Esim kalbimi kirdi

Melisa_Nur_

Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2018
49
3
16
30
Esim iki gundur kalbimi kirdi ustelik kendi sucu ola ola ben ona sarildim yinede akaam sabaha kadar. Sabah durdu yine kavga cikardi. Aramiz bozuk. Ne yuzden sorsaniz sade bisey. Esim ben ne zaman aramizda sirin bir vidyo cekmeye kalksam kafasini telefona gomuyor dogru durust cekilmiyor. Hevesleniyorum iste nolur sanki. Kac defa bu konuyu konustum ayni seyi yapti. Iki kez gizli cektim inanirmisiniz?gizli cektigimi de gormus bama soylememis yuzume vurdu zaten biliyordum cektigini diye. Kirildim kotu oldum. 2 gun oncede cekmeye calisirken kacti sinirlendim kavga ettim ama uzerinden atti saka yaptim sen bir vidyo icin kavga cikardin falan diye. Cok kirginim cok napicam

Niye çekiyorsunuz istemediği halde ? Yaptığınız normal bir şey değil farkında mısınız ? Siz tatlı buluyor olabilirsiniz,adam bariz istemiyor,anlamanız için daha ne yapsın ?
Ya ben bir hatira gibi kalsin istedim burda bisey yok ki.neden istemesin esim degilmi?banada dokunan bu zaten neden kaciyorsun diyorum kendini uste cikariyor."istemeseydim senin gizli cektigini bildigim halde yaklasmazdim sana" filan dedi

Esim iki gundur kalbimi kirdi ustelik kendi sucu ola ola ben ona sarildim yinede akaam sabaha kadar. Sabah durdu yine kavga cikardi. Aramiz bozuk. Ne yuzden sorsaniz sade bisey. Esim ben ne zaman aramizda sirin bir vidyo cekmeye kalksam kafasini telefona gomuyor dogru durust cekilmiyor. Hevesleniyorum iste nolur sanki. Kac defa bu konuyu konustum ayni seyi yapti. Iki kez gizli cektim inanirmisiniz?gizli cektigimi de gormus bama soylememis yuzume vurdu zaten biliyordum cektigini diye. Kirildim kotu oldum. 2 gun oncede cekmeye calisirken kacti sinirlendim kavga ettim ama uzerinden atti saka yaptim sen bir vidyo icin kavga cikardin falan diye. Cok kirginim cok napicam
k.bakmayin ama bende nefret ederim istersem gel cek derim. ki gecen gun esim kizimla koltukta uyumus kalmisim onu cekmis haberim olmadigi icin ariza cikarmistim. sevmiyorsa zorlamayin 😊

k.bakmayin ama bende nefret ederim istersem gel cek derim. ki gecen gun esim kizimla koltukta uyumus kalmisim onu cekmis haberim olmadigi icin ariza cikarmistim. sevmiyorsa zorlamayin 😊
Ama sizin haberiniz olmamis ben cekerken goruyor gizli cekmiyorumki.mecbur kalip gizli cekmistim.zaten gizli ceksemde biliyormus yani gizli cektim diye ariza yapmadi ama yaninda kamera actigimda gomulmeye yer ariyor.insan heveslenir biraz ne varki bunda

Tiktokcu kadınlardan misiniz sizde ?ay yapmayın söyle saçma şeyler ya adam mecbur mu video çekilmeye istemediği halde ısrar niye yani

Tiktokcu kadınlardan misiniz sizde ?ay yapmayın söyle saçma şeyler ya adam mecbur mu video çekilmeye istemediği halde ısrar niye yani
Ne tik toku vatsaptan baska bisey kullanmiyorum izin vermiyor.verseydi de ben oyle seylere karsiyim aile icini her kese gostermek gibi.kendim icin ufak hatira istedim

vidyo değil video, ben de hiç hoşlanmam öyle şeylerden.sizin o şirin dediğiniz bana oldukça saçma ve komik geliyor.adam haklı.bunun için kavga çıkartıp huzur bozuyorsunuz bir de.adam bakmış laftan anlamıyorsunuz odadan kaçmış.büyümeden evlenmeyin

vidyo değil video, ben de hiç hoşlanmam öyle şeylerden.sizin o şirin dediğiniz bana oldukça saçma ve komik geliyor.adam haklı.bunun için kavga çıkartıp huzur bozuyorsunuz bir de.adam bakmış laftan anlamıyorsunuz odadan kaçmış.büyümeden evlenmeyin
nasil yani sacma romantik olan adama sacma gelmez.neden sacma olsun gelecekte bakip gulmek icin hatira bu.insan hislerini bu kadar kaybetmemeli bence

Benim eşim ne fotoğraf çekilmeyi ne videoyu ne de sosyal medyayi sevmeyen birisi. Benim için onlar önemli değil eşim önemli. Ondan hiçbirini kullanma gereği duymuyorum. Çünkü huzurum hepsinden daha önemli

Back
X