Sözlümle aramda cinsel problem var

Ben ttam anlayamadim ya. Kusura bakma.

Neden midem bulanyo gitmek istiyosun ?

Konuyu acar misin biraz?
Ben 10 yıllık evliyim; bir kez bile zorlamadı. Fiziken zaten söz konusu olamaz, sözle bile imâ etmedi.
Atama için nikah ve düğün arasında uzun süre bekledik, o zaman bile ben ne kadar istediysem, o kadar oldu. Olması gereken tam olarak bu. Derhal o adamdan ayrılmalısınız.

Siz yönettiniz ben yönetildim ya
Yeni uyelik ve acilan ilk konu cinsellik.

Burda o kadar cok kandirmaca konu acildi ki inanmakta zorluk çekiyorum Sana has degil yani. Bide yorumun birinde kullandigin bi kelime pek kaba geldi.
Yani erkeklerin kullanabilecegi tarzda.

Neyse .

Sana demek istedigim su var.

O beden sadece sana ait. Ve sen evlensen dahi sana boyle bi zorlama yapamaz.

Ha seni kesfedebilir. Senin izin verdiğin kadar .

Bilemiyorum karsindi insan böyle hissettigini biliyormu peki?Yani tiksindiginii midenin bulaandığını ? Bilse zorlamaz belki? Konustun mu hic

Haklısınız bir şey diyemiyorum. Amacım dalga geçmek değil. Aksine öyle alay eder yorumları gördükçe üzülüyorum.

Te

Evlilikte bu bir boşanma nedeni bile olabiliyor şimdi seni zorlaması çok saçma insanlar bazen yıllarca bekliyor biraz da rencide edici bir şey diye düşünüyorum (kadınlıgın hakkında düşüncelerin konusunda) sana kalmış hislerine güven

Geçmişte yaşadığın kötü olayları aşamamışken,sözlüm dediğiniz hormonları ile hareket eden abazanın tacizlerinin midenizi bulandırması normal.
Evlenmeyi düşündüğünüz adamın yaklaşımı benim bile midemi bulandırdı.
Sözlüyken sizin bedenizin kendisinin olduğunu iddia eden adam! evlendiğnizde sizi tapulu malı,kölesi olarak görür.
Vücudunuzu tanıyıp keşfedecekmiş te allam ya.Sanırsın yeni kıta keşfetmeye çalışan bir kaşif.
Şimdiye kadar ... görmemiş saldırgan bir abazan var karşında ne yapacağın sana kalmış.
Evlilik öncesinde yada evlilikte yaşanılan cinsel birlikteliklerde tarafların rızası yoksa bunun adı tecavüzdür canım.

Harita mı bu,yol mu antilop mu ?
Neyine tanıyıp bilmesi gerecekmiş
Senin müsade ettiğin kadar tanıyabilir
Hem o nasıl saçma bir sebepmiş
İstemiyorum demelisin ,ve orda durmalı

Sorun
Geçmişte yaşadığın kötü olayları aşamamışken,sözlüm dediğiniz hormonları ile hareket eden abazanın tacizlerinin midenizi bulandırması normal.
Evlenmeyi düşündüğünüz adamın yaklaşımı benim bile midemi bulandırdı.
Sözlüyken sizin bedenizin kendisinin olduğunu iddia eden adam! evlendiğnizde sizi tapulu malı,kölesi olarak görür.
Vücudunuzu tanıyıp keşfedecekmiş te allam ya.Sanırsın yeni kıta keşfetmeye çalışan bir kaşif.
Şimdiye kadar ... görmemiş saldırgan bir abazan var karşında ne yapacağın sana kalmış.
Evlilik öncesinde yada evlilikte yaşanılan cinsel birlikteliklerde tarafların rızası yoksa bunun adı tecavüzdür canım.
Peki. Teşekkür ederim yardımınız için

Evliliğe doğru giden bir ilişkim var ve korkuyorum.

Aslında bu sorun benimle ilgili. Yaşadığım bazı travmatik olaylar yüzünden sözlümle birlikteyken içimde tiksinme, oradan uzaklaşma isteği oluşuyor. Sebebini yazmak istemiyorum sanırım anladınız. Kendisi de biliyor. Bunu yenmeye çalışıyorum ama olmuyor. Bir anda korkmaya başlıyorum. Bunu ifade edemiyorum ya da etsem de o anlamıyor. Zorluyor. Beni en çok üzen de bu oluyor. Neden bunu yapıyor, normal mi zorlaması?

Şu an da bir kararsızlık yaşıyorum. Evlenince de böyle hisseder miyim diye endişeliyim.

Bu durumu yaşayan var mı? Vazgeçme ya da istememe durumunda ilişkide ne oluyor?

Evlilik için tavsiyeniz nedir? ayrılmayı bile düşünüyorum çünkü huzursuzum. Ne yapmalıyım?
Zorlamaması anlayışlı olması gerekirdi.
Ayrıl bence böyle bir anlayışsızla olmaz.

Böyle bir adam size hiç bir konu da saygı duymaz ki evet onun için en iyi kelime abaza

Sevişmek için neden acele ettiniz ? Belki anlaşamayıp ayrılacaksınız adam sizi kullandığı ile kalacak..Neyse taşlanmayayım.

evlenip de cinsel ilişkiye zorlansaydı daha iyi mi olacağını düşündünüz? en azından şimdi adamın bu kötü huyundan haberdar.

Nasıl vücudun bana ait diyor ya şimdi böyle diyen evlenince nede olsa bana ait diye her istediğini yapsın o zaman nasıl bir zihniyet bu boyle anlayış bekleme evlenince bu adamdan

Aslında bu sorun benimle ilgili. Yaşadığım bazı travmatik olaylar yüzünden sözlümle birlikteyken içimde tiksinme, oradan uzaklaşma isteği oluşuyor. Sebebini yazmak istemiyorum sanırım anladınız. Kendisi de biliyor. Bunu yenmeye çalışıyorum ama olmuyor. Bir anda korkmaya başlıyorum. Bunu ifade edemiyorum ya da etsem de o anlamıyor. Zorluyor. Beni en çok üzen de bu oluyor. Neden bunu yapıyor, normal mi zorlaması?

Şu an da bir kararsızlık yaşıyorum. Evlenince de böyle hisseder miyim diye endişeliyim.

Evlilik için tavsiyeniz nedir? ayrılmayı bile düşünüyorum çünkü huzursuzum. Ne yapmalıyım?

Zorlamak nedir? Sizi her konuda anlayıp saygı duymalı. Evli değilim ama değişmez bence buradan bakınca seni evlenince zorlar gibi gözüküyor.

evlenip de cinsel ilişkiye zorlansaydı daha iyi mi olacağını düşündünüz? en azından şimdi adamın bu kötü huyundan haberdar.
Heee daha iyi erken anlamış oldu... şakamısınız siz ya bu zihniyetteki adamı anlamak için illa aynı yatağa girmeye gerek yok zaten diğer hareketleride normal değildir belli olur hemde tiksinerek neden yapar anlamadım sevse zaten bunlar olmax

Cok kotu Evlenince degisir hatta cinsellik bile azaliyor

Back
X