sozlume isinamiyorum

ayrıl tabikide yazık çocuğun günahına girme kandırma daha fazla olmuyorsa zorlamanın bir anlamı yok

kendimi yiyip bitiriyorum elimde olan birsey degil. Alti ay sonrada dugunum var dusundukce cildiricam ben bu adamidaha ne kadar taniyorumki erteliyelim demistim dugun tarihini sozlum istemiyo ertelenmsini. ben niye hermez gibi sevemiyorum. bu arada benim burcum balik onunkide boğa

Değişen ne? Nesini sevdiniz de 3 ayda sözlenmeye cesaret ettiniz ve neden soğudunuz?

Neden bilmiyorum ama ısınamıyorum nedir Allah aşkına?
Bir insanı sevmenin nedeni de olmalı ısınamamanın nedeni de..

Bence şimdiden böyle düşünüyorsanız ayrılın. Sonuçta söz dönemi birbirinizi daha iyi tanımak için var. Ama arkadaşım sen hatayı başta yapmışsın, 3 aydır beraber olduğunuz biriyle sözlenmek nasıl bir cesaret?
Açık olayım, ısınamadığınız bir adamla aynı evde yaşayıp aynı yatağa girmeyi göze alabilecek misiniz? Cevap hayırsa lütfen ayrılın hem size hem ona yazık.

Erken sözlenmişsin,şu durumda da onu da kendini de kandırma derim ben. onsuzluğu bir düşün,seni aramadığını sormadığını,onunla evlenmediğini... dokunmuyorsa sen bilirsin.

o beni aramadiginda hic birsey hissetmiyorum yani aramasa sesini duymasam fark etmiyor. Kimseyi dinlemedimki burnumun dikine gittim iyice tanimadan etmeden sozlenmicektim yaptim bir hata bedelini odemeye hazirim... dugunede az zaman kaldi nasil bitirecegimi dusunuyorum kimseyi kirmadan etmeden

nedenmi sogudum bana giyinmeyi bilmiyosun dedi ustumdeki ceketi begenmedi 40 yasindakilere gore gittik yeni ceket aldik onuda odedikten sonra israrla giy dedi. Yada mesala onun istedigi basortu almadim diye kuser gibi yapti magazada ben kiyafet begendigimde dalga gecer gibi gulmesi hepsine cok kirildim ve sogudum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…