Sözlüm aramıyor ?

heartless-

Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2018
191
43
13
Herkese iyi gunler
Bu olay gecen hafta pazar günü yaşandı pazar gunu sozlumle beraberdik tartismadik bir sey olmadi gayette iyiydik aksama dogru 5 gibi eve birakti askerdende bi akrabasi gelmisti onun yanina gececegini soyledi.
Daha sonra aksam 7 de aradim askim ne yapiyosunuz gectinmi yanina diye evet dolaniyoruz dedi kapadik telefonu sonra saat gece 11 12 oldu benimki aramadi mutlaka bi sesi soluğu cikardi ben aradim bakmadi telefonlara 2 saatte bir arardi konusurduk ederdik kac saat sesi cikmayinca merak ettim dayanamadim annesiyle aramiz iyidir annesi aradim saatte 1 e geliyodu tutamadim kendimi telefonlara bakmiyo ulasamadim merakta kaldim dedim kadinada dakikasi bitmis benide yanindakilerden aradi kizim (askerden gelen cocuk icin onlarda kalcakmis) dedi. Eger gene konusursaniz beni aramasini soylermisiniz dedim ve kapadik telefonu oyle.
Hala arayan soran olmadı ve ben cok sinirlendim bozuldum annesini arayip haber veriyorda tamam annesi oda sonucta ama ben neyim kimimki beni arayip bir sey demiyo cok sinirlendim bozuldum o gece aramadi hic. digersi gun pazartesi de gunduz 1 kere aradi beni bende sinirli oldugum icin acmadim ve o gunden bu gune aradan kac gun gecti sözlendigim kac senedir beraber oldugum insan beni hala hic ama hic aramadi bu nedir ya bana bi akil fikir verin

Herkese selamlar..
Ben yeni sözlendim sıkıntımda persembe aksami benimkinin arkadasinin dugunu vardi iş arkadaslariyla beraber gittiler sehir disinda bir yerdeydi dugun gecenin sonuna doğruda alkol icmisler hepsi bende sinirlendim gerildim (bu aralar benimki fazla alkol icmeye basladi cunku) yarın sabah iş var kafayı yapmissin gelmiyomusunuz ordan buraya artık dedim benimkide herkes kafayi yapti arabayi surecek halde degil kimse sabaha dogru yola cikicaz oradan gecicez işe dedi iyi tamam dedim sustum ama icim icimi yiyo bilmiyorum neden bu kadar bunaldim sinirlendim ama bu konusmanin 1 saat sonrasi aradim benimkini napiyosun felan filan diye hala iciyodu beyefendi tutamadim kendimi basladim konusmaya senin amacin ne iyice zivanadan ciktin alkolik bir sey oldun diye basladim oda hep lafimi kesip basimi sisirme yarin istedigini de az bi rahat birak vs tarzi konustu bi sey diyomusun kapatiyorum ayip oluyo arkadaslara yanlarina gecicem dedi bende onlara ayip oluyo dimi bana ayip olmuyo dedim bir sey diyomusun dedi hayir dedim kapatti bende o sinirle buna mesajdan kaptırdım biz sözlendik evlilik yolundayiz sen bunu kavrayamadinmi ne bu alkol sevdası gezme sevdası yanindakiler benden daha mi degerli ne sorumsuz bi insansin senle sözlenen aklıma edim simdi beni aramiyosun mesaj atmiyosun ya yarında buraya geldiginde beni sakın arama etme daha bi dunya laf dedim. Bunlar gece 1 bucuk civarı oldu ama beyefendi beni o gunden bu ana şu saatte kadar hiç aramadı.
Ne yapmaya calisiyo olabilir bitirdimi yani ne bilim bi insan bugun 3ncu gun neden hic aramaz ?
(Ben sinirle mesajdan daha beni sakın arama etme felan yazdim ama sinirle o ciddiye almis olsa dahi bunu insan sevdigim dedigi insani aramaz mi gonul almayadami calismaz?)

Ben şimdi anladım. Yukarıdaki önceki konun. Adam bunaldıkça kafa izni veriyor kendine. Aramıyor sormuyor, sonunda nasılsa konuşacağınızı bilmenin rahatlığı var onda.

Anlamadim ki ayrilmak icinde bi konusmak gerekmez mi biz konusmadik bile

Ben şimdi anladım. Yukarıdaki önceki konun. Adam bunaldıkça kafa izni veriyor kendine. Aramıyor sormuyor, sonunda nasılsa konuşacağınızı bilmenin rahatlığı var onda.
Ya yemin ederim kac senelik sevgililik hayatimiz oldu bir iki kere daha oldu boyle seyler digersi gun olunca 20 30 kere aradi 1 kere aradi ya saka gibi daha hic aramadi boyle kafa izni mi olur kim var da karsisinda bunun

Ya yemin ederim kac senelik sevgililik hayatimiz oldu bir iki kere daha oldu boyle seyler digersi gun olunca 20 30 kere aradi 1 kere aradi ya saka gibi daha hic aramadi boyle kafa izni mi olur kim var da karsisinda bunun

Hooppss !!
Daha sözlünsünüz canım bu kadar üstüne gitme istersen !

sözlenince sizi cepte görmeye başlamış belli ki.

arkadaşı bir şey demiş olabilir mi? niye bu kadar ilgi gösteriyosun vs. filan. ya da çok mu sıkıyosun çocuğu bunaldı belki. ben arkadaşlarıyken hiç aramam mesela.aramısını da beklemem o da aynı şekilde. yani araması gerekmiyor. her şeyi haber verir misiniz birbirinize. öyleyse mesajla arkadaşımda kalcam diyebilirdi.çok bunaltmadan sonra sorarsınız niye haber vermedin diye ama hesap sorar gibi değil merak ettim seni diye anlayışlı şekilde.

Back
X