• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sözlüm hediyemi önemsemiyor mu ?

PorseLenBebek

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2009
1.268
0
116
İstanbul
Merhaba Bayanlar
Ben hemen derdime geçmek istiyorum birilerine daha anlatmazsam akıl almazsam kafayı yiyecem.
Bundan 2 ay önce erkek arkadaşımın doğumgünüydü.Ve bir tişört almıştım.Daha sonra yıkandığı zaman çekti.Baya küçüldü.Bundan haberim vardı.Fakat bugün kendisi bir işi için dışarı çıktı giderkende kamerasını açık bıraktı. Bir süre sonra kardeşi geldi ve msnin açık olduğu farketmedi sanırım. Bana hiçbirşey yazmadan kendi işleriyle ilgilendi ve sevgilime aldığım tişört onun üstündeydi.İlk inanmadım yapmaz dedim.Fakat sorduğumda gerçekten o tişört olduğunu öğrendim.Sizce ne yapmalıyım ?

Merhaba Bayanlar
Ben hemen derdime geçmek istiyorum birilerine daha anlatmazsam akıl almazsam kafayı yiyecem.
Bundan 2 ay önce erkek arkadaşımın doğumgünüydü.Ve bir tişört almıştım.Daha sonra yıkandığı zaman çekti.Baya küçüldü.Bundan haberim vardı.Fakat bugün kendisi bir işi için dışarı çıktı giderkende kamerasını açık bıraktı. Bir süre sonra kardeşi geldi ve msnin açık olduğu farketmedi sanırım. Bana hiçbirşey yazmadan kendi işleriyle ilgilendi ve sevgilime aldığım tişört onun üstündeydi.İlk inanmadım yapmaz dedim.Fakat sorduğumda gerçekten o tişört olduğunu öğrendim.Sizce ne yapmalıyım ?

E küçülmüş çekmiş ona olmayacak duruma gelmiş, bir kenara atmak yerine değerlendirmişler
bence hiç büyütülücek bir durum değil

ee yıkanınca çekti, küçüldü diyorsunuz, haliyle ona olmayacağına göre kardeşine vermiş demek ki..

Önemsememekle alakası bile yok..
Ne yapmalıyım diyorsunuz..HİÇBİRŞEY..
Kardeşi giymiş işte ne güzel..
Sanki yerde toz bezi olarak gördünüz..
Tepkilik bir durum yok sevgiliye..

Merhaba Bayanlar

ne varki bunda kendiniz diyorsunuz tisort kuculdu diye...kendi giyemeyecegi icin kardesine vermis bunun onemsememekle alakasi yok bence...bosuna uzmeyin kendinizi...:nazar:

ee yıkanınca çekti, küçüldü diyorsunuz, haliyle ona olmayacağına göre kardeşine vermiş demek ki.. kafaya takılcak bi durum görmedim ben.

Bu konu üzerinde fazla durmamalısın. Sen de diyorsun çekti küçüldü diye, çöpe atması daha mı iyi olacaktı? Kızman normal ama bu o kadar önemli bir konu değil, değer vermese toz bezi olurdu inan bana.

Ne bekliorsun ki ömür boyu saklasamıydı ? Bence; kendince değerli hediyeyi kendi için değerli birine vermiş. Annesine yeri paspaslasın diye vermemiş ya. Ben böyle şeylere takılmanın iyi sonuç doğurmayacağını düşünüyorum. Çok detaya takılıyorsun. Ben olsam bende öyle yapardım. Hediyeyi hediye etmek sünnettir.

Son düzenleme:
Ben mesaj yazarken hiç cevap yazan olmamıştı birden bir sürü mesaj gönderilmiş ve hepsi aynı cevaplar. kaç kişi hem fikir bu durumda. umarım cevabını anlarsın :71:

haklısınız ama ben saklamasını beklerdim:(

arkadasim fazla detaya takiliyorsun...ne zamana kadar sakliyacakti ki o tisortu...bi taki degil saat vs.desenki verdi hadi ona kiril ama bi tisort kuculmus kardesine vermis ben olsam bende ayni seyi yapardim...ilerde daha ne tisortler alirsin sen ona takilmaaa boswer bosuna uzme kendini huzursuz etme...:51::51::51::51:

arkadasim fazla detaya takiliyorsun...ne zamana kadar sakliyacakti ki o tisortu...bi taki degil saat vs.desenki verdi hadi ona kiril ama bi tisort kuculmus kardesine vermis ben olsam bende ayni seyi yapardim...ilerde daha ne tisortler alirsin sen ona takilmaaa boswer bosuna uzme kendini huzursuz etme...:51::51::51::51:

yaa sıcağı sıcağına çok sinirlendim. o sinir büyüdü de büyüdü. artık birine anlatmasam çatlıcaktım yaa. ben herkesin sölediğine hak veriyorum fakat ondan duymak isterdim.

Kuzum beni yanlıs anlama ama sen cok nazlısın..bu yaşta boyle devam edersen cok uzulursun ileride..
Çünkü gelecekte ıoyle seylerle karsı karsıya kalacaksın kı, sımdıden boyle sevgılımden duysam daha ıyıydı beklentısıne gırersen cok uzulursun..
Abla tavsıyesı :34:

Back
X