- Konu Sahibi esmergirl356
canım okudum sorununu ve aslında kendini ifade edememişsin.iyi niyrtli olduğun belli...kk bayanlarının söylediklerine alınma onlar senin iyiliğin içn tecrübelerine dayanarak konuşuyorlaropuyorumnanaktan kulak tıkama bu sözlere.bak bende 19 yaşındayım ve senle aynı durumdayım.sevgilim 26 yaşında ve çalışıyor bense üni 1 deyim.ilk başlarda benide kalbimden geçiyordu söz ama mantıklı düşününce hiç bişeyin garantisi olmadını anladım...sende öyle bak olaya.ben sevgilimin tayini yaşadığım yere çıkarsa son senemde evli olacağım inş ama buna rağmen en az 1 sene söz işine girişmeyeceğim.yani evlenmeden 1 sene önce aile arasında resmiyete dökeceğiz.anlattığın kadarıyla siz sözlenirseniz gene bi 3 4 sene bekleyeceksiniz birbirinizi.bu çoook uzun bi zaman ve zamanını neler getireceğini bilemezsin.bi yüzükten ne olacak ki ..aileler biliyor nasılsa.sizin birbirinize olan sevginiz bile sözdür:asigim: zamana bırak herşeyi...Rabbim onu alnına yazdıysa bi şekilde olur...eğer kısmetin başkaysa ne kadar uğraşsan yine olmaz.o yüzden sadece dua et ve hayırlısını dile.olacağı varsa zaten olur:1hug: