• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sözlenmemiş olanların çeyiz topiği...

kızlar sizce bu bornoz takımı nasıl duruyor? markası soley. alsam mı diye düşünüyorum daaa

h8Dhh.jpg

shN0N.jpg

uy1Pu.jpg

Son düzenleme:
yok tatlım ayıp olur mu hiç :21: çok uyguna aldım, çay bardaklı olan set 12 tl, nescafe bardaklı olan set 16 tl. zaten böyle cam takım almak hep aklımda vardı, 6şar tabağın dışında ikisinde de birer tane de büyük tabak var. bunun dışında bi tane porselen kahvaltı seti alıcam, 2 tane de yemek takımı alıcam. tabak faslı bu kadar yeterli olur herhalde :74:

sağol tatlım :16: ben de beğendim ama sadece çay bardaklarında desen yok, onlar düz. ama zaten desenlisini de alıp onlarla servis edebilirim, orası kolay :66:

ednh çeyizinin ilk parçaları çok güzellll, özellikle çatal kaşık bıçak setindekileri çok beğendim, yeni mi başladın çeyize?

Gerçekten cnm çok uyguna gelmiş...
Bende hep böle bir takım almak istiyorum...
Yeter cnm düşündüğün gibi biter tabak fasl...

Bende bi kahvaltı takımı 12 kişilik yemek takımı var...
Günlük de aldıktan sonra ex olarak bu takımdan düşünüyorum :)

Tekrardan güle güle kullanmak nasip olsun cnm:nazar:

gdmt
Çok güzel bence bornoz vcnm. Gerçekten ben olsam alırdım :)

Bu arada ben hasayım yatıyorm evde:2:
Sizin çeyizler nasıl giditor :)
Vee benm çeyizleri 26 Şubatta aldım mayısın ortasında gelcek miş:57:

:60: :52: manyakk cıksss o seni alıcak o :)))
ne kadan da olsa kız tarafıyız biz naz yapıcaz yeri geldi mi hele bir gelsin 2012 naz neymiş görsünler :9:

bebegm bu arara bence o kahvaltılık takımı yeter size 12 kişilik çok çok fazla olur boşuna alma hç ne kadar kahvaltıya gelen olur k, zaten onlara da diğerleri yeter herhalde sen al o takımı bitanem ben çok beğendim hem bakarsın bir gün ben de gelrim kahvaltıya sana o zaman bana da nasip olur onlarla kahvaltı yapmak :17:
olur tabii olmaz mııı :39: hem belki istanbulda otururuz, sen gelirsin bana balkonda mis çiçekler arasında çiçek gibi kahvaltı takımımla ağırlarım seni :21:
hahaha kurnaza bak, şimdi söz söz söz diye başlarının etlerini yiyelim, söz yılı gelince kaçan kovalanır misali oynayalım :66:

Hayirli olsun herkese ceyizleri en son pasta takimina kücük bir elestirim var.. Bence cok daha güzel takimlar var bu biraz bana demode geldi..
sağol canım yorumun için.. bana fiyatı çok cazip geldiği için aldım bu takımı, zaten camlar çok çabuk kırılan parçalar, o yüzden bir de porselen pasta takımı alabilirim :6:

aynı şeyi düşünmüşüz tatlım :13:
günlük yemek takımını da 12 kişilik mi alıcaksın?

olur tabii olmaz mııı :39: hem belki istanbulda otururuz, sen gelirsin bana balkonda mis çiçekler arasında çiçek gibi kahvaltı takımımla ağırlarım seni :21:
hahaha kurnaza bak, şimdi söz söz söz diye başlarının etlerini yiyelim, söz yılı gelince kaçan kovalanır misali oynayalım :66:

sağol canım yorumun için.. bana fiyatı çok cazip geldiği için aldım bu takımı, zaten camlar çok çabuk kırılan parçalar, o yüzden bir de porselen pasta takımı alabilirim :6:

aynı şeyi düşünmüşüz tatlım :13:
günlük yemek takımını da 12 kişilik mi alıcaksın?

:52: tabii kızım ne sandınn o zaman öyle yapıciiizz
ayy biliyomusun istanbula gelsen var ya uçarım havalara kuzum yaa
kahvaltı falan bir yana dursun yanniii :31:

:52: tabii kızım ne sandınn o zaman öyle yapıciiizz
ayy biliyomusun istanbula gelsen var ya uçarım havalara kuzum yaa
kahvaltı falan bir yana dursun yanniii :31:
inşallah bebişimm, onurun işinin orda olması yüksek bir ihtimal :10: olmasa bile senin düğününü nişanını kaçırcak değişimmm :119:

Son cicilerim :69:

Kahvaltı takımım için extra kaseler

FE50Rl.jpg

Şekilli kek kalıplarım, kendileri henüz elime ulaşmadı, ulaşınca kendim de çeker koyarım resimlerini.

jVpoel.jpg

Pike takımlarım, kendileri henüz elime ulaşmadı, ulaşınca kendim de çeker koyarım resimlerini.

JaNVOl.jpg

pDV8Cl.jpg

Misafir Bardak Takımıma Yedek Bardak :51:

vYTphl.jpg

K0wgWl.jpg

Pembe bernardo yemek takımım için aldığım pembiş sosluk :54:

oTSObl.jpg

Kahvaltı takımı için aldığım peçetelik

y08Rbl.jpg

Sonunda elime ulaşan kek kalıplarım, limangodan almıştım.

qXMmFl.jpg

h8CWtl.jpg

kızlarrr merhaba.. yeni katıldım aranıza :1: ilk olarak neler aldınız.. banada bi yol gösterin yaa :25: nerden başlasam bilemedim :25: :25:

söz durumu yakın mı canım?

vallahi kesin değil ama ramazandan sonra olur.. annem saolsun bikaç tane nevresim bornoz takımı aldı bi de 12 kişilk yemek takımı çelik tencere seti çatal bçak takımı falan onlarda var ama eksik çok ve ben kararsızım :25::25: onu mu alıyım bunu mu derken bişey almadan çıkıyorum girdiğim yerden :25::25:

vallahi kesin değil ama ramazandan sonra olur.. Annem saolsun bikaç tane nevresim bornoz takımı aldı bi de 12 kişilk yemek takımı çelik tencere seti çatal bçak takımı falan onlarda var ama eksik çok ve ben kararsızım :25::25: Onu mu alıyım bunu mu derken bişey almadan çıkıyorum girdiğim yerden :25::25:

sende benim gibisin desene allah yardmcın olsun valla canım.
Bak çeyiz topiğinde lste yapanlar var onlara bak nelerin eksikse ona göre al tatlım

sende benim gibisin desene allah yardmcın olsun valla canım.
Bak çeyiz topiğinde lste yapanlar var onlara bak nelerin eksikse ona göre al tatlım

ahh bu kararsızlıııkkk :59::59: arkadaşlarıma bakıyorum valla arıyolar buluyolar ben bulsamda karar veremiyorum :59::59: öyle yapıyım evet.. bi bakıyım neler var neler yok bende de bi liste var ama kıyas yapmak lazım eksikler vardır belki :31::31:

ahh bu kararsızlıııkkk :59::59: arkadaşlarıma bakıyorum valla arıyolar buluyolar ben bulsamda karar veremiyorum :59::59: öyle yapıyım evet.. bi bakıyım neler var neler yok bende de bi liste var ama kıyas yapmak lazım eksikler vardır belki :31::31:

içine sineni al canım
bende öleyim valla ya modası geçerse diyorumm
koy bakalım listeyi tatlım

gdmt pike takımlarına bayıldım capcanlııı :52:
oyyy o pembiş sosluğu yerim ben yaaa :9:
oo sen yedeklere geçmişsin artık çeyiz bitiyo mu yoksa, gerçi bitse de evlenene kadar mutlaka bişeyler çıkar :6:
kek kalıpları bir başka harikaaa, tam yılbaşına kek yapmalık :39:

izmir perisi valla büyük ihtimal bende 6 lı alırım günlük yemek takımını

Sedefcim nsılsın ??

Niye artık kimseler uğramaz oldu topice ya:75:

gdmt pike takımlarına bayıldım capcanlııı :52:
oyyy o pembiş sosluğu yerim ben yaaa :9:
oo sen yedeklere geçmişsin artık çeyiz bitiyo mu yoksa, gerçi bitse de evlenene kadar mutlaka bişeyler çıkar :6:
kek kalıpları bir başka harikaaa, tam yılbaşına kek yapmalık :39:

teşekkür ederim canım, pike takımlarını en de çok beğenerek aldım, renkli şeyleri seviyorum:69:

çeyize daha yeni başladık ya nerde bitecek :66: bardak takımına çok benzer bulunca alayım dedim, kırılırsa takım eksik kalmasın diye :52:

sizler ne yapıyosunuz, hiç yoksunuz buralarda :59:

Back
X