Adamı fazla sıkma yorumuna katılmıyorum. Şarjım biterse beni arayıp ulaşamayacak ve merak edecek insanlara haber veririm, bir aileme iki sevgilime. Şarjım bitti ulaşamazsan merak etme demek çok zor şey değil. Birbirimizi arayıp sormayacaksak, öldük mü kaldık mı haberimiz olmayacaksa ne demeye sevgiliyiz ki, yabancı olalım.
Ben eşimi , sevgilimi hiç aramam hiç rahatsız etmem tavrı bana çok değişik geliyor, herkes dışarıya eğlenmeye çıkıyor, arkadaşları ile tatile de gidiyor, her şeyi yapıyor ama sevgilisini de arıyor , merak etmesin diye haber de veriyor. Benim ilişkim de böyleydi, çıkar kafamiza göre takilirdik da haber de verirdik ama bundan sıkılmazdık. Dışarı çıktığında aramayarak, haber vermeyerek mükemmel iliski, mükemmel sevgili olunmuyor,ilgisizlik oluyor, arkadaşlarını görünce aklına dahi gelmemek oluyor. İkisini karıştırmamak lazım. Böyle umursamaz adamlarla ben olamam, ilişkinin de sorumluluğunu taşıyabilecek olgunlukta adamlar var. Ertesi gün aramaması zaten değişik, sevgili olduğunuza emin misiniz? Adam için sözlü değilsiniz gibi ve bence olmayın da böyle saçma triplere giren adamlar hiç çekilmiyor.