- 30 Aralık 2009
- 23.382
- 92.752
- 1.123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şu konuya girip çıktıkça asabım bozuluyor yemin ederim.
Bütün tacizlere karşı savunmasız bırakılışımız ne acı bir durumdur.
Hiç değil o zaman sinirlerime hakim olamayıp çıkmamışım iyi ki,yıllardır sorunsuz çalışıyorum şirkette,işten çıkarıldı o vatandaş ...Buraya bir küfür gelecekti çok uygun ama site kuralları maalesef
Bir de kadınlar sürekli taciz edilene işten çik hemen diyorlar her iş yerinde var bu pisliklerden
Ayrıca iş bulmak kolay mi
Eşin sinirli biri mi bunu ona söylesen ne yapar
Suratına bile bakmayınŞuan hıçkıra hıçkıra ağlıyorum moralim o kadar bozuk ki.
Bir imamhatip erkek lisesinde branş öğretmeniyim . Açık bir kadınım. Okul çok büyük . 2 tane bina var. Her binada 1 öğretmen odası var. Öğretmenlerin bir kısmı haremlik selamlık olmak istedikleri için kadın ve erkek öğretmen odası olarak ayrılmak istediklerini söylediler ama müdür kabul etmedi. Yine de hocaların çoğu buna uyuyor. Benim sınıflarım da erkek hocaların takıldığı öğretmen odasının binasında.
10 dakikalık tenefüs için diğer binaya gitmek zor geldiği için ben de kendi sınıflarımın olduğu öğretmen odasında dinlemiyorum. Dolabım da orda zaten. Montumu da orda çıkarıp önlüğümü giyiyorum.
Bugün montumu çıkarırken bi hoca " of lorentz bize bunu yapma nolur " dedi yılışık bir sesle. Etrafındaki 50 yaş üstü erkek hocalar da kahkaha attı. Bunu söyleyen hoca da 55 yaş civarı. Ben de döndüm " pardon ne demek istediniz ? " diye sert bir üslupla çıkıştım. Kekelemeye başladı. Diğerleri sustu kıvıramadı. Zil çalınca hışımla kitaplarımı alıp sınıfıma çıktım. İkinci tenefüs yanıma geldi beni yanlış anladın dedi. Ne demek istediniz diye yine kızgın bir şekilde sordum. Diğer hocalar da ortamı yumuşatmaya çalıştı. O da ben bi sıgara içip geleyim dedi kaçtı.
Çok ama çok öfkeliyim. Eşime anlatamıyorum bile. Acaba diyorum adetim yakın diye abartıyor muyum ? Meslekte 8. Yılım daha iş hayatında bir kişiyle bile kadın veya erkek samimiyetim olmadı. Çok resmi ve ssoğuk biriyimdir.
(
Konunun üstünden ay geçmiş ama yazmadan edemedim.
Ben de öğretmenim ve imam hatipteyim.
Kimsenin aklına gelmemiş ama öğretmen aslında tam da şunu demek istemiş:
Lorentz tam konunun en güzel yerinde girdin içeri ve susmak zorunda kaldık. Net. Taciz vs değil bence
Himm ben de cok emindim ve hic öyle anlamamıştım:) Terbiyesizlikten başka birşey değiladam itiraf etti, montunu çıkardığın için yanlış anlasiliyorsun diye.
adam itiraf etti, montunu çıkardığın için yanlış anlasiliyorsun diye.