sözlümden bu nedenden dolayı ayrılmalımıyım? siz ne yapardınız?

bu insanlar birde anne baba olacaklar... aciyorum cidden!!! örnek ebeveyn böyle mi olur,??
bence onlarin dediklerinin tam aksini yap, git evlen çokta mutlu ol! dilerim Allah'tan yagmurdan kaçarken doluya tutulmazsin... seni su an için teselli edecek sözler söylemicem sadece çok beklemeden seni sevenle evlen ve mesut ol... simdiden bir ömür boyu mutluluklar dilerim...

Hani derler ya evladın hayırlısı diye...
Anne babanında hayırlısı...
Sozlunuzle paylasın herseyı olanı biteni.
Bizle nasıl paylastıysanız olan biteni, sozlunuzlede paylasın. ortak bir yol bulmaya calısın.
Ya da biran evvel ise girip calısın kafanız dagılır biraz.

bu insanlar birde anne baba olacaklar... aciyorum cidden!!! örnek ebeveyn böyle mi olur,??
bence onlarin dediklerinin tam aksini yap, git evlen çokta mutlu ol! dilerim Allah'tan yagmurdan kaçarken doluya tutulmazsin... seni su an için teselli edecek sözler söylemicem sadece çok beklemeden seni sevenle evlen ve mesut ol... simdiden bir ömür boyu mutluluklar dilerim...

inşallah canım tutulmam tek dileğim o.yoksa kimseyle anlaşamıyo etiketi yapıştırılmaya hazır.teşekkür ederim....

eğer sözlünüzü seviyorsanız bir an önce evlenin ve kurtulun..Annenizin "ben yanacağıma o yansın"demesi de ayrı bir gariplik..Allah korusun siz evlenseniz ve size bişey olsa kendisi üzülmeyecek mi,siz evlenene kadar mı onun kızısınız??Çok tuhaf bi durum...Allah yardımcınız olsun,birbirinizi seviyorsanız o evden kurtulun bir an önce...

Çok mantıklı aklı başında yazmışsınız,sakın kendinizi ezik,aşağı görmeyin,kendi eksiklik ve hastalıklarını sizin üzerinizden kapatmaya çalışmış anne ve babanız.Kimsenin başını da yakmazsınız,ama gerçekten seviyor ve istiyorsanız evlenin,anne-babadan kaçmak için değil,ve bence henüz daha sözlünüze anlatmayın bunları,bilmesine gerek yok,hem kafası karışır belki,hem de dediğiniz gibi başınıza kakabilir.

Çok mantıklı aklı başında yazmışsınız,sakın kendinizi ezik,aşağı görmeyin,kendi eksiklik ve hastalıklarını sizin üzerinizden kapatmaya çalışmış anne ve babanız.Kimsenin başını da yakmazsınız,ama gerçekten seviyor ve istiyorsanız evlenin,anne-babadan kaçmak için değil,ve bence henüz daha sözlünüze anlatmayın bunları,bilmesine gerek yok,hem kafası karışır belki,hem de dediğiniz gibi başınıza kakabilir.
evet canım artık istiyorum...sözlüme sadece şöyle dedim senin kadar insanlarla iyi anlaşamıyorum...tartışıp kavga ediyorum dedim.oda bana ben senin kalbinin iyi olduğunu biliyorum kötülük beklemiyorum dedi....

eğer sözlünüzü seviyorsanız bir an önce evlenin ve kurtulun..Annenizin "ben yanacağıma o yansın"demesi de ayrı bir gariplik..Allah korusun siz evlenseniz ve size bişey olsa kendisi üzülmeyecek mi,siz evlenene kadar mı onun kızısınız??Çok tuhaf bi durum...Allah yardımcınız olsun,birbirinizi seviyorsanız o evden kurtulun bir an önce...

canım onu benim evde durmamam için söyledi.bıkmış benden sen gitmezsen ben gidicem diyor. yani beni huzur bozan biri olarak görüyor.ondan ben yanacağıma başkası yansın diyor..

uzza çok sağol yorumun için bana moral oldu..özelliklede son cümlelerinolumunekankayizsmile

rica ederim tatlım, ben bişey daha söylemek isterim. şimdi sen sorun yasadığın insanlarla aynı evi paylaştıgın için, olaylar gözüne kocaman kocaman görünüyo.. sözlün ise olayı daha küçük görecektir. sorunları azıcık çıtlatmısın ona zaten yeterli bu, öle uzun uzun anlatmaya gerek yok bence.. zaten erkekler pek takmaz öle şeyleri.. ayrıca sen de sölüyosun ya ilerde basına kakılabilir. sevgiler.. olumunekankayizsmile

Eğer sözlünle iyi anlaşıyorsan evlen..
Sadece ailenden kurtulmak adına evlilik yapma..
sevmek yetmiyor birazda tanıman gerekiyor sonrasında pişman olmamak için
inşallah bir ömür boyu mutlu olursun opuyorumnanaktan

seni çok iyi anlıyorum öyle ebeveyinlerin gerçekten ruhsal problemleri var kimseyi değiştiremiyeceğine göre seviyosan evlen nişanlınla bir ömür boyu mutlu ol inşallah allah güzel yazılar yazsın

Canım benim gerçekten durumuna çok üzüldüm.Ama ssuç senin değil.Annenle baban gerçekten tedavi görmeli.Belki sen de!
Evlendiğinde kimsenin başını yakmış olmazsın o ayrı bir konu ama şunu iyi düşün; ailenden kaçmak için mi evleniyorsun,gerçekten istediğin için mi? Bu en önemlisi.
Bu hayatta herkes kendisi için yaşar.Lütfen önce kendini düşün.Kim ne derse desin sen kendini hep farkında ol.Güçlü olmaya çalış.Zor olduğunu biliyorum ama pes etmek hep en kolayı.
Umarım kendin için en doğru kararı verirsin.

Sevgiler.

bu denli cümleler kurmuş bir insan pek ala mantığını dinleyerek kendi kendini tedavi edebilir bence hersey senin elinde insan üzülmek istediğinde ortada hiçbirsey yokken dünya yıkılmıs kendisi altında kalmıs gibi davranıp hissedebiliyor o nedenle gercekten bu hayatı kaliteli bir sekilde idame ettirmek istiyorsan özveride bulunmalısın otur düsün ben neyim nasıl biriyim neler yapıyorum ve en onemlisi kendimi nasıl hissetmek istiyorum.. bence herşey senin elinde umarım gercekten kendini yönetmeye baslayabilirsin

paylaşabileceğimi sanmıyorum...yarın başıma kalkılabilir bu olaylar.

evet bencede sözlünle paylaşma ailenle arandakileri bilmesin hatta destek olduklarını bilsin en iyi koca bile bunu kullanabilir çünkü tabi arada nadiren istisnalar çıkar belki ama sen yinede önlemini al. Ayrıca hayat çok kısa o kişi ile mutlu olabileceksen evlen ve hayatını yaşa

kendini üzmekten vazgecmelisin senin pskolojini ailen bozmuş dahada sinirlerinin harap olmasına izin verme onları değiştirip düzeltemeyeceğine göre sen kendi gelecek hayatını düşünmelisin insallah yuva kurup mutlu olursun..kendi kendinin doktoru ol sorunlarını tek basına cözmekte zorlanıyosan bir pskoloğa git bu gayet normal bişey bunu kendi sağlığın için yapacaksın zaten..kimsenin senin hayatını mahvetmesine izin verme.

anne ve babanın psikolojisi iyi değil gerçekten hasta o yüzden sen değil onlar tedavi olmalı bişey değil senin psikolojinde alt üst olmuş ama sözlüne bu durumları açma el oğlu nede olsa yarın bi gün ailen hakkında hiç hoş şeyler söylemeyebilir,başına kakabilir ama sırf bu evden kurtulmak için evlenme sözlünü iyi tanı ve sende eğer seviyorsan evlen derim.

Back
X