Sözlüm ailesi ile yılbaşı geçirmek istiyor :((

bende en çok ona takıldım.arada rsmi söz bile yok.benim kızım olmadığı için mi böyle düşünüyorum acaba derken senin yorumunu görünce sevindim.demekki yanlış düşünmüyorum:34:

Herkesin fikri farklı olabilir saygı duyarım ama banada ters geldi açıkcası...

22 yaşında kızım var o böyle bir taleble gelse ki gelemez bile,nişanlı bile olsa asla gitme şansı olamaz....

34 yaşında koskoca adam sanki 15 yaşında lise öğrencisi gibi ailesinden ayrı yılbaşı geçiremiyor. Boşuna denmiyormuşl akıl yaşta değil baştadır diye 34 yaşında ama olgunluk, ince düşünce yok. Kesinlikle gitmeyin sen ailenle otur evinde tombala oynayarak yeni yıla gir ben de ailemle yeni yıla giricem diyin o zaman bakalım ne diyor .

34 yaşında koskoca adam sanki 15 yaşında lise öğrencisi gibi ailesinden ayrı yılbaşı geçiremiyor. Boşuna denmiyormuşl akıl yaşta değil baştadır diye 34 yaşında ama olgunluk, ince düşünce yok. Kesinlikle gitmeyin sen ailenle otur evinde tombala oynayarak yeni yıla gir ben de ailemle yeni yıla giricem diyin o zaman bakalım ne diyor .

en mantıklısı o sanırım babamla annem sevinir hiç değilse bizimle diye ..

canım öncelikle arkadaşların yorumlarına katılıyorum. abla olarak görürsen nacizane fikrim. aileler tanışıp görüşmeden sözlünün ailesine gitme. kalmayada görmeyede gitme. niye dersen ilerde evlilik vakti gelince bunlar laf oluyor kızınızda bize gelmişti falan diye konuşulur canın sıkılır. kızla evlilik öncesi görüşmeyi erkek tarafı güç olarak yorumluyor. ha bu kız niyetli zaten aldık gibi bakıyorlar bu yorumuma katılmayanlar olabilir ama tecrübe ile sabittir çevremde çok gördüm bu durumu. ben isteme olayı olana kadar evlerine gitmedim mesela. ha dışarda görüştüm tanıştım. ama ev farklı diye düşünüyorum. korkarım senin durumunda kalmanı da isteyeceklerdir ki bunu kesinlikle tasvip etmem.

canım öncelikle arkadaşların yorumlarına katılıyorum. abla olarak görürsen nacizane fikrim. aileler tanışıp görüşmeden sözlünün ailesine gitme. kalmayada görmeyede gitme. niye dersen ilerde evlilik vakti gelince bunlar laf oluyor kızınızda bize gelmişti falan diye konuşulur canın sıkılır. kızla evlilik öncesi görüşmeyi erkek tarafı güç olarak yorumluyor. ha bu kız niyetli zaten aldık gibi bakıyorlar bu yorumuma katılmayanlar olabilir ama tecrübe ile sabittir çevremde çok gördüm bu durumu. ben isteme olayı olana kadar evlerine gitmedim mesela. ha dışarda görüştüm tanıştım. ama ev farklı diye düşünüyorum. korkarım senin durumunda kalmanı da isteyeceklerdir ki bunu kesinlikle tasvip etmem.

teşekkürler yorumun için abla aileye gitmeyeceğim zaten kıbrısada gitmem izmirde geçireceğiz ben sadece yanlış mı yaptım doğrumu diye kararsız kaldım ama görüyorum ki doğru karar vermişim.

34 yaşında bir adam hala anne babasının dizinin dibinde....
kız arkadaşı kıbrısa kadar gelecek o anne baba yanında kalmayı yeğleyecek
34 yaşında bir yetişkin bunu düşünmeyecekte kim derdine düşsün
dediğiniz gibi anne babasını her hafta görüyormuş zaten
arada özlem giderecek bir zaman dilimide yok
umarım orta noktayı bulursunuz....

yas farkiniz normal..sözlün belliki fikrini degistirmis ya ailesi istemistir yada baska sey..ama hos durum degil sonucta gelip babandan izin istemis izin alinmis hersey hazirlanmis..ben yerinde olsam gercekten ailenlemi olacaksin derim ? normal bir durum degil..mantikli aciklamasi olmasi lazim.

Kendi aranızda yüzük taktınız ve aileniz izin mi verdi? Liseli çocuk musunuz siz, gelsin istesinler öyle sözlenin

Arkadaşlara katılıyorum bu adamdan hayır gelmez

Kendi aranızda yüzük takmışsınız, ailesi sizi istememiş bile ; babanız Kıbrıs gibi bir yere nasıl gönderiyor sizi, inanın aklım almıyor.

Sizden 12 yaş büyük birisi illaki ailesiyle tanışmanızı istiyorsa SİZİN EVİNİZDE GELİP SİZİNLE TANIŞSINLAR..

Başbaşa vakit geçirmek yerine ailesine gitmek istemiyorum düşüncesinden çok '' benima ailem var, illaki tanışma faslı geçecekse benim evimde olsun.'' düşüncesi üzerinde durun.

Ben olsam sizin yerinizde asla ne başbaşa kalmak için giderdim ne de ailesiyle tanışmak için.

Gidin yılbaşınızı ailenizin yanında geçirin. Çok istiyorsa gelsin sizin ailenizle geçirsin yılbaşını..

arkadaşım kesinlikle kıbrısa falan gitme, gidersen onların ailesine ugramasan bile aile karşısında ilerde duyabilecegin malzemeyi vermiş olursun, taş yerinde ağırdır,,, ne kadar kendini naza çekersen okadar değerli olursunn, bide adam baskın gibi, acaba yaş farkındamı öyle bilmiyorum, sakın ipleri eline verme

kesinlikle katılıyorum :46: :46: :46:

herkes yargılama eleştirme yoluna gitmiş benim sorunum sadece gitmemekle iyimi yaptım kötümüydü fakat "yok neden ailen gönderiyor benim ailem göndermezdi yok 34 yaşında liseliler gibi yorumlar yapılmış." kendi aramızda takmamızın tek nedeni babası kanser hastası ve yolculuk değil yataktan bile kalkamıyor gelin beni isteyin mi diyeyim bu insanlara yüzük takmam ise tamamen benim kıskançlığım iş adamı ve çevresi var kadınlar etrafında çok benim içimin rahatlaması yönünden elinde yüzük olunca içim daha rahat oluyor gerçi bu zamanda evli erkekleri bile baştan çıkarıyorlar ama olsun psikolojik olarak iyi geliyor. kendisi ailemle annemlerle gelip isteyim düğünü yapalım dedi ben istemedim babasının durumundan dolayı. neyse bayanlar yorumlar için teşekkürler.. kib. byby

Yorumlar işinize gelmiyorsa konu açma bence bundan sonra..Ne o öyle çocuk gibi ''kib byby'' falan yazıyorsun..:19:

Son düzenleme:
herkes yargılama eleştirme yoluna gitmiş benim sorunum sadece gitmemekle iyimi yaptım kötümüydü fakat "yok neden ailen gönderiyor benim ailem göndermezdi yok 34 yaşında liseliler gibi yorumlar yapılmış." kendi aramızda takmamızın tek nedeni babası kanser hastası ve yolculuk değil yataktan bile kalkamıyor gelin beni isteyin mi diyeyim bu insanlara yüzük takmam ise tamamen benim kıskançlığım iş adamı ve çevresi var kadınlar etrafında çok benim içimin rahatlaması yönünden elinde yüzük olunca içim daha rahat oluyor gerçi bu zamanda evli erkekleri bile baştan çıkarıyorlar ama olsun psikolojik olarak iyi geliyor. kendisi ailemle annemlerle gelip isteyim düğünü yapalım dedi ben istemedim babasının durumundan dolayı. neyse bayanlar yorumlar için teşekkürler.. kib. byby

Gerceklerı duyuncaa kıb byy cok komıkkk...!

merhaba; yaşım 22 sözlüm 34 yaşında ailelerin haberi var fakat tanışma olmadı kendi aramızda yüzük taktık.konuya geleyim sözlüm kıbrıslı ve yılbaşını kıbrısta geçirelim dedi bende ailemden zor izin aldım usule uygun olsun diye kendiside gelip babamdan izin aldı.şimdi diyorki bana aileme geçireceğiz sinir oldum ben ailemi bırakıp gidiyorum o ailemle birlikde geçirelim diyor.ilk yılbaşımız o kadar hazırlık yaptık kıyafetti ayakkabıydı kuaför bile ayarladım. ilk baştada kıbrısta harika olur yılbaşı bütün sanatclar orda gider dinleriz diyordu birden fikri değişti hemen hemende her hafta ailesini gidip gören biri desem ki yıllardır görmüyor özlemiştir ama öyle bir durumda yok tepkimi koydum bu seferde sen farklı düşünüyorsun ailemi görmek istemiyorsun merak etmiyorsun gibi laflar söyledi ozaman izmirde dışarda geçiririz gitmeyiz diye postayı koydu bende peki tamam dedim. o kadar uğraştım o izini alabilmek için ben ailemsiz geçirirken onun bu rahatlığına sinir oldum birçoğunuz benden büyüksünüz ve olgunsunuz belkide yanlış düşünüyordum lütfen bana yardım edin ne yapmam gerek :(

Aılemle tanısmadılar dıyorsun daa ''Yılbası Icın'' babandan nasıl ızın alabılıyorr? :26: Baban tanımadıgı ınsana nasııl kızını emanet edıyor hemde 12 yas buyuk bır erkegee ?? :20: Bıraz gec yorum yapmıs olabılırım yenı gordum konuyuu yazmadan da gecemedım...Herkes de benımle aynı fıkırde zaten...

Şimdiden çok fazla taviz veriyorsun..34 yaşındaki adam öyle kendi kendimize yüzük takalım demez...Kusura bakma da seni kullanıyor gibi basbaya..Umarım gözlerin geç açılmaz..Ben de kızımı asla göndermem böyle bir durumda açıkçası...Babana da çok şaşırdım...Fazla rahat davranmış ....

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X