- 7 Ocak 2017
- 424
- 529
- 18
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eğer bunu normal de ona yapmıyosan adam afalamıs belkı. sende senın ıcın yapmstım falan deseydın. 1 aydr dialog kurmuyo musunuz ?Kocami anlama sözlüğühareketlerini anlamıyorum artik, tepkileri bile bi değişik
Esimle problemlerimiz var ayrintiyi gecelim, ona alıştım.
Sizce esimin sorunu ne yeminle ben anlamadim
Esim kiskandiginda begendiginde soylemeyen bi insan bi aydir kizim haric diyalog kurmadik, bana gizlice bakiyo hissediyorum bakislarini .ama sabah oyle tepki vermesi cok tuhafti asiri agrasifti.Eşinizin sorunu tam da o geçelim dediğiniz ayrıntıda gizlidir, o nedenle bu davranışının nedenini bilemeyiz tabiki biz. Bu durumda en iyi siz bilebilirsiniz bunu biraz sorgulayarak fakat kendinizi suçlamayarak. Tüm bunların dışında bir de şu var ki: maalesef hepimiz kendi davranışlarımızdan sorumluyuz, bazen incitici şeylerle karşılaşabiliyoruz bu durumda yapılacak tek birşey var karşı tarafa açık bir şekilde kırıldığımızı söylemek.
GalibaEğer bunun anlamı " yoksa başkalarına mı süslendin" öfkesiyse( ki bu kadarını da bilin artık) , bir ruh hastasıyla evlisiniz demektir, tebrikler.
Esim kiskandiginda begendiginde soylemeyen bi insan bi aydir kizim haric diyalog kurmadik, bana gizlice bakiyo hissediyorum bakislarini .ama sabah oyle tepki vermesi cok tuhafti asiri agrasifti.
bence baya baya bunu söylemiş öyle görüyor çocuğunun annesini demek ki çok ilginç ve iğrençEğer bunun anlamı " yoksa başkalarına mı süslendin" öfkesiyse( ki bu kadarını da bilin artık) , bir ruh hastasıyla evlisiniz demektir, tebrikler.
esim gayet sinirli bi tavirla niye makyaj yaptin bu nr hal dedi
Anladığım kadarıyla iletişiminiz çok zayıflamış. Ve normalde de sanırım eşiniz öyle çok da kendini, duygularını ifade eden biri değil. Bu iletişimsizlik durumunda tabiki işiniz kolay değil. Ama denemeye değer. İletişim kurmaya çalışın, hissettiklerinizi belirtin. Neden bu kadar agresif bunu daha sakin bi zamanda öğrenmeye çalışın. Sanırım henüz yeni annesiniz, eee tabi o da baba oldu sonuçta. Bu dönemlerde sadece kadın değil erkek de bazı psikolojik dalgalanmalar yaşayabilir.
Yahu bi kalem.iste full makyaj olsa dicem adam hakli.Suphelenmis galiba var boyle psikopat kiskanclar. Senin icin suslendim ama gerek yokmus deyip dusa girseydin
Annesi yüzünden. Uzun.hikaye iste. Bizim birbirmizle problemimiz yok. Ailesi iste..Konuda 1 aydır küs olduğunuzu ve kızınız dışında bir konuda iletişiminiz olmadığını belirtmiş olsaydınız çok daha iyi olurdu. Küsme sebebiniz nedir? Benim anladığım eşiniz size hala çok kızgın. Süslenmenizi de bir mesaj olarak falan algılamış. Artık ordan nasıl bir mesaj çıkardı bilmiyorum ama sinirlenip hayırdır demiş. Çıkardığı mesajlardan biri sizin süslenip barışmak için adım attığınızı düşünmek ya da sizin süslenip bak neler kaçırıyorsun 1 aydır gibi bir şey olabilir. Özetle günlük hayatta güzel bir iletişiminizin olduğu bir insan böyle salak bir cümle kurmaz. Ama 1 aydır size küs olan adamın böyle bir cümle kurması olası.
Annesi yüzünden. Uzun.hikaye iste. Bizim birbirmizle problemimiz yok. Ailesi iste..
Annesine sor brlki kocanın kullanma kulavuzu vardır , hatta fabrika ayarları varsa tekrar format atarsınız belki bir şansKocami anlama sözlüğühareketlerini anlamıyorum artik, tepkileri bile bi değişik
Oyle yapcm"Gecelere akcam az sona gelcen mi? " Deseydiniz.Saygısızlıktan başka bir şey değil yani.Olmamış bu adamlar malzemeden çalmışlar.Ben olsam inadına artık hep göz makyajlı gezerdim. Çatlasın orta yerinden.