E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
daha öncede sözlümle ilgili bir topic açmıştım daha doğrusu ailesiyle ilgiliydi ayrılmıştık...yeniden bir araya geldik çünkü ayrı yapamamıştık.. çünkü ikimizde bütün arkadaşlarımızı silmiştik sadece birbirimizle görüşüyorduk..sözlüm bütün vaktini sonuna kadar benimle geçirirdi.. ama son zamanlarda bu ayrılmalar barışmalar beni sinir etmeler....benim sinirimi tepeme çıkardı.ondan ayrılmak istediğmi söyledğimde artık umursamıyor gibi davranıyordu.çok iyi olur bencede ayrılalım deyip oyun oynuyordu ayrılamıyacağımı bildiği için ..bende bu rahatlığa tahammülüm yoktu..bana ters konuştu bende tamamemn ayrılığı kafama koymuştum..msnden sildim yüzüğü çıkardım verdim. eşyalarını verdim.. ama aynı ofisteyiz.. işe ihtiyacım olduğu için işten çıkamıyordum .. oda nasılsa aynı yerdeyiz iş çıkışında barışırım deyip salamıyordu.. onun adına almış olduğu msn adresi vardı onuda kapatmıştım.kendi eski msnimi açmıştım daha önce bu konu için çok tartıştık sözlüm benim görüşmelrimi yazışmalarımı okuyacak bir program yüklemiş kendine en son akşam işten çıkararken baktım yeniden okumuş bütün yazılanları arttık yeter dedim dışarı çağırdım ne yamaya çalışıyorsun sen deidm suratını beni önemsemiyomuş gibi yaptı ve tokattı attım o anda...ona tokat atmamla bana saldırması bir oldu..resmen tekme tokat dayak yedim...benneyaptımkisenağlamasenağlama o bana kıyamazdı halbukii...pişman oldu..seviyorum dedi ağladı... kendimi savunim derken elimide çatlatmışım...sinirden üstümü yırtmıştım..neyseki kot ceketim vardı..akşam zorla bindiğim taksiye bindi maçı vardı gitmedi..zorla evimize girdi anneme söyleyemedim zaten hasta üzülmesini istemedim ama ona dedim artık seni istemiyorum seninle olmicam dedim oda tamam dedi gitti evden ...