sozlum hattini kirdi :-(

pozitiff3

Oğluşunu bekleyen anne
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2012
714
47
68
Ya moralim cok bozuk kizlar sozlum hattini kirdi galiba :-( ben ona kzip hattimi kircagmi soledm o benden once dawranms bbamdan aradgmda snyal sesi dedi cok kotu oldm ya nasl ulascam ona :-( sadece o ararsa ulasblr bana ama aramadida ya cok kotuyum off nolur dua edinde msj atsn arasin :-(:-(:-(:-(:-(:-(

Sözlün imiş madem evini ara. Ya da annesini ara. O da olmadı diğer aile bireylerini ara. He ben yine de dua edeyim inşallah mesaj atıp arasın diye lakin sen evini ara bence. O değil de hat kırmak nedir ya. Bir taraf hattımı kırarım diye tehdit ediyor öteki de en büyük yaşar usta benim edasıyla çıkarıp hattını kırıyor. Telefonu kapatsa daha masrafsız olurdu halbuki. Yaşlarınız kaç efenim?

Son düzenleme:
22 yasindayiz . Askerden geldi istanbula indi ucakla ama inadindam beni gormeden gitti annesinin yanina . Ben isten tam gun izin alamadm die kavga ettik moralim cok bozuk ya annesinin ew numarasi yok cep tel war ama o kavgali oldugumzu soylememstir ben ne dicem ki arayip oglun tefonunu acsin mi dicem . Annem dedi ben arim hayirli olsun oglun askerden geldi diyim falan hem o ara erhan nasil die sorarm dedi bn kabul etmedm arasin mi sizce ya ben cok ozledim :-(

saat cok gec değil mi yarın ararsınız...

izin işini de keske isyerınzle cok önceden konusup ayarlasaymıssınz..

Anneniz sizin için olmasa bile arasın zaten aramasa saçma olur
damadı gelmiş askerden aramasa olay olur

X Teyzeciğim merhaba iyi akşamlar diyip hal hatır soracaksınız.

Gözümüz aydın diyeceksin , sözlünün adı ne ise artık Y ' nin cep telefonunu arıyorum fakat ulaşamadım . Merakta kaldım. Evde ise rica etsem telefona çağırır mısınız dedikten sonra hiç bir şey anlaşılmaz merak etme..

Annesine söylediğini düşünmüyorum adam zaten askerden gelmiş , millet oğlum geldi diye sevinirken bu tarz mevzuları anlatıp canını sıkacağını sanmıyorum..

Son düzenleme:
Annenin arayıp yada ziyaret etmesi gerekir
Sende sıkma canını askerlik psikolojisi
Bu dönemlerde hassas olur üzerine gitme bence

Back
X