Sozlum yurt disinda aramixda iletisim kopuklugu var

Asli150715

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2020
4
0
1
27
Yurtdisina calismak jcin gitti ilk 3 ay sonra geldikten sonra söz yaptik beni istemeye geldi sonra tekrar gitti yazin evlenip oraya yerlesme planimiz vardi ama yeni ise girdiginden beri market gorevlisi olarak konusmamiz yok denecek kadar az cok yogun calisiyorum diyo 2 haftadir konusamiyoruz adam akilli ya napyosun diye bile sormuyo hicmi merak etmez insan sozlusunu bir ara tartistik ben ustune gittim baya engelledi sonra kaldirdi engeli, Şu an ama yine cevap vermiyo mesajlarima gecen dedim goruntulu konusalim ttamam dedi isten cikinca aricam dedi ama aramadi sabahta yazmis geldigim gibi uyudum diyenbide anneside ayni sekilde onlada konusmuyo sizce gercekten bu kadar yogun calisiyomudur ben ne yapiyim yaziyimmi surekli unutmamasi adina yoksa bekliyimmi lutfen bir yol gosterin kafayi yicek duruma geldim artik

Hangi ulkede sozlunuz?
Avrupa ulkesiyse buyuk ihtimalle kandiriliyorsunuz , Avrupa da bir mesaja bile cevap veremeyecegi sekilde calisma saatleri yok tabi kacak bir sekilde calismiyorsa

Üstüne düşme. Aramıyorsa vardır bişey dediği gibi yoğundur. Oraya alışamamiştir..
Ya da başka bir şey yani aldatiliyor da olabilirsin. Ama üzerine düşme. Bırak zamanla çıkar kokusu

yahu daha 21 yaşındasın, bütün hayatımı ona adadım ne demek zaten şurda kaç yıldır bilinçli zamandasın 18 yaşında ergenlikte tanışmışsınız zaten, müge anlının da dediği gibi 21 yaşında olması daha düşünceleri oturmuş demek değildir. bütün hayat bir adama adanmaz, oku mesleğini eline al , kendi hayatını kendini kurtarmaya ada.bu yaşta sözlüymüş kocaymış dur bi.burda evli ablaların bas bas bağırıyor her gün koca kaçmıyor önce kendinizi kurtarın bu yaşta evlenmeye kalkmayın diye.
adam girmiş yeni ortama ağzı açık etrafına hayran hayran bakıp bakıp kendini oraya kaptırmış.ben de amerikaya ilk gittiğimde böyleydim orda sağa sola takılır evdekilerin mesajlarını bile okuyup geri dönmezdim önemli bir şey yoksa gözüm görmezdi çünkü.açık konuşayım görücek dünya varmış be deyip sevgilimi de bırakmıştım hiç de pişman değilim.
böyle anan baban ölmüş havalarında gezme, topla kendini eğitimine odaklan okuyorsan, kendini geliştirmeye odaklan.

Üstüne düşme.
Bunu yaptığında hem kendini ve enerjini özgür bırakarak rahatlayacaksın. Kendi hayatına bakıp, hayatında tıkanıklık yaratmayacaksın.
Hem de karşındakini şımartmaktan, kendini bir şey sanmasından vazgeçirmiş olup, kendi değerini anca bu şekilde göstereceksin.

Hayatında baskası var ya da Hoslandıgı bırı var.
İki hafta boyunca bes dk ayirabilirdi dı mı, yerler oyle yogunlugu.

21yasında oldugunu simdı okudum, insan su altın cagında en guzel yasında neden yurtdısına gıdınce degısen tıpıtıpe omrunu adar onu hıc anlamiyorum.

Vakit ayırmıyorsa bırak gitsin. Sen ne düşünüyorsun. Belki de aldatılıyorsun. Bi de bu adamı şımartma. Kendi hayatına bak.

kral son sözünle beni benden aldın.o neçe tespittir

Hangi ulkede sozlunuz?
Avrupa ulkesiyse buyuk ihtimalle kandiriliyorsunuz , Avrupa da bir mesaja bile cevap veremeyecegi sekilde calisma saatleri yok tabi kacak bir sekilde calismiyorsa
Kuzenim Amarika da ve kacakda değil ama tuvalete gitmeye vaktinin olmadığını söylüyor. Evde asla vakit geçiremediğini hatta bazen ebe bile gitmeden arabada uyuduğunu söylüyor

Iletisim kopukluğunuz mesafeden dolayi degil, uzgunum..
Insan ölümüne yoğun olsa da bi msj atmak hepi topu 10-15 saniye.. Arayip 5 dk konuşacak vakti nasil olmaz insanin, esaret altinda mi sanki?
"Yoğunum, yorgunum, beni anlamiyorsun" seklinde uste cikip seni manipule etmesine izin verme kesinlikle.. Engellemesi, engeli kaldırması zaten ayri bi kabus.. Sana saygi duymuyor gorunuyor su durumda.. Bence bi iliskiden beklentini ve bu iliskinin sana ne verdiğini iyice bi sorgula..

Sizi aramasını bekleyin üzerine düşmeyin o merak etsin bensiz ne yapıyor diye neden aramıyor diye..
Yurt dışı olarak söylemiyorum genel olarak çalışırken dinlenme molası hiç mi Yok yada yemek zamanı eve dönüş vakti hatta WC ye hiç mi gitmez..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…