Sözlerime alinmis ...

xXxTubaxXx

üzgün, hemde cok :(
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2009
258
0
96
Almanya
Biri var, ama cikmiyoruz, fakat görüsüyoruz.
Gecen gün burayada yazmistim, artik aramiyor diye.
Facebook'da pazar aksami yazistik, kontörüm yok ondan aramiyorum dedi.
Tamam dedim, Pazartesi'den Carsambaya kadar is yeri ile seminere gidecegini söyledi.
Pazartesi ögle vakti, ne yapiyorsun diye mesaj atti, bende cevap olarak hic ya sen dedim.
Oda dinleniyorum sigara falan iciyorum yaninda.
Bende iyi fazla icme, ne anliyorsun ki bu sigaradan yazdim.
Buda tamam canim bidaha ki sefere yazdi.
Bende yani saka olarak, hani ben onu düsündüm icme dedim, oda bi dahaki sefere diye mesaj atti, yani bende, aman ben onu düsündügümden yazdim gerisini kendi bilir dedim, ona mesaj olarak banane o zaman, istersen dumandada bogulabilirsin yazdim.
Bu lafima acayip bozulmaz mi.
Ne sacmaliyorsun sen, bu lafini aklimda tutucam dedi.
Bende ciddi oldugunu anlamadim salak gibi hala, hatta yaz bi tarafa dedim.
Buda öyle yapicam dedi, bende iyi ozaman yazdim.
Hic birsey gelmedi aksama kadar bekledim.
Ben yazdim ona, hala küsmüyüz diye.
Cevap gelmedi.
Gece uyumadan önce, kusura bakma, bu kadar tepki gösterecegini düsünmemistim, saka niyetiyle yazmistim, bugün cok yorgunum, sana iyi geceler dedim.
Sonra cevap geldi, sorun degil dedi, ara sira alginligim tutuyor, niye bu kadar yorgunsun yazdi.
Bende cevap yazdim, okul is güc falan diye.
Ondan sonra bisey gelmedi, sali günü yine bisey gelmedi.
Bugün de bisey gelmedi, facebooka baktim, geri dönmüs seminerden.
Bende nasil gecti seminer bahanesiyle bi arayayim dedim.
Aradim ama cikmadi, üstelemedim, aradigimi görür diye.
2-3 Saat gecti hala bisey gelmedi.
Bu nedir simdi diye düsünüyorum, küsmü, bu ne böyle kiz gibi ama.
Yani erkek dedigin takarmi canim bu kadar.
:emir_bebek:

Bende yani saka olarak, hani ben onu düsündüm icme dedim, oda bi dahaki sefere diye mesaj atti, yani bende, aman ben onu düsündügümden yazdim gerisini kendi bilir dedim, ona mesaj olarak banane o zaman, istersen dumandada bogulabilirsin yazdim.Bu lafima acayip bozulmaz mi.
Gece uyumadan önce, kusura bakma, bu kadar tepki gösterecegini düsünmemistim, saka niyetiyle yazmistim, bugün cok yorgunum, sana iyi geceler dedim.Ondan sonra bisey gelmedi, sali günü yine bisey gelmedi.
Bugün de bisey gelmedi, facebooka baktim, geri dönmüs seminerden.
Bende nasil gecti seminer bahanesiyle bi arayayim dedim.Aradim ama cikmadi, üstelemedim, aradigimi görür diye.
2-3 Saat gecti hala bisey gelmedi.
Bu nedir simdi diye düsünüyorum, küsmü, bu ne böyle kiz gibi ama.
Yani erkek dedigin takarmi canim bu kadar.
:emir_bebek:

Ne kadar "ince ince ince ince" düşünüyorsunuz... Siz bu kadar "Şöyle dedim de böyle oldu o da böyle yaptı" diye kafanızda kurarken o -ancak siz iletişim kurarsanız- cevap verirken bu kadar düşünüyor mu sanıyorsunuz? :24:

Artık yorumlarımdan fenalık gelmiştir size, her konunuza aynı şeyleri yazıyorum ama tutamıyorum kendimi çünkü "çok uzun zamandır" her konunuz aynı; kişiler değişiyor, mevzu baki... :82:

Ortada alınganlık, sizin tabirinizle "takma" değil, tam aksi umursamama var... Size sizinle gerçekten ilgilenecek, sizi arayıp soracak, en önemlisi elinizin altında, mesafe sorunu olmayacak bir ilişki lazım... Aksi halde kendi kendinize kurup duracak bu bunalımlardan kurtulamayacaksınız... O kişiyi bulana kadar vakit öldürmekten başka işe yaramayan bu tarz "iletişim"lerden uzak dursanız, kendinizi geliştirecek faaliyetlere ağırlık verseniz ne güzel olur... :emir_bebek:

Hayatınızda gerçek anlamda sevip saydığınız birinin varlığı, sırf boşluktan, sabah akşam dört gözle haber beklediğiniz insanın ancak aklına estiğinde, boş vaktinde size ses vermesinden o kadar farklı ki... O'nu beklemez de ilginizi, enerjinizi "bunlara" harcarsanız o güzelliği hiç yaşayamayabilirsiniz... :68:

Abuk subuk şeylere alınganlık yapıyor ve sizi geçiştiriyor gibi geldi bana.

Size boşuna zaman kaybı ve yersiz umutlandırma gibi görüyorum bu durumu..

niyetin belliyse, seviyorsan bu kızı ne diye adam gibi açılıp söylemiyorsun sevdiğini..?

diğer konundada yazdım bunu; bence bırak, arayıp sorma hiç. o ararsada sor amacını acık acık..

yani sonuç olarak açıklıga kavuşsun durumunuz.. Ya tamam; ya devam..! ;)

ay guzelım sen hala konuşuyormusun bu adamla :/ herneyse bence senı sevmıyor bana öyle geldı bu kadar ilgisizlik bir ilşkide fazla bence

sizin hapiste bir sevgiliniz vardı sanki yanlıs mı hatırlıyorum belki de karıstırıyorum her neyse
cok didiklemişsiniz ya ben ona bunu dedim o bana bunu dedi
bende bazen yaparım bunu ama sonunda elime dusundugum kar kalır onun için vazgecin aramayın onuda bakalım arayacakmı

sizin hapiste bir sevgiliniz vardı sanki yanlıs mı hatırlıyorum belki de karıstırıyorum her neyse
cok didiklemişsiniz ya ben ona bunu dedim o bana bunu dedi
bende bazen yaparım bunu ama sonunda elime dusundugum kar kalır onun için vazgecin aramayın onuda bakalım arayacakmı

evet hapiste olan bir sevgilim vardi, fakat gecmiste kaldi, hafizaniz mükemmel :))

Back
X