- Konu Sahibi _ecrinnur_
-
arkadaslar, cok zor bi durumdayim
sözlümden ayrildim...telimin elinden aldindigini yazmistim ona, birdaha beni aramasin diye. o da inadina o telefonun ailemde oldugunu sanarak birsürü aramizda yasanan seyi ortaya döktü. örnegin gezdgmizi, resmlerimiz oldugnu felan. sonra birsürü beddua...yok imanim zayifmismis falan birsürü sey. 1 ay böyle sürdü. bende dayanamadim bu yazilanlara, baska numaradan bunu aradim. sanki diger tele yazdiklarindan haberim yokmus gibi davrandim. beni tehdit edemesin diye de resmleri ailemn bildigini söledim. ne dediler dedi. bende umurlarinda degil, bi yanyana cekilmis resim icin ailem bana mi kizacak dedim. olamaz ya diye hayiflandi. bana kac diyo birde. yok neymis yoksa bi beddua etmis aileme o da tutarmis. nasil baskalarinin yüzüne bakicaklarmis. bana kac dedi yine. bende yapamam dedim. sana 1 ay veriyorum, yok süre vermiyorum düsün bana yaz dedi. seni alayim..istedim olmadi...kac dedi.
ben onu istemiyorum cünki bana cok yalan söyledi...
simdi bu sahis benden haber beklyior. demn de msj yazmis, ben sade senlen mutluyum diye. ulasmaya calismis. simdi tekrar arasam, yine ikna yoluna gidecek. birdaha hic o hatta cikmasam mi ne yapsam bilmyiorum. bi akil verin, kafayi yemek üzereyimbu defolsun basimdan valla birdaha evlilik mevlilik düsünmüycem öyle bi sogudum ki herkezden. seven insan sevdigini kacma durumunda birakmaz ki...
kac yasinda bu 'cocuk'? olgun biri degil bence. uzak dur derim ben
bitirmek istiyorsan bitir.ailen aranızda geçenlerin ne kadarını biliyor.ayrılmanı nasıl karşılıyorlar.resimler ve tehtit yüzünden geri dönmeyi düşünme bence.senin kararlı olduğunu görürse o da zamanla vaz geçebilir.başına dert olmaz inş.en iyisi sen ailenle konuş hatta onun ailesi ilede görüşülsün.iş çirkinleşmeden bitsin.sevgi ve saygı yoksa ki yok görünüyor bu işin zaten geleceği hayır olmaz.sevse seni tehtit etmez beddua etmez.eskiler ne demiş ''zararın neresinden dönsen kardır''.kolay gelsin.
hic duzgun biri degilmis..bir daha muhatap olma yapabilecegin baska bisey yok..kendini unuttur..
arkadaslar, cok zor bi durumdayim
sözlümden ayrildim...telimin elinden aldindigini yazmistim ona, birdaha beni aramasin diye. o da inadina o telefonun ailemde oldugunu sanarak birsürü aramizda yasanan seyi ortaya döktü. örnegin gezdgmizi, resmlerimiz oldugnu felan. sonra birsürü beddua...yok imanim zayifmismis falan birsürü sey. 1 ay böyle sürdü. bende dayanamadim bu yazilanlara, baska numaradan bunu aradim. sanki diger tele yazdiklarindan haberim yokmus gibi davrandim. beni tehdit edemesin diye de resmleri ailemn bildigini söledim. ne dediler dedi. bende umurlarinda degil, bi yanyana cekilmis resim icin ailem bana mi kizacak dedim. olamaz ya diye hayiflandi. bana kac diyo birde. yok neymis yoksa bi beddua etmis aileme o da tutarmis. nasil baskalarinin yüzüne bakicaklarmis. bana kac dedi yine. bende yapamam dedim. sana 1 ay veriyorum, yok süre vermiyorum düsün bana yaz dedi. seni bana verdiler ve geri caydilar...kac dedi.
ben onu istemiyorum cünki bana cok yalan söyledi...
simdi bu sahis benden haber beklyior. demn de msj yazmis, ben sade senlen mutluyum diye. ulasmaya calismis. simdi tekrar arasam, yine ikna yoluna gidecek. birdaha hic o hatta cikmasam mi ne yapsam bilmyiorum. bi akil verin, kafayi yemek üzereyimbu defolsun basimdan valla birdaha evlilik mevlilik düsünmüycem öyle bi sogudum ki herkezden. seven insan sevdigini kacma durumunda birakmaz ki...
ben de katılıyorum,
"senin gönlün var ama ailen izin vermiyor" diye düşündüğü için sana benimle kaç diyor olabilir.
hem senin hem de ailenin bu evliliği istemediğinizi onu çok da "kırmadan ya da kızdırmadan" dile getirmeli ve açık bir şekilde bir daha onla görüşmek istemediğini, telefonlara çıkmayacağını, mesaj çekmeyeceğini belirt ki beklenti içine girmesin
"kırmadan ve kızdırmadan" diyorum çünkü nişanlın nasıl biriydi bilmiyorum ama
hergün ya benimsin ya kara toprağın tadında haberler okuyoruz
korkuyorum bir yandan da
o yüzden çocuğu provoke etme
en iyisinin bu olduğuna ikna et
zor bir durum ama bu durumu nasıl atlatırsan atlat bir ömür istemediğin evlilik yapmaktan iyidir
kolay gelsin canım
Bu tehdit olayını bende yaşamıştım
Ve senin gibide değil
Resmen Lise yıllarında 3 yıl çıktıgım birisi ve benden 6 yaş büyük olmasına rağmen ayrıldım diye yediremeyip babama msj atmıştı BEN KIZINLA YATTIM diye ve daha neler neler
Babam bana güvendiği için onu kaale almadı bile ama çok acı bir durumdu bnm için onca yıl güvendiğim kişi neler yapmıştı
Bence hemen başından def etmeye bak...
senden cevap beliyorsa ver cevabını ve bitir bu k adar basit. onu artık sevmediğini ve mutlu olamayacağınızı söyle bu yüzdende evlenmek istemediğini anlat. ve bir dahada arama sorma. onun bildiği numaralarıda kapattır sana ulaşmasınada imkan verme. senin zor durumda kalman için telefonlara mesaj gönderen birisiyle yaşayamazsın. bunlarıda annene anlat derim ona kaçmamı istiyor felan diye söyle ben olamıyacağını anlattım ama anlamıyor de. aman allah korusun dışarıda da dikkat et seni zorla kaçırmasınlar. yaşanılan kötü örnekler var sonuçta.
allah kurtarmış, sadaka ver arkadaşım.
banada hiç olgun biri gelmedi çok cocuksu buldum yazdıklarını ailen sizin sözlendiğinizden bihaber mi:26:
kizlar sizlere cok cok tesekkür etmek istiyorum. bana destek olup yanlis yola sapmami engellediniz. yanlislarimi gösterdiniz söle etme böle et dediniz. o pislikten kurtulmama yardim ettiniz, yüce ALLAH sizden razi olsun. belki buraya yazmasaydim, coktan yanlis birsey yapardim. o gerizekalidan kurtuldum artik. o kendi gibi birini bulsun. harikasiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?