• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sözlüm sanki nisanimizi ve beni önemsemiyor?

haklisin ama o neden aramiyor neden ben ariyim neden eskisi gibi
ilgi göstermiyo arayip sormuyo sms atmiyo neden ? Bu kafamdaki soru
baska hicbirsey yok. Ben aramak istemiyorum icimden gelmiyor cünkü
o suclu hem suclu hem güclü olmasin yani!

nedenini o biliyo ve bunu ona sormadan ogrenemezsin...

bole konularda aramak herzaman ezilen taraf olmak degildir... tavrını koyduktan sonra aramanın bir sakıncası oldugunu dusunmuyorum...

ne diyim umarım onun inadı kırılır ve arar..

ama yalnlıs hatırlamıosam sen ona seni görmek istemiyorum demiştin...

valla bana bunu diyen gözümün bebeği de olsa aramam yaniii.. belkide buna kırılmıstır

erkekler biz bayanlar gibi ince düşünüp ıncık cıncık şeylerle pek uğraşmıyor.
bence sözlünüzün tavırları normal

Sınav hazırlığında anladığım kadarıyla bu hangi sınav bilmiyorum ama eğer hayati öneme sahip bir sınavsa kafasını tamamen buraya odaklamak istemiş olabilir ve bana göre normaldir. Çünkü bende bir çok sınavlardan geçtim inanın o dönemde insan çok stresli oluyor ve ekstra hiç birşeye kafa yoracak durumda olmuyor. Eğer sınav tarihi yakın bir dönemse bu nişan hazırlıkları vs konularda çok sıkıştırmayın, eğer ki uzak bir tarihse sınav o zaman nişanı sınavdan sonra bir tarihe ertelemeyi düşünün. Yani bu şekilde ne o kendisini bu işe verebilecek, ne de siz tek başınıza bu işin üstesinden kalkabileceksiniz acelesi yok nasıl olsa. Kötü olmasındansa, geç bir tarihte olması daha makul gibi geliyor bana.

ya benim icim icimi kemiriyor o nasil bukadar rahat
olabiliyor. Sevmiyor beni galiba ask mask bitmiski cok rahat
ozaman cok bekler bende aramicam sormicam inat degilmi
icim icimi kemirsede aramicam ya

canım ya seninkini benzeyen dert bendede var ben sözlü değilim ama evlilik tarihine kadar konuştuk ve bizim 1 aylık bir ilişkimiz var bu adam beni ikna etmek için elinden geleni yaptı şimdi ben tamam dedim ama o ilgisiz inanılmaz inatçı kavga ediyoruz ve beni aramıyo merak etmiyo inanamıyorum ya erkeklere niye değer bilmiyolarlar anlamış değilim onun için aslında hiç kafa yormamak gerekiyo baktık olmuyoo bitirmek gerek başta çünkü bunlar evlenince daha beter olur bencee

Selam arkadaslar,
sözlümle tartistim ve konusmuyorum! Nedenmi cünkü ben cok özeniyorum düsünüyorum nisanimizda neler yapabilirz ilginc olmasi icin diye fikir ediniyorum arastiriyorum söyle olsa böyle olsa daha iyi olur diye nisanlima diyince ben bunlara kafa yoramam benim sinavlarim var vs. diye cevap veriyo herhangi bir aile konusu olsa yani sözlümün ailesinin hatasi olsa bunu ona söylesem hemen kafa yoramam diyo. Sanki benim sinavim olmuyor sirf o sinav yaziyormus gibi davraniyor hic ilgilenmiyor. Ben kafa yoramam anne babalar düsünsün falan filan diyor. Benimde sinirime gitti sanki kendi kendime nisanlanacakmisim gibi sanki kendisi silah zoruyla nisanlaniyormus gibi tavir yapiyor. Sizce kizmakta ve küsmekte haklimiyim yoksa cidden benmi büyütüyorum olayi?

Başlığı okuyunca ilk önce kendi kendime yahu bütün erkekler böyle ne var şimdi bu konuyu açacak dedim ama girip konuyu okuyunca iş değişti.. Seninkisi bir enteresanmış daha doğrusu pek bir hevessiz isteksiz gibi.. Bencede evlenince hepten ilgisizleşir böyleleri söylemedi deme.. Bizde sözlüyüz benimkide böyle şeyleri araştırmaz hep ben araştırmalardayım ama benimkide uğraşamam annemler uğraşsın demez yani Çok acımasız ve tuhaf bir cevap bu yaaa.. bizde büyük nişan düşünüyoruz araştırmaları hep ben yapıyorum Aşkım nasıl dediğimde sen nasıl istersen bebeğim sen beğendiysen sorun yok gibi cevaplar alıyorum.. Bu bile beni sinir ediyor seninde fikirlerini önemsiyorum aşkım diyorum benim bebeğim ne isterse öyle olur diyor.. kaldıki seninkisi gibi cevap alsam direk yolarım herhalde saçını başını :1:

erkekler biz bayanlar gibi ince düşünüp ıncık cıncık şeylerle pek uğraşmıyor.
bence sözlünüzün tavırları normal

erkekler biz bayanlar gibi ince düşünüp ıncık cıncık şeylerle pek uğraşmıyor. şu cümlene katılıyorum fakat
bence sözlünüzün tavırları normal bu cümlene kesinlikle katılmıyorum.. Tavırları normal değil aksine anormal.. Bu kızcağız o kadar uğraşıyor didiniyor Madem karışmak istemiyorsun farklı bir dille anlat.. Kırıcı olma.. banane ben uğraşamam annemler uğraşsın ne demek oluyor ?? annesiyle nişanlanmıcak bu kızcağız, kendisininde fikirleri olması gerek bence.. Yada en azından uğraşamam dememesi gerek :20:

Back
X