Sözlüm beni aldatıyor mu herşey yalanmıydı 2 yılım Boş yeremiydi.. :(

Sevgi_MeLegi

Bir çaresi BuLunur elbet.
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2013
21.062
55
78
Konya
Çok kötüyüm kızlar ölüyorum sanki:14::14::14: 2 yıldır birlikteyiz şimdiye kadar öyle bir güvensizlik bu durum yaşanmadı. Bugün buluştuk sinemaya gittik bir mesaj geldi ' işten yeni çıktım sn' mesaj yazı sitilide aynen böyleydi. Numara rehberde kayıtlı değil yabancı numara kim dedim bilmiyorum dedi. Ya nasıl bilmessin dedim demekki Napıyosun diye sorulmuş ki karşı tarafa oda öyle bir cevap vermiş dedim. bilmiyorum dedi sinemadayız fazlada birşey diyemiyorum cıkışta mesaj atım yanında felan dedi sonra ben biraz üsteledim filim esnasında. neyse. Çıktık soruyorum ben kim söyle diyorum bilmiyorum diyor ara o zaman mesaj at diyorum ne arayacam diyor O kendisi arar yanlış atmışsa da diyor. Bana ispatlaması gerekmez mi kızlar siz söyleyin:25::25: sonra ben eve geldim ağlayarak küplere bindim . bana su mesajları atmış
sana ne iyilik ne de güzel birşey yakışıyor ben kimsye napıyon diye mesaj atmadım. Ne kötü bir düşüncede bir insansın yazık demiş su an konuşmuyoruz telefonuda kapalı. Belki bazılarınız diyecek abartmışın evet olabilir Abarttım diyelim ki. Neden madem öyle aramaı kimsin sen demedi mesaj atmadı ispatlamadı kendini kafayı yiyecem yardım edin lütfen

Dur bi sakin ol canım...geçenlerde banada bi msj geldi(ben evliyim) mesajda şu"nasılsın tatlı ve huysuz kız":53: gece gece:53: hemen eşime dedim ara şu numarayı msj atmış bana...aradı eşim,adam sevgilisine atmış ama bi no farklı yazmış:53: özür diledi adam falan..neyse bu tür yanlışlıklar olabiliyor canım.

sana ne iyilik ne de güzel birşey yakışıyor

bu hiç hoş bi laf değil etraflıca konuşmanız gerekıyor tavrına bakarak karar verin

Dur bi sakin ol canım...geçenlerde banada bi msj geldi(ben evliyim) mesajda şu"nasılsın tatlı ve huysuz kız":53: gece gece:53: hemen eşime dedim ara şu numarayı msj atmış bana...aradı eşim,adam sevgilisine atmış ama bi no farklı yazmış:53: özür diledi adam falan..neyse bu tür yanlışlıklar olabiliyor canım.

canım senin eşin aramış değil mi. bu aramadı ara dedim mesaj at sor dedim aramadı mesaj da atmadı ver ben arayım dedim vermedi numarayı kabullenemiyorum bu durumu canım cok yanıyor cok

canım senin eşin aramış değil mi. bu aramadı ara dedim mesaj at sor dedim aramadı mesaj da atmadı ver ben arayım dedim vermedi numarayı kabullenemiyorum bu durumu canım cok yanıyor cok

Belkide ona güvenmediğin için kızıp aramak istemedi..bence iyice işin aslını öğrenmeden bitirme canım..haa baktın kaçıyor o zaman oki..

Belkide ona güvenmediğin için kızıp aramak istemedi..bence iyice işin aslını öğrenmeden bitirme canım..haa baktın kaçıyor o zaman oki..

peki öyle diyelim ki numara yanlış değilse kimse napıyorsun dediğini bilmeyecek kadar aptal değildir demi şimdi telefonu kapalı konuşmuyor benimle cok kötü bir şekilde kavga ettik

peki öyle diyelim ki numara yanlış değilse kimse napıyorsun dediğini bilmeyecek kadar aptal değildir demi şimdi telefonu kapalı konuşmuyor benimle cok kötü bir şekilde kavga ettik

hemen kötü düşünme, sözlünün karakterini bilirsin, normalde rahat bir insansa,aramak istememiştir.
sen üzerine gidince beni 2 yıldır tanıyamadı mı? diye düşünüp sinirlenmiş olabilir.
sakinleşince konuşup halletmeniz gerek, kendini hırpalama...

Seni rahatlatmak icin o numarayi aramasi gerekirdi. Aramiyorsa bir is var bu isin icinde.

bence de.. araması gerekirdir.. Peki sen niye alıp elinden o numarayı aramadın? tepkisine bakardın elinden almaya çalışacak mı panik olacak mı bakalım.. yanlış attıysa arar da ne demek ya "yanlış yazdığının farkında değilse yazık bide cvp bekler ver ben arayım" deseydin o arada işte

ciddi anlamda yanlış mesaj gelmiş olabilir. ki bence çok büyük ihtimalle de öyle. bence de biraz abartmışsın, yerinde olsam pusuya yatar numarayı aklıma yazar araştırırdım. direkt tepki bazen olumsuz şeylere yol açabiliyor.

hemen kötü düşünme, sözlünün karakterini bilirsin, normalde rahat bir insansa,aramak istememiştir.
sen üzerine gidince beni 2 yıldır tanıyamadı mı? diye düşünüp sinirlenmiş olabilir.
sakinleşince konuşup halletmeniz gerek, kendini hırpalama...

peki ya gerçekten beni aldatyorsa.. eğer kendine güvensedi o numarayı yanımda arardı. ne olursa olsun beni utandırmak için yine arardı..

ciddi anlamda yanlış mesaj gelmiş olabilir. ki bence çok büyük ihtimalle de öyle. bence de biraz abartmışsın, yerinde olsam pusuya yatar numarayı aklıma yazar araştırırdım. direkt tepki bazen olumsuz şeylere yol açabiliyor.

ben abarttığımı kabul edebilirim sonuna kadar da haklı olabilirsin ama beni utandırmak için o numarayı yinede aramazmıydı. aramadı ama ver numarayı ben arayım dedim onuda kabl etmedi.

Back
X