- 21 Şubat 2020
- 4
- 0
- 1
- 27
- Konu Sahibi Asli150715
-
21 yaşındamısın
21 yaşında insanın ne hayalleri umutları beklentileri olur
Ne bileyim şuanki aklımla 21 yaşında olsam en son hatırlayacağım şey beni aramayan sözlü kişisi olurdu
Bakın hayatınıza döberse zaten sizindir dönmezse zaten hiç sizin olmamıştır
[/QUO
bende boyle dusunmeyi cok istiyorum ama yapamiyorum 21 yasindayim biz 3 sene beraberiz beraber calistik her gunum onla gecti ben butun hayatimi ona adadim babamdan almadigim sevgiyi onda aradim ve gercekten cok fazla hayalim var onla belkiHangi ulkede sozlunuz?
Avrupa ulkesiyse buyuk ihtimalle kandiriliyorsunuz , Avrupa da bir mesaja bile cevap veremeyecegi sekilde calisma saatleri yok tabi kacak bir sekilde calismiyorsa
bende boyle dusunmeyi cok istiyorum ama yapamiyorum 21 yasindayim biz 3 sene beraberiz beraber calistik her gunum onla gecti ben butun hayatimi ona adadim babamdan almadigim sevgiyi onda aradim ve gercekten cok fazla hayalim var onla21 yaşındamısın
Ne bileyim şuanki aklımla 21 yaşında olsam en son hatırlayacağım şey beni aramayan sözlü kişisi olurdu
Kacak bi sekilde calimsiyo ingilterede kendisiHangi ulkede sozlunuz?
Avrupa ulkesiyse buyuk ihtimalle kandiriliyorsunuz , Avrupa da bir mesaja bile cevap veremeyecegi sekilde calisma saatleri yok tabi kacak bir sekilde calismiyorsa
kral son sözünle beni benden aldın.o neçe tespittir21 yaşındamısın
Kuzenim Amarika da ve kacakda değil ama tuvalete gitmeye vaktinin olmadığını söylüyor. Evde asla vakit geçiremediğini hatta bazen ebe bile gitmeden arabada uyuduğunu söylüyorHangi ulkede sozlunuz?
Amerika farkli , avrupa ise kandiriliyorsunuz dedim yorumumda zatenKuzenim Amarika da ve kacakda değil ama tuvalete gitmeye vaktinin olmadığını söylüyor. Evde asla vakit geçiremediğini hatta bazen ebe bile gitmeden arabada uyuduğunu söylüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?