Ama o da bana değer vermyo sen nasılsın napyosun diye bi şey yok yargılıyo eleştryo süreklii bencillik yapıyo sırf yalnız oldugu için beni arto soruyo soğutyo kendinden burda tek haksız benmiyim yani benim bildiğim gördüğüm arkadaşlık böyle bu şekilde değil çünküBu durumda sözde arkadaş o değil siz oluyorsunuz.
Gerçek arkadaşlar birbirini elestirmeli ve bu kimseye de batmamali benceAma o da bana değer vermyo sen nasılsın napyosun diye bi şey yok yargılıyo eleştryo süreklii bencillik yapıyo sırf yalnız oldugu için beni arto soruyo soğutyo kendinden burda tek haksız benmiyim yani benim bildiğim gördüğüm arkadaşlık böyle bu şekilde değil çünkü
Sevgilimee koca ayıı diyo ben onun hiçbi şeyinee kötü eleştri bile yapmıyorum en basitinden ders calısıyorum kpss ye hazırlanıyorum diyorum ya boşverr buluşalım diyo kendisi boş oldugu için bumudurr arkadaslık anlayışınızGerçek arkadaşlar birbirini elestirmeli ve bu kimseye de batmamali bence
Azz kaldıı o şekildee demeye ama kalp kırmadan olsun istyorumSenin zengin sevgili bulma planlarından konuştuğun erkekleri anlatmandan gına geldi de otomatikmen kopar iletişiminiz zaten.
Evet hoş bir üslup değil, bence zaten sizin arkadaşlık ilişkiniz çoktan bitmişSevgilimee koca ayıı diyo ben onun hiçbi şeyinee kötü eleştri bile yapmıyorum en basitinden ders calısıyorum kpss ye hazırlanıyorum diyorum ya boşverr buluşalım diyo kendisi boş oldugu için bumudurr arkadaslık anlayışınız
Hahaha dikkate alıcamm :))İstemiyorsan, istemiyorsundur, def et gitsin,, aradan 20 yıl geçince insanın aklı başına geliyor, senin 20 yıl geçmesin, aklını başına topla diye yazıyorum,, benim ablam yoktu, çünkü abla benim.. Kk da yoktu.. Buralar hep tarlaydı..
Valla sevgilime ayı diyen beni durmadan eleştiren laf sokan birinin kalp kırıklığı ihtimali beni pek dertlemezdi şahsen.Azz kaldıı o şekildee demeye ama kalp kırmadan olsun istyorum
Valla sevgilime ayı diyen beni durmadan eleştiren laf sokan birinin kalp kırıklığı ihtimali beni pek dertlemezdi şahsen.
Bi kv bi görümce bi elti değil ya uğraşmaya gerek görmedim ahahaBu yorumun beni kesmedi sinsirella senden daha adrenalin dolu bir yorum bekliyordumAlistirdin valla zihin acan, yol gosteren fikirlerine kiz
Bi kv bi görümce bi elti değil ya uğraşmaya gerek görmedim ahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?