sozlum ile onsevisme yasadim cok mutsuzum

alis134

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2015
31
2
39
kizlar merhaba,
gecen iki gun cuma cumartesi sevgilim bana geldi 105 gun sonunda. ve olan oldu ben ki hic erkek ark olmamis ve kucuk bir ilcede buyumusum hep korumaaya calistim kendimi dis dunyadan. oyle bir adam karsima.cikti ki 3. gorusme evlilik teklifi oldu vw pazar gunu nisan ve dini nikah yapacagiz. fakat ben su gecen iki gun onla ayni evde kaldim. salonda koltukta uyudu o. uyuyunca odama gidip kapimi kitleyip yattim takintilarim oldugu icin. icim rahat etmesi icin. ama cook pismanim. ben 30 yasindayim o kadar arzuladim ki onu saatlerce opustuk. asla ust uste alt alta olmadim. o istedi defalarca izin de vermedim. buna seviniyorum ama suan beni yanlis tanimasi ilerde evlenince bunu yuze vurmasindan feci korkmaya basladim ve bugun dedim ki sen dah hanim birinin elini tut ben bana yakismadi utaniyorum soz olmasin diye. suan psikolga gidiyofum. ne olursunuz bir akil verin.
dusun dusun kafayi yiyorum bie daha asla onla bu duruma gelmem. kendimi azmia bir kiz imaji cizdim diye dusunuyorum. saatlerxe optum birakmadim o uykuya daldi hadi uyuyalim dedi odama gittim coook utaniyorum nne olursunuz bisi yazin bana
...

ahhh ahhh şu baskı
halbuki nekadar normal onu arzulaman
ama arzulamamış gibi göstermek zorunda kalmışsın
bunun hanımcıkla alakası yok

Bence hata ikinisdede var ... ailen ögrenirse sorun cok kötü cikarmi ? .. sizde demisiniz kendimi koruyordum izinvermiyordum diye .. ona güvendiginiz icin de izin vermis olabilirsiniz.. ve ona güveniyosaniz demeki iyi ve sizi sevip sayan biri . ozmn ..bence siz evlendikten sonra attlatirsiniz bu olayi anca :/

Adama gidip sen kendine daha hanım birini bul ben sana layık değilim falan demek ne oluyor ya yerin dibine batırmışsın kendini.
Birde 30 yasındasın.

Bir daha asla onunla bu duruma gelmem derken? Evlenince de yan yana uyursunuz artık kardeş gibi. Bu kafayı cidden anlayamıyorum ya.İyi kızlar kendilerini korumazlar asla öpüşmezler ve bir erkeğe dokunmazlar. Yazık cidden. Bir de 30 yaşına gelmişsiniz. Ne diyeyim gidin psikologa belki şu kalıplarınızdan kurtulursunuz.

Ne on sevismesi opusmussun sadece. Duvarla opusmedin ya, tek basina degildin ya.. Ne demek beni azmis bi kiz olarak gorurse?!

vuhuuu konuya gellll çekırdegımı aldım ızlmeye gectım hadı bakalım guzel espırıler beklıyorum kızlar :KK70: :KK70: :KK70:

Ben herseyi anladım ama su daha hanim birini bul nedemek yani ne oldu ki adama bole bişe diyon.ayrica bu bi on sevişme değil. Sevdiğin insanı opmussun oda seni öpmüş izin vermemişsin zaten ileri gitmesine e ndn seni yanlış anlasın ndn daha hanim birini bulsun. Bencede bunu psikoloğunuza anlatın..takintiliyim kapıyı kitledim falan yazmışsın bence daha önce bole bişey yaşamadığın için suçluluk duyuyosun..

Ayrica bu kadar takintilisin, kapi kitliyorsun. Niye adamla ayni evde kaliyorsun? Madem hassasiyetin var. Ayni evde de yalniz kalma o zaman.

Ben en çok 30 yaşında ön sevişmenin ne olduğunu bilmeme saçmalığına güldüm. 5 yaşında yiğenim var Her bulduğunu dudağından öpüyor asla evlenemeyecekk diye korkmalı mıyız? Sizin azgın dediğiniz şey sağlıklı insan modeli aslında. Tabi konu fake değilse. Ama fakesede saygı duyarım inandırıcı olmuş:)

X