Sözlenmek istiyorum (inşallah) kızlar..:/ bir bakın

kesinlikle aydasucugumm beniim yerimseniben
ama bi arkadasin yazdiklari sinirlerimi bozdu.. (yada ben yanlis anladim) halbuki aksam ne gzl iyiydiimm.. cnm cok skildi.. yhaa.. bska derdim yokmus gibi bide.. offf
ya alingan degilim ben , olsaydim bi suru msj yazilda onlara bi suru cvpda yazardim ama niyeyse buna kizdim iste :oklava:

:enbuyukkk:

Ben ifadelerinde çelişki gördüğüm için bu ne perhiz bu ne laha turşusu ifadesini kullandım :delphin:

5-6 yıl ne farkeder demem de şu şekilde.7 sene beklemek istemediğini yazmışsın.Sonra 6 sene beklemek istediğini yazmışsın .Ben de ha 6 ha 7 ne farkeder dedim.

Bunun için birbirinizi incitmeyin anlamında söyledim..Empati yapmamızı istemende kötülük yok elbette.Sadece bana yanlış gelen hususları belirttim sana.Evet çok hassassın gene de bir hatam olduysa affola.Kimsenin günahını almak istemem.

ınsan olmak cok guzel ya
ben cok sevıyorum bu formu
kırdıgını dusunup affola demıs mavım

hadı bakem vereliniortak vereliniortak

aaaşam aşaam
güzin aplalığım tuttu vooo gadaların alam... kaydirigubbakcemile3

ay anam esmere yazdıgım yorum nıre gıttı
sılınmıs gııı

esmerım dıdım kı mavı de senı kırmak ıcın dımemıstır
sana deger vermese konunu okuyup yorum neyım de yapmazdı
ecük yanlıs anlasılma olmus kuzum
hassassın suan opuyorumnanaktan

Sinirlerini bozacak birşey yok.Ona bakarsan senin kullandığın çelişkili ifadeler de benim sinirimi bozdu.(yada ben yanlış anladım !)

Benim de başka derdim yokmuş gibi bu konudayım of ki ne of :delphin:

offflamaya gerek yok ki arkadasim.. herkesin derdini kimse yasamadan bilemez oyle degil mi..gereksiz konusmalarda bulunmak istemiyorum, bosuna uzatiyoruz bnce.. konudan da uzaklasiliyo.. ve çirkin seyler bunlar.. bu tür laf düellosu hosuma gitmiyor..
hayirli geceler size

ınsan olmak cok guzel ya

aaaşam aşaam

ya tatliimm bnde beni dusundugu için yazdigini biliyoruum sagolsun, blki bosuna alindim ama..
nyse konu kapansin kizlar yaa..

ya bana kalsa 6 seneye de yok derdim.. cunku onca sene nasil beklicegimi dusunuyoduumm .. herseye sabir eden ben, bunu bekleyemez olmustumm.. ama rabbim bununda sabrini verir insallah..herkes nasil bekleyebiliyorsa bende bekleriim.. anlayisiniz için tesekkürler

Rica ederim...

ınsan olmak cok guzel ya

aaaşam aşaam

Evet kırdığımı düşündüm kuzum...

offflamaya gerek yok ki arkadasim.. herkesin derdini kimse yasamadan bilemez oyle degil mi..gereksiz konusmalarda bulunmak istemiyorum, bosuna uzatiyoruz bnce.. konudan da uzaklasiliyo.. ve çirkin seyler bunlar.. bu tür laf düellosu hosuma gitmiyor..
hayirli geceler size

Evet kimsenin derdini kimse bilemez ben empati kurarak az da olsa yardımcı olmaya çalıştım.

Bu tip konularda çelişkili ifadeler okuyucunun da kafasını bulandırıyor hak verin ki...

Sinirini bozduğumu söyleyen de sensin .Bu cümleye susucağımı da düşünemezsin herhalde.

Neyse konuyu uzatmaya hacet yok .Gecenin bu saatinde kimse kimseyi kırmasın.Boşver bu benim düşüncem o da seninki..

ben su an kapatmak zorundayim kizlar.. hayirli geceler hepinizi yarin grsmek uzere..
O mavi arkadasimm eger kirici sozler sarf ettiysem kusura bakma grcekten.. bi anlik sinirime var ama beni de anlayin lutfen..
butun yazan Kk bayanlarina.. cok cok tsk ederiimm kizlar ve ablalar..sagol iyiki varsiniz yaa
a.s. :nazar:

ben su an kapatmak zorundayim kizlar.. hayirli geceler hepinizi yarin grsmek uzere..
O mavi arkadasimm eger kirici sozler sarf ettiysem kusura bakma grcekten.. bi anlik sinirime var ama beni de anlayin lutfen..
butun yazan Kk bayanlarina.. cok cok tsk ederiimm kizlar ve ablalar..sagol iyiki varsiniz yaa
a.s. :nazar:

Olabilir sorun değil.Şuan zaten kafan karışık ne düşünceğini bilemiyorsun.Yanlış anlamalar olabilir.Problem değil kapatalım .

Sana da iyigeceler.Teşekkür ederim .

Rica ederim...

Evet kırdığımı düşündüm kuzum...

Evet kimsenin derdini kimse bilemez ben empati kurarak az da olsa yardımcı olmaya çalıştım.

Bu tip konularda çelişkili ifadeler okuyucunun da kafasını bulandırıyor hak verin ki...

Sinirini bozduğumu söyleyen de sensin .Bu cümleye susucağımı da düşünemezsin herhalde.

Neyse konuyu uzatmaya hacet yok .Gecenin bu saatinde kimse kimseyi kırmasın.Boşver bu benim düşüncem o da seninki..

Ben herseye çabuk sinirlenen bir kziim Mavi.. yani beni boyle tanirlar , ve hep derler..
yine tekrarliyorumm.. "sinir oldum" diye gunde en az 10 kere soylenirim.. ben
kusura bakmayin!!

Doğru bi karar vermişsin beklemekle..
Emin ol ki iş resmiyete döküldüğünde işin içine aileler girdiğinde daha çok yıpranıyo ilişkiler..
Kendi ilişkiniz hakkında 2 kişi olarak karar verirken birden devreye farklı insanlar giriyo..
Onun tarafından biri akıl verdiğinde fikir sunduğunda yorum yaptğnda sen sinirleniosun ona ne diye.. Senin tarafından olduğunda da o sinirleniyo onlar nie karışıyo die.
Bu gibi durmlarda kesinlikle uzatmama taraftarym ben eğer söz-nişan olduysa evlilik arası uzamamalı demek istediğim..
Birbirinizi tanıyabildiğiniz kadar tanıyın..
Annesinin tepkiside oğlunun yaşı küçük olduğu içindir belkide.. Ama sen müstkbel kayınvalide adayınla mesafeni her zaman koru..
Arada mutlaka bi mesafe olsun.. Ne fazla resmi ne fazla samimi..
Hatta fazla samimi olmaktansa fazla resmi bile olabilrsn.. Fakat ilk başta nasılsan sonda da öyle ol ki sonradan sana değişti demesinler..
Ben de sözümden 6 ay snra evlenmiş olcam..
3.5 senedir birlikteyz.. Hep sözden sonra aranın uzamamasını istemiştim Allahın izniyle öyle olucak..
Allah sizinde yolunuzu açık etsin..
Herşeyin bi zamanı vardır sen ne kadar çabalarsan çabala veya engel olmaya çalışırsan çalış o zamanı değiştiremezsin..
Allah sabrını vericektir cnm merak etme.. yerimseniben

kendi tecrübelerime dayanarak şunları söylemek istiyorum :)
eşimle 18 imde tanıştım çıkmaya başladık , ikimiz aynı şehirde ama iki farklı üniversitede öğrenciydik üstelik ben 1. o 2. sınıf...çıkmaya başladık ve 9 yıl çıktık :)

öğrenciyken her gün görüştük , haftasonları beraberdik sabahtan akşama kadar... sonra mecbur ayrıldık , ama mesafe olarak...3-3,5 yıl ayrı ülkelerde yaşadık ( işlerimiz dolayısıyla ) ve bu süreç içinde ne benim ne de o zaman sevgilimin aklından ilişkimize aileleri karıştırmak gibi birşey geldi :)

iyi ki de gelmemiş ...:) evlenmeden önceki flört dönemimizde gayet güzel bir ilişkimi oldu , herşeyi doya doya yaşadık... gezdik tozduk , öğrenciliğin tadını çıkardık ama hep dipdibeydik ...

arada küstük :) ayrıldık :) çocukça tartıştık , ama barışmalar bi o kadar tatlıydı ...

iyi ki diyorum aileleri karıştırmadan eşimle herşeyi yaşadık...

sonra birden evlenmeye karar verdik :)) ve kararı aldıktan 3 hafta sonra evliydik :)

o 3 hafta içinde aileler ne konuştu ne etti bilmiyorum , ama eşimde bende kimsenin gereksiz konuşmalara zaman tanımadığımız için doğru yaptığımıza hala inanıyoruz :)

şimdi 5 yıllık evliyiz...ve 3 yaşında bir oğlumuz var...kendi aramızda çok mutluyuz :)

bence acele etme arkadaşım... ne gerek var ? gezin tozun sevgilinle...birbirinizi çok daha iyi tanıyın...

ben evlenmeden önceki karşı tarafın ailesiyle olan samimiyete pek sıcak bakmıyorum ,çünkü hiçbirşeyin garantisi yok ... ama söz ,nişan yapılırsa mecbur samimi olmak zorundasın ...

hem okuyacaksın , ama evlilik de var aklında ?

okul zamanında okulu düşün evliliği değil... küçücük tavsiyem sadece...

hayırlısı olsun hakkında...

bu arada sevgilin çok doğru düşünüyor bence ...

zlato ya kesinlikle katılıyorum.iş ailelere yansıdığında sizin çocukça tartışmalarınız nasıl büyüyecek biliyor musunuz?bakın tecrübeyle sabit.ben yeni nişanlandım.ama nişanlanmadan önceki bazı kavgalarımıza annem şahit olduğundan nişanlanma sürecinde zorluk yaşadım.çünkü annem bu tartışmaların beni mutsuz ettğinne inandırmış kendini.bu bile o kadar sorun ki.7 senede neler neler yaşarsınız.aileler karışırsa çok zorlanırısnız.
Allah yardımcınız olsun.en doru kararı verin inşallah

bu arada canım eski mesajları okudum.zaten sanırım vazgecmişssin.kafan netleşmiş.inşallah hakkında en hayırlısı budur.ben öle olduğunu düşünüyorum.sen çok deli dolu bir kızsın belli :)
çok hassas herşeyi kafaya takan..demesi kolay ama işleri biraz oluruna bırak.su akar yolunu bulur demişler ya. bir de dua ederken hep en hayırlısı olsun diye dua et canım.bazen ihmal ediyoruz bunu olsun da nasıl olursa olsun diye.Allah mutluluk versin hep sana sevdiğine...

canım senı anlıyorum sevıyorsun buna hak verırım fıkrımı sorarsan şimdılık derslerınıze odaklanın zatan bırbırınızı sevıyorsanınız evlılık unuversteden sonrada olur emın olkı zamanla ınsanların duşuncesı degışiyor genede sen bılırsın karar senın

Ay daha çok küçüksün be canım. Bekle bakalım yrn ne olacağı belli değil. Fikirler değişio. Bu kadar üstüne gitme çocuğun küçüksünüz daha bir okul bitsin mesleğinizi elinize alın çocuk askerliğini yapsın gelsin evlilik kaçmıyor.

kizlar ve hanimlar yazdiklarinizin hepsini okuyamadan kusra bakmayin sizlere cvp yazmak istedimm..
Ben bu söz isinden vazgemis durumdayim ;) merak etmeyin yerimseniben
yani kucuk oldugumu farkindayim , hersey yerli yerine otursun insallah.. o zmn adi zten konur..
Sizlere zmn ayirip ta cvpladiginiz için çook çook Tesekkur ediyoruumm..
KK kizlari ve ablalarimi seviyorum sizlerii yaaa <3 :1hug:
kaydirigubbakcemile5

Benimm için dua edermisiniz.. Sevenleri Rabbim kavustursun diye :) bilmiyorumkismile

bide not : diplomami aliyiim diye :) ltfeeen , sinav 1 bucuk ay sonra :D kizlar

Sagolun tekrar Hayirli gunleeer sırnaşık şey

a.s.

Back
X