Sözleneceğim kişi bana birilerini örnek gösterip duruyor

canım benim seven insanın gözünde sevdiği en iyisi en doğrusudur sana örnek göstericeğine seni örnek vermesi gerekiyordu bence
daha şimdiden seni bu kadar üzen bir insandan uzak dur derim ben sana tabi ki karar senindir ama sevgi aşk bir yere kadar bunu da göz
önünde bulundurmak lazım gözün kapalı yürüme bu yolda hem anladığım kadarıyla aileside tuhaf gibi görünüyor hakkında hayırlısı olsun diyorum
ama görünün köyde kılavuz istemez

kıyaslama varsa gerçek sevgi yoktur. bence ne olursa olsun deden ne diyosa desin sen ayrıl. kavga olur şu olur bu olur ama hepsi unutulur peki ya sen onunla evlenirsen? ömür boyu unutamayacağın hep tekrarlanacak şeyler yaşamayı göze alabiliyomusun. bence direk kes at polise haber verdim evime geldiğiniz takdirde suçlusunuz de hatta.

ben 37 yaşımdayım canım belkide yaşım annene yakındır... tepkim deden katı diye kendini ateşe atman....bu iş bitecekse ya beyaz yada siyah olarak bitmeli gri olmamalı...bu olayı anlamak için senin yerinde olmama gerek yok senin yaşın kadar bizimde tecrübelerimiz var...önemsemesem naparsan yap der çıkarım..ama üzülüyorum gencecik bir hayatın bu şekilde sönmesine...daha çok gençsin belkide sandıqın kadar zor olmucak hiçbirşey...korkunun ecele faydası yok canım eqer kesin ayrılacaksan eninde sonunda olması gerekenler olucak... geciktirdikçe herşey dahada zorlaşıcak...

Annemde 36 yaşında.. Bu akşam annemle konuştum aynı sizin dediğniz gibi dedi çok kızdı bana bunun içinmi korkuyosun ben senin arkandayım dedi vs.. teşekkür ederim bu arada :)

Son düzenleme:
Hepiniz gibi annemde aynı düşüncelerde ... Bu akşam annemle konuştum yaklaşık 1 saat. Neden korkuyosun kavga çıkacak diye senin hayatınımı satıcam ben dedi. İstedikleri kadar gelsinler kavga etsinler sen istemiyosan olay bitmiştir kimse karışamaz , sen merak etme herkes barışır sen yanarsın dedi. Güven geldi bana :41:
Çünkü annemde nişanlıyken nişanı atacakmş dedem bizde nişan atma olmaz deyip evlenmek zorunda kalmşlar :/

Son düzenleme:
balık baştan kokar rengini belli etmiş adam ve ailesi ileride seni daha çok ezer bu tip insanlar. sen çok tolerans göstermişsin evine gitmişsin filan hizmet etmekte cabası.söz yok nişan yok bi bağın yok ya daha çok tanı derim yada bırak gitsin yol yakınken dönmek senin hakkında daha iyi olucaktır eminim :17:

Hepiniz gibi annemde aynı düşüncelerde ... Bu akşam annemle konuştum yaklaşık 1 saat. Neden korkuyosun kavga çıkacak diye senin hayatınımı satıcam ben dedi. İstedikleri kadar gelsinler kavga etsinler sen istemiyosan olay bitmiştir kimse karışamaz , sen merak etme herkes barışır sen yanarsın dedi. Güven geldi bana :41:
Çünkü annemde nişanlıyken nişanı atacakmş dedem bizde nişan atma olmaz deyip evlenmek zorunda kalmşlar :/

cok sevındım senın adına ... annen cok gencmıs sen kac yasındasın merak ettım :17:

peki o sizin ailenize alıyormu hani alsa dahi size bunun lafını yapmaya hakkı yok calısıyor dahi olsanız belki paranız kalmıyor size bir erkegin bunları dusunmesi lazım boyle bir istekde bulunması cok yanlıs

Benm aileme çikolata bile almışlığı yok :53: İstemeyizde zaten ama şok oldum bana bunları deyince.. Hep aileme alsa bişiler tamam dicem ama öle bişeyde yok son derece terbiyesizlik etmişliği vardır yani

ay bir yasima daha girdim,o ne oyle ya surekli hediye istemeler felan,
canim bak annende arkandaymis ki daha ortada nisan bile yok,
sen arkana bakmadan ayril bu kisiden ates olsa curmuk kadar yer yakar,
omur boyu onumu cekeceksin daha yasinda kucuk ALLAH DAHA HAYIRLI KISMETLER VERSIN INSALLAH(AMIN):nazar:

Ümit ederim deden anneni yaktığı gibi senide yakmaz bazı yaşlılar sadece yaşlanır ama bazı yaşlılar olgunlaşır ,deden olamamış işte

Annemde 36 yaşında.. Bu akşam annemle konuştum aynı sizin dediğniz gibi dedi çok kızdı bana bunun içinmi korkuyosun ben senin arkandayım dedi vs.. teşekkür ederim bu arada :)
tabikide canım annen doqruları söylemiş...böyle şeyler o üzülür bu darılırla olmaz...ciddi şeyler bunlar.. bir hayat söz konusu...
işte bukadar canım...
Ben 18 ime daha yeni girdim bi küçük kardeşim var oda 13 yaşında :)

kızım sen bu yaşta evliliqimi düşünüyorsun...sakın sakın.... gir bir işe çalış...kendi ayakların üzerinde dur...yaşın başın otursun..24-25 ol öyle evlen..bu yaşlarda yapılan evlilikler hep boşanmayla sonuçlanıyor...çünkü mantıklı karar alamıyor insan...sakın böyle bir yanlış yapma kızım...

ay bir yasima daha girdim,o ne oyle ya surekli hediye istemeler felan,
canim bak annende arkandaymis ki daha ortada nisan bile yok,
sen arkana bakmadan ayril bu kisiden ates olsa curmuk kadar yer yakar,
omur boyu onumu cekeceksin daha yasinda kucuk ALLAH DAHA HAYIRLI KISMETLER VERSIN INSALLAH(AMIN):nazar:
Teşekkür ederim inşallah Aminn hepimize :nazar:
tabikide canım annen doqruları söylemiş...böyle şeyler o üzülür bu darılırla olmaz...ciddi şeyler bunlar.. bir hayat söz konusu...

işte bukadar canım...

kızım sen bu yaşta evliliqimi düşünüyorsun...sakın sakın.... gir bir işe çalış...kendi ayakların üzerinde dur...yaşın başın otursun..24-25 ol öyle evlen..bu yaşlarda yapılan evlilikler hep boşanmayla sonuçlanıyor...çünkü mantıklı karar alamıyor insan...sakın böyle bir yanlış yapma kızım...

Bu yaşta düşünmüyordum onlar istedi söz takalım falan ama biz istemedk daha tanıyın dediler bizimkiler iyikide öyle olmuş :((
Zorlu günler bekliyor bizi ama yapacak bişey yok bugun olmasa yarın olacak mutlaka huzursuzluk çıkacak..

BU ARADA HEPİNİZE TEŞEKKÜR EDERİMM BENİMLE İLGİLENDİĞİNİZ İÇİN ... :16:

Son düzenleme:
Ablalarım meraba !! :26: yeni konu açmak istemedim burdan devam ediyim dedim . Bugün ayrılacağm sevgilimin telefonu kendi kendine aradı . Cebindeydi ara sıra arıyor kendi kendine yanlışlıkla. Bende yaklaşık 1,5 saat dinledim.
Ve 3 kere kız sesi duydum. Konuşuyorlardı (sevgilim olcak kişi benzincide çalışıyor yeni girdi işe.)
Her neyse bu farketti telefonun açık oldğnu birden ALO dedi . kimdi o kız dedim , muhasebeci dedi. Adı ne falan dedim duygu dedi.
aynı yaştalarmış.
bana geçen gün demiştiki sinirliyken, duyguyla sevgili olcam seni bırakıcam zaten demişti.
Ben bunun suratına kapadım hattımı kırdım bu sabah. Bitirdim komple ilişkiyi zaten bahane arıyordum ayrılmak için. Bana dua edin ne olur :14: Ailemi rahatsız etmez inşallah bugun babamı aradım böle böle dedim iyi yapmışsın hiç bişey yapamaz evinize gelemez dedi.
Ananemde aynısını söyledi. Annemde arkamda zaten. ama işte korkuyorum huzursuzluk olmasından

Ablalarım meraba !! :26: yeni konu açmak istemedim burdan devam ediyim dedim . Bugün ayrılacağm sevgilimin telefonu kendi kendine aradı . Cebindeydi ara sıra arıyor kendi kendine yanlışlıkla. Bende yaklaşık 1,5 saat dinledim.
Ve 3 kere kız sesi duydum. Konuşuyorlardı (sevgilim olcak kişi benzincide çalışıyor yeni girdi işe.)
Her neyse bu farketti telefonun açık oldğnu birden ALO dedi . kimdi o kız dedim , muhasebeci dedi. Adı ne falan dedim duygu dedi.
aynı yaştalarmış.
bana geçen gün demiştiki sinirliyken, duyguyla sevgili olcam seni bırakıcam zaten demişti.
Ben bunun suratına kapadım hattımı kırdım bu sabah. Bitirdim komple ilişkiyi zaten bahane arıyordum ayrılmak için. Bana dua edin ne olur :14: Ailemi rahatsız etmez inşallah bugun babamı aradım böle böle dedim iyi yapmışsın hiç bişey yapamaz evinize gelemez dedi.
Ananemde aynısını söyledi. Annemde arkamda zaten. ama işte korkuyorum huzursuzluk olmasından

bu erkekler kafayı yemeye başladı galiba :) tövbeeee tövbe . ben senin yerinde olsam sürekli sözlümden para ister hediye alır götürürdüm görsün dünya kaç bucak. bir böyle iki böyle bıkar heralde oda para kolay kazanılıyo sanki. onlar bize alacagına bizmi kaynanaya alcazzz olurrr valla başkaaaa.... hiç işim olmaz

Ayrıldım zaten bitti tek endişem iftira atmasından ve ailemi rahatsız etmesinden :50:

İyi sevindin kişiliği oturmamış mesleği olmayan erkeklerden uzak dur evlenme konusundada acele etme gençliğini yaşa , bu yeni nesil neden hobi edinmiyor ?

Back
X