sözde Yüzük seçimi ?

kardankadinn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2015
9
3
Merhabalar, aranıza yeni katıldım inşallah artık burada Olacağım. 4 senedir görüştüğüm birisi var ve defalarca söz yapalım dedi ben erteledim ve geçen ay bu yüzden tartıştık. HAKLI da ona kızmıyorum ama artık onun bana bu konuda güveni kalmadı ve yaptığım saçmalıktan ötürü söz konusunu pek açmıyor . Bugün kuyumcuya girdik öyle fiyatlarını Öğrenelim diye. Benim fikrim ona yaptığım bu haksızlıktan sonra yarın söz yüzüklerini ben alıp sürpriz yapayım diyorum ama sözde ne takılır ince alyans mı kalın alyans mı yoksa sadece tek taş mı alınır bilmiyorum. Benim ondan altın bilezik saat gibi bir beklentim yok annem de benim gibi düşünüyor Rabbim hayırlısıyla nasip etsin yüzüklerimiz olsun yeter. Lütfen bu konuda yardımcı olursanız sevinirim

kuyumcuya sorsanız soz nısan ıcın yuzuk bakmaya geldım dıye sıze seceneklerı cıkarır arasından begenırsınız

kuyumcuya sorsanız soz nısan ıcın yuzuk bakmaya geldım dıye sıze seceneklerı cıkarır arasından begenırsınız

Sorduk artık ayrı alınmıyor kalın alyans tercih ediliyor dedi bir tane denedik yalnız burada ki Yorumları okudum ÇOĞU kişi sözde ince alyans Nişanda kalın alyans aldık Yazmış kafam karıştı tecrübenize ihtiyacım var

ben sozde yuzuk olarak tektas
nişanda kalın alyans taktım
ama bence farketmez ıstersen dırek alyans al hem soz hem nısan ıcn kullanırsın
tamamen ıstegıne kalmıs
hayırlısı olsun

ben sozde yuzuk olarak tektas
nişanda kalın alyans taktım
ama bence farketmez ıstersen dırek alyans al hem soz hem nısan ıcn kullanırsın
tamamen ıstegıne kalmıs
hayırlısı olsun

Ona Nişanda tekrar Yüzük aldırıp masraf yaptırmak istemiyorum benim aldığımı Ömür boyu takalım istiyorum. Çok teşekkür ederim vaktinizi ayırdınız allah razı olsun

Ona Nişanda tekrar Yüzük aldırıp masraf yaptırmak istemiyorum benim aldığımı Ömür boyu takalım istiyorum. Çok teşekkür ederim vaktinizi ayırdınız allah razı olsun
madem ömürlük istiyorsun 1 çift güzel beğendiğin model alyans al oda sana daha sora tektaş alır zaten

madem ömürlük istiyorsun 1 çift güzel beğendiğin model alyans al oda sana daha sora tektaş alır zaten

Dün bunun taşsız modelini denedik hayatımda ilk defa bakıyorum bugün almam lazım sizce nasıl ? Fikirlerinize ihtiyacım var şimdiden teşekkür ederim herkese

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    22,2 KB · Görüntüleme: 253
bence nişan olduktan sonra söz yüzüğünün pek anlamı kalmıyor.nişan yüzüğü tek taş derken yüzüğü takacak parmak bulamazsın.bence gümüş al.nişanlanınca altın alıp gümüşü hatıra olarak saklarsın

Canim, belki de coktan alip, takmissinizdir, ama bende kendimce fikrimi belirteyim :eek:
Bizim yüzük alma meselemiz cok acilen gelisti, bir günde begenip almak zorundaydik, o gün icersindede cok stresliydim tabiki haliyle, benim begendigimi esim begenmemisti felan..
Sonunda bir cift aldik tabiki, mecburen.
Benim size, ve bütün sözlenicek, nisanlanicak ve evlenicek olanlara: Esinizle cokca gezin, bütün yüzük modellerini görün, ve sonra karar verin! Aceleye gelmez böyle isler. Ve bencede sadece Söz/Nisan ve Evlilik Yüzügü yani Alyans alinsin. Sözde ayri yüzük, nisanda ayri alyans ayri, e bunlar baya bir cebinize yüklenicek :KK200:

bende zehraya katılıyorum ya neden ayrı ayrı alınıyor ki bi tane kalın beğendiğiniz bir alyans alın olsun bitsin:KK200:

X