Meraba 2.5 senedir beraber olduğum bir kişi var. Ailesini tanıyorum gidip geliyorum onlarda bize.. Erkek kardeşi var, bir kere sözlendi ayrıldılar şimdi başka biriyle yine sözlenecek. Sorunum şu ; sevgilim bana birilerini sürekli örnek gösterip övüyor bundan çok şikayetçiyim üzülüyorum ağlıyorum .. Mesela erkek kardeşinin ilk sözlendiği kız çok yağcıydı tatlı dilliydi hep hediyeler yemekler daha neler neler ama ayrıldılar şimdi başka biriyle birlikte.. Benm böyle bir yapım yok sevgimi belli edemiyorum şuana kadar kendi anneme bile doğru düzgün sarılmışlığım annecim demişliğim yoktur içime kapanık soğuk görünümlü bi insanım. Ama saygıyı eksik etmem güler yüzlüyümdür. Evlerine gittiğimde hizmet ederim hiç oturmam. Lakin gel gelelim sevgilimin annesi kafasına giriyor galiba iki de bir sevgilim beni aşağlıyor sen neden hediye almıyosun falan gibi .. Geçen gün de erkek kardeşinin yeni sevgiilisi Bolu' dan buraya annesne babasına benm sevgilime saat göndermiş annesine parfüm fincan seti göndermiş. Elbise almş annesine. Bunları sevgilim bana anlattı . İyi dedim birden bire parladı yine SENDE İŞ YOK böyle şeyler yapmıyosun beni sevsen yaparsın gibi saçma sapan cümleler kurdu yeter artık dayanamadım ;
Ne diyosun sen herşey parayla mı oluyo bu dünya da dedim , Ucuzlukçudan alınnan 2 hediyeylemi iş oluyo dedim .. O zaaman kendine çalışan para kazanan bi sevgili bul ailene hediyeler yağdırsın mutlu mesut olun dedim kapadım..

Çok kötüyüm ağlıyorum ağlıyorum bıktım artık.. Beni sürekli kötülüyo ne yapmalıyım lütfen akıl verin ..