Sözlüm beni aldatıyor mu herşey yalanmıydı 2 yılım Boş yeremiydi.. :(

Eğer saklıyorsa ve birşeyler gizliyorsa dikkat et.Ne olursa olsun tanımadığı birisi olsaydı ve gerçekten yanlış atılmış bir mesaj olsaydı ilişkinizi bu duruma sürüklemezdi.Arardı delikanlı gibi yanında. Demekki bir şeylerden korktu yanlış bir durum olsun veya olmasın ama bir şeylerden korktu. O da aynı durumda kalsa şüphe duyardı bunun güvenle alakası yok. Bu durumdan dolayı seni suçlayamaz.Yıllarınızı fedakarlıklarınızı düşünün sevginizi aşkınızı düşünün kolay bulunmuyor bunlar. Kıymet bilinmesi gerek. Varsa bir durum üstüne gideceksiniz tabiki hakkınızı arayın ezdirmeyin kendinizi.Delikanlı adam da bana güvenmiyor musun deyip çekeceğine kendini hayır aşkım tabiki de seni seviyorum asla yanlışım olmaz arayalım gör derdi çekinmezdi.Seni düşünseydi ve gerçekten birşeyler olmasaydı böyle yapmazdı.Hayata bir kez geliyorsun ve değecek insanlarla yaşamaya değer günler geçirin.Zamanı boşa harcamayın.

Sana ispat etmesi gerekir. Numarayı arasaydı tanımıyorsa, kimsiniz bana neden böyle bir mesaj attınız deseydi. yanlışsa, pardon yanlış olmuş denir kapatılırdı, o zaman yapardı yapacağı kaprisi YİNE DE, üstüne basarak söylüyorum, günlerce aramamak, ve o kurduğu cümleler çok yanlış.

Benzer bir durum yasamistim. Felaket tellalligi gibi görme ama sonuc olarak aldatildim. Tamam yanlis mesaj ihtimali var ama cok az. Birine öyle bi mesaj atmak icin hangi telefonda olursa olsun cevapla butonuna basılır. Yani soruya cevap verilmiş tekrar numara girilmez ki yanlis olsun cok sacma.

Çok kötüyüm kızlar ölüyorum sanki:14::14::14: 2 yıldır birlikteyiz şimdiye kadar öyle bir güvensizlik bu durum yaşanmadı. Bugün buluştuk sinemaya gittik bir mesaj geldi ' işten yeni çıktım sn' mesaj yazı sitilide aynen böyleydi. Numara rehberde kayıtlı değil yabancı numara kim dedim bilmiyorum dedi. Ya nasıl bilmessin dedim demekki Napıyosun diye sorulmuş ki karşı tarafa oda öyle bir cevap vermiş dedim. bilmiyorum dedi sinemadayız fazlada birşey diyemiyorum cıkışta mesaj atım yanında felan dedi sonra ben biraz üsteledim filim esnasında. neyse. Çıktık soruyorum ben kim söyle diyorum bilmiyorum diyor ara o zaman mesaj at diyorum ne arayacam diyor O kendisi arar yanlış atmışsa da diyor. Bana ispatlaması gerekmez mi kızlar siz söyleyin:25::25: sonra ben eve geldim ağlayarak küplere bindim . bana su mesajları atmış
sana ne iyilik ne de güzel birşey yakışıyor ben kimsye napıyon diye mesaj atmadım. Ne kötü bir düşüncede bir insansın yazık demiş su an konuşmuyoruz telefonuda kapalı. Belki bazılarınız diyecek abartmışın evet olabilir Abarttım diyelim ki. Neden madem öyle aramaı kimsin sen demedi mesaj atmadı ispatlamadı kendini kafayı yiyecem yardım edin lütfen

yanında aratacaktın.
şimdi suçluluk psikolojisiyle üste çıkıyor olabilir...

Dur bi sakin ol canım...geçenlerde banada bi msj geldi(ben evliyim) mesajda şu"nasılsın tatlı ve huysuz kız":53: gece gece:53: hemen eşime dedim ara şu numarayı msj atmış bana...aradı eşim,adam sevgilisine atmış ama bi no farklı yazmış:53: özür diledi adam falan..neyse bu tür yanlışlıklar olabiliyor canım.
Evet yanlışlık olabilir ama sözlüsününde eğer tanımıyosa o numarayı arayıp 'kimsin sen' diyebilir,sonrasında tekrar msj atıpta sana trip atması gerçektende suçlu piskolojisi...

iki ucu b.klu değnek.

suçlu psikolojisinden de üste çıkmış olabilir, suçsuzluğundan kaynaklanan agresifliğinden de. yani bana nasıl güvenmezsin gibisinden.

çok dikkatli okumadım ama şu da var, bu adama sen yanındayken mesaj gelmiş senin yanına gelmeden önce seni aldattığı kişiye mesaj atacak kadar da mal değildir herhalde ?

Back
X