• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sözlüler, Nişanlılar ve Yeni Evliler

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU2

Ziyaretçi
Evet kızlar özelliklede yeni evlilere bu sorum...
Bir evin bi gelini olmak nasıl bir duygu?? zorlukları ve kolaylıkları nelerdir?? yani düşününki 3 yada 2 veya 1 görümceniz var ama bir evin bir oğluyla evlisiniz.. işte bu nasıll birşey Paylaşırmısınız bizlerle? tabiki sözlü be nişanlılarda paylaşsın lütfen..

Bizi topiğe almayacan mı kız...
Biz eskidik dimi...-tatlicadiarzu-

kız sus allah seni ne etmeye sen tebcrübelisin tabii tecrübelilerde gerekliiiii hadii bekliyorumm:):)

slm mervecimmmm:) benim aşkım annesinin tek oğluuu.4kardeşler 3ü kız doğal olarakkaydirigubbakcemile3.annesi pek sever biricik oğlunu.ama benim açımdan bi problem yok allaha şükür.aman olmasın da...

slm mervecimmmm:) benim aşkım annesinin tek oğluuu.4kardeşler 3ü kız doğal olarakkaydirigubbakcemile3.annesi pek sever biricik oğlunu.ama benim açımdan bi problem yok allaha şükür.aman olmasın da...

aynen bende öyleyim canım 3 görümcem var ve aşkım bir evin tek oğlu ailesinin göz bebeği, baba tarafındanda sülalede tek erkek kaydirigubbakcemile3

bende de durum öle eşim tek erkek bide kız kardeşi var ben çookk memnunum bu durumdan neyseki eltim yok her iki ailedede bu durumdan dolayı hiç sorun çıkmadı inş çıkmazda tek erkek olduğu için sizde bilirsiniz verilen değeri ona ne kadar değer veriliosa banada o kadar verilio çokk güsel yani

Back
X