- 6 Eylül 2025
- 125
- 54
- 13
- Konu Sahibi yasamaktanbikanbiri
bi arkadasım var cok yakın değiliz cok uzun suredir de tanısmıyoruz ama bana bi yanlısı olmadı bu zamana kadar. Neyse bu arkadaş bi gün mesaj attı lütfen ayarla görüşelim sana çok önemli şeyler anlatıcam birikti özledim seni falan filan. Neyse buluştuk. Bu kızın baya yakın bi arkadaşı var adı Buse olsun. Buseyle bunlar her gün kahve storisi atarlar. buse arkadaşıma eşinin arkadaşını ayarlamış 4 lü buluşmuşlar arkadaşımla çocuk ilerletmiş ve sevgili olmuşlar.
Sonra Buse ve eşi tanıstırdıkları çocuğa arkadasım hakkında “sen onun geçmişini biliyor musun seninle araban var diye geziyor i. Çok para meraklısı seni taksi olarak kullanıyor “ gibi gibi şeyler söylemişler çocuk da gelip bunu arkadaşıma söylemiş. Sonra benim arkadasım yüzleşmemiş hiçbir şekilde buseyle ben şok oldum zaten ben olsam direkt ağzına s… engellerdim . koskoca çocuklu çocuklu insanlar hele busenin kocası ulan sen erkek halinle ne karısıyosun hayırdır yani sok oldum arkadaşa üzüldüm hatta. Dediki napmalıyım vs neyse aradan 2 gün geçti baktım buseyle story atmış
bi insan kendisi hakkında namussuz diyen para avcısı diyen kişiyle görüşmeye nasıl devam eder ki? Bu kişiyle ben bu saatten sonra muhatap olmamakta haklı degil miyim bu ikiyüzlülük
Sonra Buse ve eşi tanıstırdıkları çocuğa arkadasım hakkında “sen onun geçmişini biliyor musun seninle araban var diye geziyor i. Çok para meraklısı seni taksi olarak kullanıyor “ gibi gibi şeyler söylemişler çocuk da gelip bunu arkadaşıma söylemiş. Sonra benim arkadasım yüzleşmemiş hiçbir şekilde buseyle ben şok oldum zaten ben olsam direkt ağzına s… engellerdim . koskoca çocuklu çocuklu insanlar hele busenin kocası ulan sen erkek halinle ne karısıyosun hayırdır yani sok oldum arkadaşa üzüldüm hatta. Dediki napmalıyım vs neyse aradan 2 gün geçti baktım buseyle story atmış