- 13 Ağustos 2013
- 730
- 99
- 53
- Konu Sahibi kurabiyeler
-
Tamam ablacım o kadar yazmışsın cok sağol da ben sana sözleneyim mi? demiyorum ki benim konularım niye sabote ediliyor bu kk kadınları tarafından. Ben sadece sözlenmek istediğimi nasıl söylerim diyorum hey yarabbim. Sorun yaşamayacağım diyen mi var demek ki sorun yaşamayı göze almışım.Sen simdi saniyorsun ki sozlenince her sey daha kolay olacak istedigin gibi disari cikabileceksin saniyorsun ama oyle olmuyor
Sozlunun yedi kat akrabasinin ettigi bir siradan laftan tut da sozlunun maasiyla ne yaptigina kadar incik cincik herseyin pisligi cikiyor hersey seni de ilgilendiriyor ve soylenen her laf yapilan her hareket sana batiyor
Biz evliler de bu yollardan gectik ondan sana dezavantajlarini anlatiyoruz
Evlilik dedigin her yasta olur hatta ne kadar gec olursa o kadar caninin istedigi gibi olur benden soylemesi
Ama cok istiyorsan sozlen de gor canim dunyanin gerceklerini
Sabote etmiyoruz acele ediyorsun diyoruz sadeceTamam ablacım o kadar yazmışsın cok sağol da ben sana sözleneyim mi? demiyorum ki benim konularım niye sabote ediliyor bu kk kadınları tarafından. Ben sadece sözlenmek istediğimi nasıl söylerim diyorum hey yarabbim. Sorun yaşamayacağım diyen mi var demek ki sorun yaşamayı göze almışım.
Söylemek zor değil sadece ne diyeceğim nasıl başlayacağım bilmiyorumSabote etmiyoruz acele ediyorsun diyoruz sadece
Sozlenmeyi istiyorsan biliyorsan bunu soylemeyi de bilirsin sanirim
Cikarsin ailenin karsisina dimdik dersin ki ben birini seviyorum anlastim ve sozlenmeyi dusunuyoruz siz ne dersiniz
Bu kadar basit
Yani anlamiyorum gercekten bunu soylemek zor mu senin icin?
İste benim dedigim gibi baslarsinSöylemek zor değil sadece ne diyeceğim nasıl başlayacağım bilmiyorum
bildiğiniz gibi yapın tabi .İlk geceden çocuk yapıp yapmayacağımı size soracak değilim. Evlenipte mutlu olanda bir sürü insan var önemli olan kişilerde.
Çok teşekkür ederimm zamanı gelince aynen öyyle diyeceğim :) Beni anlayan nadir kişilerdensinizKK'da 25ten önce evlenme planı yapan insanlara karşı bir antipatiklik var.
Sen 29 yaşında ol, 3 aydır tanıştığım insanla söz yapacağım aileme nasıl söylesem diye sor, KKda öneriler yağar ama yaş 25'in altında olduğunda büyük sıkıntı, laf sokmalar bilmem neler.
Millet birbirini iyice tanımadan nişanlanıyor sonra da nişanla sözle düğünün arası çok uzun oldu da o yüzden bozuldu diyor. Arkadaş ne alakası var ya? Sen 3 ay tanıdığın adamla söz yap, söz yaptıktan sonra farklı huylarını gör, ayrıl. Ama yaşın 25 üstüyse problem yok. 25 yaşın altındaysan yaşın küçükmüş düşünememişsin erken karar vermişsinler başlar hemen.
Birbirini seven, tanıyan ve gerçekten güvenen iki insanın en doğal hakkıdır nişan yapmak söz yapmak. Ayrıca kız hemen evlenelim de dememiş. Bu ne şiddet ne celal anlam veremiyorum.
Canım yaşın hiç de erken değil, sen bu adamı tanıyosan istersen 10 yıl sözlü gez bir şey değişmez. Sözde de sevgililikte de birşey değişmiyor, ablamdan biliyorum. Ablam da 22 yaşında sözlendi, 3 yıldır sözlüler bu sene evleniyorlar. Yani uzun kısa farketmiyor, iş karşındaki insanı tanımakta bitiyor.
Kesin sözlenmeye karar verdiyseniz önce annene açıkla. Zaten biliyorlarmış. Anne böyle böyle x kişiyi zaten biliyorsun, ben de iyice tanıdığımı düşünüyorum. Birlikte gelecek hakkında birçok plan yaptık (planlarını anlat) biz artık işi ciddileştirmek istiyoruz senin düşüncen bu konuda ne olur? Hem size de laf söz gelmesin istiyoruz de. Onların düşüncelerini öğren. Eminim annen de babana konuyu açacak sana geri dönüş yapacaktır.
doğru, öyle oluyorŞimdi siz sözlüm olur koluna girer her yere giderim vs düşüncesindesiniz bu doğru
Sözlü olunca dıdısının dıdısı bize de gelin; ay bayramda gelin; iftara gelin vs diye çağırmaya başlayacak; onunkine gittik benimkine gittik derken günler saatler geçecek
Kv denden beklentiye gireceksin; sözlüye bayramda bilezik takılır; yok kurban gönderilir vs diye çevren konuşacak; biz koftiden söz yaptık rahat gezelim diye diyemeyeceksin ki
Kayınvaliden tatile gitmek isteyecek onun çevresi ay olur mu oğlun sözlü paranı harcama kenara koy diyecek vs.
Kendi ayaklarınız üzerinde durmadan evlilikle ilgili konu açmayın bence; bu arada kuzenim erkek arkadaşını şehir dışındaki düğünüme getirdi; sonra ondan ayrılıp başka biri ile evlendi. Sözlüsü olsa ne sevgilisi olsa ne bir şey değişir miydi sanmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?