Sözleneceğim kişi bana birilerini örnek gösterip duruyor

duyguyla sevgili olcam seni bırakıcam zaten

:26:

Bunu diyen ana sınıfı öğrencisi olmalı...
Daha beteri...
İyi sevindin kişiliği oturmamış mesleği olmayan erkeklerden uzak dur evlenme konusundada acele etme gençliğini yaşa , bu yeni nesil neden hobi edinmiyor ?

geçmiş olsun canım, korkma eğer annen baban arkandaysa ve sana güveniyorlarsa istediğini söylesin, hiçbirşey yapamaz sana. zaten baksana o da çoktan başka sulara yelken açmış bile:47:

evet öyle :47: bugün de ses seda yok . 1 gündür konuşmuyoruz hayırdr inşallah vazgeçti galiba :9: inşallah

canım şimdi okudum en iyisini yapmışsın sakın dönme daha yaşında küçük zaten :34:

canım şimdi okudum en iyisini yapmışsın sakın dönme daha yaşında küçük zaten :34:

Yok dönmem zaten bir kere daha böle olmuştu kavga ettiler diye barıştım bu sefer ALLAH yardım etsin kavga çıkmasın bidaha dönmem :50:

Meraba 2.5 senedir beraber olduğum bir kişi var. Ailesini tanıyorum gidip geliyorum onlarda bize.. Erkek kardeşi var, bir kere sözlendi ayrıldılar şimdi başka biriyle yine sözlenecek. Sorunum şu ; sevgilim bana birilerini sürekli örnek gösterip övüyor bundan çok şikayetçiyim üzülüyorum ağlıyorum .. Mesela erkek kardeşinin ilk sözlendiği kız çok yağcıydı tatlı dilliydi hep hediyeler yemekler daha neler neler ama ayrıldılar şimdi başka biriyle birlikte.. Benm böyle bir yapım yok sevgimi belli edemiyorum şuana kadar kendi anneme bile doğru düzgün sarılmışlığım annecim demişliğim yoktur içime kapanık soğuk görünümlü bi insanım. Ama saygıyı eksik etmem güler yüzlüyümdür. Evlerine gittiğimde hizmet ederim hiç oturmam. Lakin gel gelelim sevgilimin annesi kafasına giriyor galiba iki de bir sevgilim beni aşağlıyor sen neden hediye almıyosun falan gibi .. Geçen gün de erkek kardeşinin yeni sevgiilisi Bolu' dan buraya annesne babasına benm sevgilime saat göndermiş annesine parfüm fincan seti göndermiş. Elbise almş annesine. Bunları sevgilim bana anlattı . İyi dedim birden bire parladı yine SENDE İŞ YOK böyle şeyler yapmıyosun beni sevsen yaparsın gibi saçma sapan cümleler kurdu yeter artık dayanamadım ;
Ne diyosun sen herşey parayla mı oluyo bu dünya da dedim , Ucuzlukçudan alınnan 2 hediyeylemi iş oluyo dedim .. O zaaman kendine çalışan para kazanan bi sevgili bul ailene hediyeler yağdırsın mutlu mesut olun dedim kapadım.. :14: Çok kötüyüm ağlıyorum ağlıyorum bıktım artık.. Beni sürekli kötülüyo ne yapmalıyım lütfen akıl verin .. :14:

kendi alsa ya sana hediye senden bekleyene kadar canım baştan nasıl başlarsa öyle gider söyleyeyim. bence iyi düşün bi karara varırken çünkü evlilik çok önemli sonuçta bi ömrünü o insanla geçirmek dileği ve niyetiyle adım atacaksın. hakkında hayırlısı böyle biriyle bi ömür geçirebilir misin önce çözmen gereken şey bu bence. umarım kendin için en doğru kararı verirsin.

Merak etmeyin yakında o size örnek gösterilen insan çok güzel bir hata yapıp sizin değerinizi ortaya çıkaracaktır.Çünkü hep böyle olur.Bak bilmem kim ne kadar çalışkan bak bilmem kim ne kadar saygılı yok şöyle yok böyle diye kimin için deseler o insanın foyası en kısa zamanda ortaya çıkar.En azından benim gördüğüm örnekler eksiksiz hep böyle olmuştur.İlahi adalet.O zaman geldiğinde de hala sizin kıyametinizi anlamazsa artık kendisine tv de herhangi bir evlenme programına çıkıp 'çok zengin olsun hep bana aileme hediyeler alıp yalakalık yapsın' diye bir eş adayı aramasını tavsiye etmekten başka çaremiz kalmaz.
Çok ayıp birşey.Küçük çocuklara yapanlara bile kızıyorum ben. Herkesin karakteri başkadır ben buyum kardeşim. Sana göre o kız benden iyiyse öylesini bul ben de kendime beni herkesten iyi bulacak birini bulurum elbet deyin hiç sıkmayın canınızı.

Son düzenleme:
kendi alsa ya sana hediye senden bekleyene kadar canım baştan nasıl başlarsa öyle gider söyleyeyim. Bence iyi düşün bi karara varırken çünkü evlilik çok önemli sonuçta bi ömrünü o insanla geçirmek dileği ve niyetiyle adım atacaksın. Hakkında hayırlısı böyle biriyle bi ömür geçirebilir misin önce çözmen gereken şey bu bence. Umarım kendin için en doğru kararı verirsin.

merak etmeyin yakında o size örnek gösterilen insan çok güzel bir hata yapıp sizin değerinizi ortaya çıkaracaktır.çünkü hep böyle olur.bak bilmem kim ne kadar çalışkan bak bilmem kim ne kadar saygılı yok şöyle yok böyle diye kimin için deseler o insanın foyası en kısa zamanda ortaya çıkar.en azından benim gördüğüm örnekler eksiksiz hep böyle olmuştur.ilahi adalet.o zaman geldiğinde de hala sizin kıyametinizi anlamazsa artık kendisine tv de herhangi bir evlenme programına çıkıp 'çok zengin olsun hep bana aileme hediyeler alıp yalakalık yapsın' diye bir eş adayı aramasını tavsiye etmekten başka çaremiz kalmaz.
çok ayıp birşey.küçük çocuklara yapanlara bile kızıyorum ben. Herkesin karakteri başkadır ben buyum kardeşim. Sana göre o kız benden iyiyse öylesini bul ben de kendime beni herkesten iyi bulcak birini bulurum elbet deyin hiç sıkmayın canınızı.

HAKLISNIZz........

Son düzenleme:
YOK YOK YOK pes etmedi annesini arattı daha demin dayıma . Annesi ağzına geleni saydı benim için hattımı kırdım diye oğlunun dediğni yapmadm diye. Hakaretler diz boyu daha bu 1. gün ne yapıcam ben ağlıyorum yine :14:

Son düzenleme:
sorun olabili her iki taraf da kendini haklı görebilir ama hakaret etmek sorunları büyütüp kalp kırmaktan başka bir işe yaramaz

Meraba 2.5 senedir beraber olduğum bir kişi var. Ailesini tanıyorum gidip geliyorum onlarda bize.. Erkek kardeşi var, bir kere sözlendi ayrıldılar şimdi başka biriyle yine sözlenecek. Sorunum şu ; sevgilim bana birilerini sürekli örnek gösterip övüyor bundan çok şikayetçiyim üzülüyorum ağlıyorum .. Mesela erkek kardeşinin ilk sözlendiği kız çok yağcıydı tatlı dilliydi hep hediyeler yemekler daha neler neler ama ayrıldılar şimdi başka biriyle birlikte.. Benm böyle bir yapım yok sevgimi belli edemiyorum şuana kadar kendi anneme bile doğru düzgün sarılmışlığım annecim demişliğim yoktur içime kapanık soğuk görünümlü bi insanım. Ama saygıyı eksik etmem güler yüzlüyümdür. Evlerine gittiğimde hizmet ederim hiç oturmam. Lakin gel gelelim sevgilimin annesi kafasına giriyor galiba iki de bir sevgilim beni aşağlıyor sen neden hediye almıyosun falan gibi .. Geçen gün de erkek kardeşinin yeni sevgiilisi Bolu' dan buraya annesne babasına benm sevgilime saat göndermiş annesine parfüm fincan seti göndermiş. Elbise almş annesine. Bunları sevgilim bana anlattı . İyi dedim birden bire parladı yine SENDE İŞ YOK böyle şeyler yapmıyosun beni sevsen yaparsın gibi saçma sapan cümleler kurdu yeter artık dayanamadım ;
Ne diyosun sen herşey parayla mı oluyo bu dünya da dedim , Ucuzlukçudan alınnan 2 hediyeylemi iş oluyo dedim .. O zaaman kendine çalışan para kazanan bi sevgili bul ailene hediyeler yağdırsın mutlu mesut olun dedim kapadım.. :14: Çok kötüyüm ağlıyorum ağlıyorum bıktım artık.. Beni sürekli kötülüyo ne yapmalıyım lütfen akıl verin .. :14:

ne hediyesi ya o alsın senin annene hediye

Benim de eşim benden daha güleryüzlü kişileri örnek gösteriyor-du.
Ama beni tanıdığında çok şikayet etsemde böyle bir huyum olduğundan
bahsetmiştim.Soğuk bir insanım demiştim.Zamanla şikayet eder gibi oldu.
Şu şöyle bu böyle diye,ben de ona ben böyleydim,sen de biliyordun,şimdiden sonra
kendimi değiştiremem ki bu mümkün değil zaten.Çocukluktan gelme ve
çocukluktan kalma birşey bu.Baştan hoşlarına giden özellikler niyeyse
zamanla birilerinin dolduruşuyla değişiyor galiba.Sanki bu mümkünmüş gibi.
İstermiydim? Evet, sıcakkanlı,tatlı dilli,dili yağlı olmayı isterdim ama
tıpkı sizin gibi anne babama bile yapamıyorum ki ben kaldıki onun ailesine yapabileyim.

İnsanlar evlenirken birbirini olduğu gibi kabul edemiyor. Ben de dışardan soguk gözükürüm. Kendi anneme babama anne bana derim, annecim babacım demem. Alışkanlık meselesi yapacak birşey yok. Benim eşim de şikayet eder ara sıra. Sosyal güleryüzlü insanlarla karşılaştırır beni. soguk olmamız mesafeli olmamız insanları sevmediğimiz anlamına gelmez ki

Mesela benim eşimin kardeşinin nişanlısı da Kayınvalideme telefonda annecim der ama ben anne derim. Saygıda kusur etmem ama mesafeliyimdir. İçimden nasıl geliyorsa öyle davranırım, yapcılıktan nefret ederim. Eşimin ailesi de tanımıştır beni sanırım. Annesine hediye almayı severim mesela ama Anne derken zorlanırım. İhtiyacı olan birşey varsa benim de imkanım elveriyosa sürprüz yapmayı severim

Belki diğer gelin adayı benden daha sık arıyodur, daha sıcak konuluyodur onu bilemem ama dediğim gibi zamanla insanlar birbirini tanımalı. Herkes aynı olamaz.

sorun olabili her iki taraf da kendini haklı görebilir ama hakaret etmek sorunları büyütüp kalp kırmaktan başka bir işe yaramaz
Onlar kalp kırmaya meraklı çok meraklı..
küçücük şeyi büyütürler

ne hediyesi ya o alsın senin annene hediye
onda o düşünce var mı?
Cimrinin önde gideni desem yeridir. Biyere giderken yol parasını laf eden adam anneme nasıl hediye alsın ...
Pislik ALLAH ından bulsun
İnsanlar evlenirken birbirini olduğu gibi kabul edemiyor. Ben de dışardan soguk gözükürüm. Kendi anneme babama anne bana derim, annecim babacım demem. Alışkanlık meselesi yapacak birşey yok. Benim eşim de şikayet eder ara sıra. Sosyal güleryüzlü insanlarla karşılaştırır beni. soguk olmamız mesafeli olmamız insanları sevmediğimiz anlamına gelmez ki

Mesela benim eşimin kardeşinin nişanlısı da Kayınvalideme telefonda annecim der ama ben anne derim. Saygıda kusur etmem ama mesafeliyimdir. İçimden nasıl geliyorsa öyle davranırım, yapcılıktan nefret ederim. Eşimin ailesi de tanımıştır beni sanırım. Annesine hediye almayı severim mesela ama Anne derken zorlanırım. İhtiyacı olan birşey varsa benim de imkanım elveriyosa sürprüz yapmayı severim

Belki diğer gelin adayı benden daha sık arıyodur, daha sıcak konuluyodur onu bilemem ama dediğim gibi zamanla insanlar birbirini tanımalı. Herkes aynı olamaz.

haklısınız işte bazı kayınvalideler anlamıyor gözleri hediyelerde yazık ne denebilir bilmiyorum

Son düzenleme:
Yalaka gelin tipi her zaman kaynanaların hoşuna gider,bunu biliyoruz da, sevgilin niye annesinden taraf onu anlayamadım:31:

Benimki de annemi arama,bırak o seni arasın der:26:

Uzaklaşmakla iyi etmişsin,böyle bir kadından ve onun boyunduruğu altındaki erkekten hayır gelmezdi zaten.

sakin dönme........ sakin!

baskalarini örnek gösteren adam hemen aldatir inan buna
benim eski sözlümde ben kiloluyum diye begenmiyordu baska kizlari örnek gösterirdi nekadar kirilirdim ki AYRILDIM sükür

sakin dönme........ sakin!

baskalarini örnek gösteren adam hemen aldatir inan buna
benim eski sözlümde ben kiloluyum diye begenmiyordu baska kizlari örnek gösterirdi nekadar kirilirdim ki AYRILDIM sükür
Tek o olsa güzel herşeyimi kötülüyordu canm , annemle babam boşandı benim. Kalkıp bana ailen şöyle böyle dedi ailemi bile beğenmiyordu . Ama ALLAH büyük ona öyle bir kız verirki beter olur . Yinede beddua edemiyorum

Back
X