Sözlendim ama hislerimi anlamıyorum yardım !:(

Keske devam etmeseydiniz..Adaminda hakkina girmis olacaksiniz ayrildiginizda..
Kendinizi tekrar sorgulayin.İyi insan olmasi,size deger vermesi evlilikte onemli konular fakat siz hic bisey hissetmediginiz birisiyle nasil beraber yasayacaksiniz?

Erkekler çocuk gibidir. Ve Evlilik fedakarlık ister. Sabır ister içinde gram sevgi yoksa da o kahırları çekemezsin vede ilişki yürümez. Sonradan pişman olacağına baştan bitir.

Keske devam etmeseydiniz..Adaminda hakkina girmis olacaksiniz ayrildiginizda..
Kendinizi tekrar sorgulayin.İyi insan olmasi,size deger vermesi evlilikte onemli konular fakat siz hic bisey hissetmediginiz birisiyle nasil beraber yasayacaksiniz?
Başlarda farklıydı gerçekten.. Hiç bişey hissetmeden bu yola nasıl gireyim. Ama nasıl olduysa soğudum. Bu karşı tarafın samimiyet ve sıcaklığıylada alakalı biraz. :( ben istermiydin yani bu duruma gelmesini !! O kadar zor ki kim ister ! :(

İnternetten görüşürken iyiymişsiniz anladığım kadarıyla yüzyüze görüşünce neden soğudunuz?
S sattiric yüz yüze ilk görüştüğümde hiç etkilenmedim. Sonra annemle falan konuştm dedim böyle böyle oda iyi insan zor bulunur iyi ise insan zamanla ısınır dedi. Bende tamam dedim görüşmeye devam ettim. Bi kaç kez görüştükten sonra daha ılımlıydım ama baştan beride ısınamadığımı söylemiştim.
Sonra tam böyle alışacakken askere gitti iyice koptu iletişim. Gelince de bi kez görüştük askerde de izine ayrıldığında görüşmüştük o zamandan çok kötü değildi ama böyle mesafeliydi hep.
Yabancı gibi.
Sonra iyi insan zaten doğru düzgün insan bulmak zor deyip kabul etmiştim :(

Belki o adama birisi duyamadığınız heyecanı duyacaktır. Belkide size değer verdiği için, sözlü olduğunuz için bu şansı kaçırmış bile olabilir. Bence sevmediğiniz birisiyle devam etmeyin... Mutlaka her insanın şüpheleri duygusal çöküşleri ne bileyim hissizleştiği oluyordur ama bu kadar uzun sürede hala bişey hissetmiyorsanız uzatmaya gerek yok bence...

Belki o adama birisi duyamadığınız heyecanı duyacaktır. Belkide size değer verdiği için, sözlü olduğunuz için bu şansı kaçırmış bile olabilir. Bence sevmediğiniz birisiyle devam etmeyin... Mutlaka her insanın şüpheleri duygusal çöküşleri ne bileyim hissizleştiği oluyordur ama bu kadar uzun sürede hala bişey hissetmiyorsanız uzatmaya gerek yok bence...

Haklısınız. Ben hep olsun istedim o yüzden bitiremedim. Bu çok tuhaf bişey.

Mantik evliligi diyorsunuz....oturup ciddi ciddi.dusunun hayat gecermi,tahammul edebilecekmisiniz,zamanla ua evliyken baskasini severseniz ne olacak? Birde istihare yapin,bir ornek aklima geldi arkadasimin abisi esiyle hic sevmeden evlendiler gorusu usuluydu.sanirim sonradan sevdiler simdi mutlular oarinki karsilikli ama....sizin soguklugunuz oada yansir oda uzaklasir. Vee kapanis.

Back
X