- Konu Sahibi Sevgi_MeLegi
Çok kötüyüm kızlar ölüyorum sanki

2 yıldır birlikteyiz şimdiye kadar öyle bir güvensizlik bu durum yaşanmadı. Bugün buluştuk sinemaya gittik bir mesaj geldi ' işten yeni çıktım sn' mesaj yazı sitilide aynen böyleydi. Numara rehberde kayıtlı değil yabancı numara kim dedim bilmiyorum dedi. Ya nasıl bilmessin dedim demekki Napıyosun diye sorulmuş ki karşı tarafa oda öyle bir cevap vermiş dedim. bilmiyorum dedi sinemadayız fazlada birşey diyemiyorum cıkışta mesaj atım yanında felan dedi sonra ben biraz üsteledim filim esnasında. neyse. Çıktık soruyorum ben kim söyle diyorum bilmiyorum diyor ara o zaman mesaj at diyorum ne arayacam diyor O kendisi arar yanlış atmışsa da diyor. Bana ispatlaması gerekmez mi kızlar siz söyleyin
sonra ben eve geldim ağlayarak küplere bindim . bana su mesajları atmış
sana ne iyilik ne de güzel birşey yakışıyor ben kimsye napıyon diye mesaj atmadım. Ne kötü bir düşüncede bir insansın yazık demiş su an konuşmuyoruz telefonuda kapalı. Belki bazılarınız diyecek abartmışın evet olabilir Abarttım diyelim ki. Neden madem öyle aramaı kimsin sen demedi mesaj atmadı ispatlamadı kendini kafayı yiyecem yardım edin lütfen

sana ne iyilik ne de güzel birşey yakışıyor ben kimsye napıyon diye mesaj atmadım. Ne kötü bir düşüncede bir insansın yazık demiş su an konuşmuyoruz telefonuda kapalı. Belki bazılarınız diyecek abartmışın evet olabilir Abarttım diyelim ki. Neden madem öyle aramaı kimsin sen demedi mesaj atmadı ispatlamadı kendini kafayı yiyecem yardım edin lütfen