Sözlüm hediyemi önemsemiyor mu ?

bunda buyutulecek ne var yahu anlamadim gitti :19:
sozlunuz size "almissin bi kiytirik t-shirt ilk yikamada yamuldu" deseydi ne olacakti?
atmamais iste gozunun onunde yine kardesine vermis.
cok abartma kardesim bence :131:

Senin yerine koydum da kendimi,açıkçası benim zoruma giderdi.Arkadaşlar önemli bir şey değil demiş ama ben yine de saklasın isterdim.Çünkü ben olsam sevdiğime ait her şeyi saklar,kimseyle paylaşamazdım.

Biz olana bitene duygusal anlamlar veriyoruz ama erkekler böyle değil canım.Düz mantık.O yüzden fazla üzerinde durma.Biz çok ince düşünüyoruz hepsi bu.Ne yazık ki herkes bizim gibi değil...

haklısınız ama ben saklamasını beklerdim:(

canım fazlasıyla önemsenmek istiyorsun da neden çok önemsediğin sözlüne yıkanınca küçülen bir tişort yerine daha önemli ,saklaması kolay(pahalı demiyorum)bir hediye almadın o zaman.sen kendini ve duygularını çok öenemsiyorsun bence böyle mutlu olamazsın.hoşgöülü ve anlayışlı olmalısın.

Bunlar olabiliyor..
Flört döneminde ben tshrt almıştım bende kardeşinin üstünde gördüm..
Sordum ben bunu sana almıştım kardeşinin üstünde ne alaka..
Kardeşine sölemiş bu hediye bi daha giyme diye..
Kardeşi dolabından almış giymiş ne bilsin ben hediye aldım bir dahada giymedi oldu bittii..
Kardeşinede verse üzülmesdim bi tshrt ben sorun etmem böle şeleri

Sözlünüz evde yokken kamerayı neden açık bırakıyor?
Siz bütün gün oturup onların evini mi izliyorsunuz?
Allahım Allahım kardeş üzerinden tişörtü çıkarıp mastürbasyon yapmaya kalkışsa ne olacaktı?
Sözlünüz de bir garip siz de öyle..

:34::60::60::60::60:

Ben de Laale arkadaşımız gibi sormak istiyorum, bütün gün onların evini mi izliyorsunuz?
Anlaşılan bir meşgaleniz yok, bunun için bütün gün düşünüp düşünüp en küçük şeyleri kafaya takıyorsunuz
Uğraşacak bir şeyler bulun :42:

Sözlünüz evde yokken kamerayı neden açık bırakıyor?
Siz bütün gün oturup onların evini mi izliyorsunuz?
Allahım Allahım kardeş üzerinden tişörtü çıkarıp mastürbasyon yapmaya kalkışsa ne olacaktı?
Sözlünüz de bir garip siz de öyle..

ömürsün ya:1::1::1:

canım bunun önemsememekle alakası yok bence de. Ama anladığım kadarıyla senn gücüne giden bunu kendinin keşfetmiş olması. Belki sözlün senden izin isteseydi bu tişort küçüldü bu yuzden de ben yine değerli olan kardeşime vereceğim deseydi daha az üzülürdün belki de. Ama inan bana büyütülecek bir şey değil . Önemli olan senin gönlünü hoş tutuyor mu kafalarınız uyuşuyor mu bunlar.

ay canım ben açık sözlülüğüne gülüyorum:1:

olabilir doğru, söylediklerinin hepsi ihtimal dahilinde
:13:

Hep beraber devamlı gülelim canım inşallah!
He ne bilem,biz de gençtik,geçtik bu yollardan!
Ama kızceğizin adamın evini tüm gün röntgenlemesi bence herşeyden daha vahim!

çok dert ediyorsam sorardım kardeşinin üzerinde gördüm sebebi ne derdim, giymesen bile saklayabilirdin derdim. hiç olmadı sana bir daha hediye almıcam, deyip trip yapardım biraz. uzatılacak bir mevzu değil.

davşanım sende gidip dandik bişeyler almasaydın napcakdı adam üstüne olmayan şeyi çöpe atmaktansa kardeşine vermiş nolmuş bidahaki sefere sende kaliteli bişey al paran yoksa haber ver yollayak ha bide sevgiline söle olmayan kıyafeti varsa senin aldığın bana yolla mahallede fakir fukara var onlara verem de sevinsinler sende hayır mubarek gün sevaba girersin

ee ne varki bunda gayet doğal bişey..küçük gelıorsa çektiyse beli açık tişört olarak giycek diiil heralde:1::1: gayet normal bi durum cnm hiç sıkma canını

Ayy canımm valla ilerleyen yaşlarında ne dertlerin olacak bunlar dert mi canım yaa.. Bunları dert edersen ilere ne yapcan sen. Bizimde oluyorm öyle eşime aldığım bir kazak çekiveriyor kardeşime veriyoruz ortak kararla. Bende hiç alınmıyorum. Dayım bir kazak almıştı eşime hemde iyi bir markaydı ben yanlışlıkla sıcakta yıkamışım yün kazaktı. Napayım kardeşime verdim. Dayıma da söyledim. O kazak orada duracakta ne olacak öyle hiç olmazsa biri giyiyor işte.. İşe yarıyor fena mıı.. Takmaaa kafana...

küçülmüş kardeşi giymiş
bence önemsememekle alakası yok
hem bunlar maddi şeyler
manevi açıdan bakın size değer veriyor mu
böyle şeylerle ölçmeyin bence

Back
X