• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sözlümden dayak yedim...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
daha öncede sözlümle ilgili bir topic açmıştım daha doğrusu ailesiyle ilgiliydi ayrılmıştık...yeniden bir araya geldik çünkü ayrı yapamamıştık.. çünkü ikimizde bütün arkadaşlarımızı silmiştik sadece birbirimizle görüşüyorduk..sözlüm bütün vaktini sonuna kadar benimle geçirirdi.. ama son zamanlarda bu ayrılmalar barışmalar beni sinir etmeler....benim sinirimi tepeme çıkardı.ondan ayrılmak istediğmi söyledğimde artık umursamıyor gibi davranıyordu.çok iyi olur bencede ayrılalım deyip oyun oynuyordu ayrılamıyacağımı bildiği için ..bende bu rahatlığa tahammülüm yoktu..bana ters konuştu bende tamamemn ayrılığı kafama koymuştum..msnden sildim yüzüğü çıkardım verdim. eşyalarını verdim.. ama aynı ofisteyiz.. işe ihtiyacım olduğu için işten çıkamıyordum .. oda nasılsa aynı yerdeyiz iş çıkışında barışırım deyip salamıyordu.. onun adına almış olduğu msn adresi vardı onuda kapatmıştım.kendi eski msnimi açmıştım daha önce bu konu için çok tartıştık sözlüm benim görüşmelrimi yazışmalarımı okuyacak bir program yüklemiş kendine en son akşam işten çıkararken baktım yeniden okumuş bütün yazılanları arttık yeter dedim dışarı çağırdım ne yamaya çalışıyorsun sen deidm suratını beni önemsemiyomuş gibi yaptı ve tokattı attım o anda...ona tokat atmamla bana saldırması bir oldu..resmen tekme tokat dayak yedim...benneyaptımkisenağlamasenağlama o bana kıyamazdı halbukii...pişman oldu..seviyorum dedi ağladı... kendimi savunim derken elimide çatlatmışım...sinirden üstümü yırtmıştım..neyseki kot ceketim vardı..akşam zorla bindiğim taksiye bindi maçı vardı gitmedi..zorla evimize girdi anneme söyleyemedim zaten hasta üzülmesini istemedim ama ona dedim artık seni istemiyorum seninle olmicam dedim oda tamam dedi gitti evden ...

Artık eski sözlün değil mi?
Lütfen evet de....

offffffff ya zuzu ben snein yazılarından mutlu bir ilişkin olduğu iznelimi aldım hep neyse kuzum üzülme kader kısmet valla bence yol ver gitsin bugün dışarda sana bunu yapan adam ilerde neler yapmaz tmm sen başlatmış olabilirsin tokatla ama o çok fazla ileri gitmiş

+bitaraftan iş bak onun olduğu ortamdan uzaklaş

Sukret ki Allah sana simdiden gostermis gerçek yuzunu
Sakin ask, sevgi laflarina kanma, Sakin !!
Sozluyken tekme tokatla girisen adam, Evlenince kim bilir nasil dover
Bu iliski çok zedelenmis guzelim. aklini basini topla ve bir an once ayril ondan. Sakin arkana bile bakma, isterse ayni isyerinde olsun bosver. Sen kafana Bitti bu is dedikten sonra unutmak kolay olur.
Sakin boyle bir tipi es olarak kabul etme. Inan ilerde çok pisman olursun

valla nedne kavga ettiğiniz bilmiyorum ama ben şiddete çok karşıyım sen ya da o birbirinize vurmayın konuşarak halletmeye çalışın aynı iş yerinden olmasıda ayrı bir durum tabi Allah yardımcın olsun düşünerek karar ver canım

bu erkeklerin eline en baştan bu iplerin hepsini veriyorsunuz ya...
aferin size..:kızgın:
bu ilişkide saygı adına hiçbirşey kalmamış
saygı yoksa zamanla sevgi de biter...
ben olsam bu konuyu açarken bile eski sözlüm diye bahsederdim..:sm_confused:

ikinizde birbirinizden dayak yemişsiniz
ayrıca size güveni de yok
zaten umursamıyor sizi cepte görüyor,eminim evlenincede böyle olur
Allah selamet versin yolunu açık etsin

sakın geri dönme bı daha unutmaya calıs senın döven bı adamı unutmak zor olmuycaktır emın ol:1closedeyes:
eger gerı dönersen gene dayak yiyeceksın bu boyledır herzaman bı kere kabul ettınmı arkası mutlaka gelıcektır
yuzune bıle bakma :kahve::kahve:

hemen uzaklaş.. yol yakınken bırak.. özürlerine sakın kanma yok bir anlık öfkeymiş falan filan masallarına sakın kanma ...evlenmeden bunu yapan evlenince ne olur artık allah bilir.. gençliğine yazık etme canım.....

işte sebebi kalbimi kırıp artık günül almamaya başlamıştı nasılsa çıkışta eve bırakırken alırım derdindeydi.. ama fazla bu duruma getirmişti birde msnde görüşmleerrimi okuyordu bunun için ayrılma noktasına gelmiştik hala hala gizli gizli msnde yazışmalarımı okuması bukadar içime girmesi beni iyice sıkmıştı.. yaklaşık bir aydır konuş ailenle bitsin bu ilişki diyordum davranışlarından dolayı bitirmiyordu...konuşmuyordu ama kendinide düzeltmiyordu.. artık benim için tabiki bitti .. yediğim dayak yüzünden şuan yazarken canım acıyor ..kollarım kalkmıyorr... elim çatlakk ben adi şerefisizn tekiyim suçluyum affet dedi ama içimden gelmiyorkii..abartmanın girişinde vurdu bizim şirket giriş kattaydı..çantamı almakiçin geri girdim ofise patronlar vardı anlarlarsa işimin sonu olurdu...bende çaktırmadım neyin var senin dediler.. gözlerim kızarık tabi karnımı tutuyorum..yumruk attı..deidm sancım var okadar..düştünmü dediler ama pantolonumda 2 tane resmen ayakk izi eveet düştüm toz olmuş dedim ama inanmadılar bugün çağırdılar sana bişeymi yaptı o söyle dediler ben yok dedim..işinden olmasın ben nasılsa çıkıcam... onuda allaha havale ediyorummm

yol ver gitsin...hayatinin bir km yanindan bile gecirme...
mantiga bakar misin..seni cepte görmüs resmen,üstüne birde siddet..
utanmadan simdide pesinde pervane,pisman ayaklari yapar...
sakin ama sakin kanma canim
simdi bunu yapan ilerde mazallah!!

ilk şiddet hareketi senden gelmiş ,sonrada ondan.. şiddete karşı daha ağır bir şiddet.
ne diyeyim,sende hatalısın o da... bir tokatla dayak arasında,, o çok daha iyi bu daha kötü,diye bir şey söylemem ben... şiddet şiddettir. hiçbiri yenilir yutulur şeyler değil..
ikinizinde kendinizi tutmayı bilmeniz gerekir. ne bu şimdi. tokatla kaba kuvvetle ne elde ettiniz.
saygıyı yok ettiniz.

lütfen ama lütfen kendi iyiliğin için bir daha o insanla görüşme
bütün bağlarını kopart,gerekirse işten ayrıl başka iş bulursun
o kişiyle görüşmeye devam ederek geleceğini kendi ellerinle karartırsın haberin olsun
böyle sevgi olmaz,sizinki alışkanlık olmuş,ne demek bütün arkadaşları silmek filan
çok saçma,mutlu olmak istiyorsan kendine yeni bir hayat kur

daha öncede sözlümle ilgili bir topic açmıştım daha doğrusu ailesiyle ilgiliydi ayrılmıştık...yeniden bir araya geldik çünkü ayrı yapamamıştık.. çünkü ikimizde bütün arkadaşlarımızı silmiştik sadece birbirimizle görüşüyorduk..sözlüm bütün vaktini sonuna kadar benimle geçirirdi.. ama son zamanlarda bu ayrılmalar barışmalar beni sinir etmeler....benim sinirimi tepeme çıkardı.ondan ayrılmak istediğmi söyledğimde artık umursamıyor gibi davranıyordu.çok iyi olur bencede ayrılalım deyip oyun oynuyordu ayrılamıyacağımı bildiği için ..bende bu rahatlığa tahammülüm yoktu..bana ters konuştu bende tamamemn ayrılığı kafama koymuştum..msnden sildim yüzüğü çıkardım verdim. eşyalarını verdim.. ama aynı ofisteyiz.. işe ihtiyacım olduğu için işten çıkamıyordum .. oda nasılsa aynı yerdeyiz iş çıkışında barışırım deyip salamıyordu.. onun adına almış olduğu msn adresi vardı onuda kapatmıştım.kendi eski msnimi açmıştım daha önce bu konu için çok tartıştık sözlüm benim görüşmelrimi yazışmalarımı okuyacak bir program yüklemiş kendine en son akşam işten çıkararken baktım yeniden okumuş bütün yazılanları arttık yeter dedim dışarı çağırdım ne yamaya çalışıyorsun sen deidm suratını beni önemsemiyomuş gibi yaptı ve tokattı attım o anda...ona tokat atmamla bana saldırması bir oldu..resmen tekme tokat dayak yedim...benneyaptımkisenağlamasenağlama o bana kıyamazdı halbukii...pişman oldu..seviyorum dedi ağladı... kendimi savunim derken elimide çatlatmışım...sinirden üstümü yırtmıştım..neyseki kot ceketim vardı..akşam zorla bindiğim taksiye bindi maçı vardı gitmedi..zorla evimize girdi anneme söyleyemedim zaten hasta üzülmesini istemedim ama ona dedim artık seni istemiyorum seninle olmicam dedim oda tamam dedi gitti evden ...

dayak olayına gelmeden önce;
bu nasıl bir ilişki yaa, ben anlamıyorum.
sizi dövmemiş olsa bile bunlar çekilecek şeyler mi?
ayrılalım diyorsunuz adam tamam diyor siz yok yok vazgeçtim mi diyorsunuz?
ne demek sizin bütün yazışmalarınızı okuması..
maşallah bir tasma takmadığı kalmış size.
niye bu kadar ödün veriyorsunuz kendinizden, adam bu yüzden herşeyi yapmayı kendinde hak görüyor..
sizi zaten gözden çıkarmış kendisi..
geçmiş olsu tabiki ama, bu olay olmasa belki de gene ayrılamayacaktınız siz..
herhalde hala özür dilemeyi falan düşünmüyorsunuzdur; ben tokat attım ben başlattım diye..

Canım benim hiç kimse şiddeti haketmez sakın onunla birdaha görüşme ne hakla böyle birşey yapıyor iyiki sözlünmüş bir hata yapıp evlenmemişsin

her işte bir hayır var.
onun yüzünü erken gördüğün için çok şanslısın.
sakın dönme .
suratına bile bakma.

Sözlüyken bana el kaldırcak adamı,sözlerimle tarihe gömerim.Hiç düşünme yol ver gitsin.Evlenince neler olur kestirmek,şimdiden zor değil.

bilgisayarında ne yaptın ne ettin biliyormuş ya senin
kesin kk de biliyordur
sakın kendiside buraya üye olup,dayak yedim diye başlık açmasın.))
gerçekten de ikinizde hatalısınız
birbirinizin yüzüne nasıl bakacaksınız ki

ben anlamıyorum şu hayatlara bu denli müdahale etmenin mantığını
ne demek ikimiz de hayatımızdan arkadaşlarımızı çıkardık yalnız birbirimizle görüşüyoruz??
bu nasıl bir mantıktır?
insanın sözlüsü var diye arkadaşa, dosta beraber 1 bardak çay içip tavla atacak farklı yüzlere ihtiyacı olamayacak mı yani?
hayatınızı niye birbirinize endeksliyorsunuz?
azıcık rahat bırakın yahu
ayrı ayrı zaman geçirin, eğlenin
sonra yaptıklarınızı anlatın
onun mutluluğuyla mutlu olmayı deneyin
"aa bensiz de iyi vakit geçiriyor ah vah tüühh" egoistliği önce aşkı sonra aradaki saygıyı öldürür
yapmayın Allahaşkına
size henüz sözlüyken tekme tokat dalan herif; yarın bigün evlendiğinizde fungfunun her bir çeşidini üstünüzde prova eder haberiniz olsun...

Back
X