- Konu Sahibi yerleyeksan
.......
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende sözleşmeliyim torpil falan imkanı kesinlikle yok ya orda kalacaksın ya da istifa edeceksin hem ben evliyim bak kocam van da ben bitlis bir araya gelemiyoruz beterin beteri var yani bölüm neydi bu arada ?Merhabalar ben 2015 yılında iyi bir üniversiteden dereceyle mezun oldum. 2016 KPSS sınavına girdim ve 88 puan aldım. Haberiniz varsa 2016da sözleşmeli öğretmenlik geldi ve sadece Doğu illeri açıldı tercihlere. Ben eğer üni son sınıfta hazırlansaydım 81 puanla yaşadığım ile atananlar olmuştu ve belki ben de atanabilirdim ama hazırlanamadım ve şimdi çok çok çok pişmanım. Çok şükür ilk girişimde atandım ama bu puanla ailemden uzak kalmak çok koyuyor 80 paun nerde 88 nerde. Bir sene farkla ailemden çok uzağa gittim. İşimi yapmak istiyorum ama ailemden de uzak kalmak istemiyorum birtakım sorunlardan dolayı yanlarında olmak istiyorum. Ama hiçbir şekilde tayin hakkımız yok. Ne yapmalıyım bilmiyorum. Sürekli neden son sene çalışmadığımı düşünüyorum. Torpilim yok ama bu çakılı atamalarda da olsa bile işe yarar mı bilmiyorum. Kadrolu arkadaşlarım yarım dönemde torpil sayesinde yer değiştirmişti. Sanki çakılı atamada torpil bile zormuş gibi geliyor, çevrenizde çakılı olduğu halde tayin olan var mı ve ne yapmalıyım? Teşekkürler.
Bu bsy mi artık öğretmen alımlarını da torpille yapıyolar. Sözüm konu sahibine değil belki o hakkıyla atananlardandir ama artık öğretmen alımlarında mülakat yapiyolar yani torpil dönüyor. Bu şekilde atanan birkaç kişi tanıyorum. Üstüne üstlük bunlar başkasının hakkını yiyerek atandığı halde gittikleri yerleri yaptıkları mesleği beğenmiyorlar bırak o zaman dersin o da yemez. Çok arkadaşım var altı yıl en ücra köşelerde kalmaya razı ama yeterki ataması olsun dye bekleyen ve atanamayan. Konu sahibi bence de atanmanın tadını çıkarın bu kadar bekleyen varkenSistem zor evet ama siz torpilin işe yarayıp yaramayacağını soruyorsunuz, yani makul bir soru mu bu?
Pişmanlığınızı anlıyorum, ne yazık ki torpili bile anlıyorum ama alenen konuşmayın bari.
Arkadasim kolayliklar dilerimde. Torpilim yok da yok diye ne yakinmissin.Merhabalar ben 2015 yılında iyi bir üniversiteden dereceyle mezun oldum. 2016 KPSS sınavına girdim ve 88 puan aldım. Haberiniz varsa 2016da sözleşmeli öğretmenlik geldi ve sadece Doğu illeri açıldı tercihlere. Ben eğer üni son sınıfta hazırlansaydım 81 puanla yaşadığım ile atananlar olmuştu ve belki ben de atanabilirdim ama hazırlanamadım ve şimdi çok çok çok pişmanım. Çok şükür ilk girişimde atandım ama bu puanla ailemden uzak kalmak çok koyuyor 80 paun nerde 88 nerde. Bir sene farkla ailemden çok uzağa gittim. İşimi yapmak istiyorum ama ailemden de uzak kalmak istemiyorum birtakım sorunlardan dolayı yanlarında olmak istiyorum. Ama hiçbir şekilde tayin hakkımız yok. Ne yapmalıyım bilmiyorum. Sürekli neden son sene çalışmadığımı düşünüyorum. Torpilim yok ama bu çakılı atamalarda da olsa bile işe yarar mı bilmiyorum. Kadrolu arkadaşlarım yarım dönemde torpil sayesinde yer değiştirmişti. Sanki çakılı atamada torpil bile zormuş gibi geliyor, çevrenizde çakılı olduğu halde tayin olan var mı ve ne yapmalıyım? Teşekkürler.
Resmen torpil konusunda ağız yokluyorsunuz pes yani.Torpilim yok ama bu çakılı atamalarda da olsa bile işe yarar mı bilmiyorum. Kadrolu arkadaşlarım yarım dönemde torpil sayesinde yer değiştirmişti. Sanki çakılı atamada torpil bile zormuş gibi geliyor, çevrenizde çakılı olduğu halde tayin olan var mı ve ne yapmalıyım? Teşekkürler.
+1Millet atanamıyor farkında mısınız? İşiniz gücünüz var şükür etmelisiniz. Ailenizin ihtiyacı varsa yanınıza alın. İyice uzak kalamıyorsanız da istifa eder gidersiniz, o kadroya ihtiyacı olan insan sayısı çok fazla, hem yıldan yıla daha yüksek puanlılar atanıyor. Belki bi yasa çıkar atamanız yapılıverir. Asıl mesele olan şey atanmak ki siz onu başarmışsınız.