Sözlümle aramda cinsel problem var

Kendine hak görmesi konusunda haklısınız. Vücudum ona aitmiş, tanıması gerekiyormuş hep böyle söylüyor.
Ulaa bu ne demek :KK70:

‘Köz getir karşim seri’ tayfadan galiba sevgiliniz.

Neyse..

Şöyle şeylere kanmayın! Beni sahipleniyor falan diye düşünmeyin. Bildiğiniz kullanıyor. Kendinize de dikkat edin bir adım ötesi taciz biraz daha ötesi... Daha fazla konuşmak istemiyorum.

Ulaa bu ne demek :KK70:

‘Köz getir karşim seri’ tayfadan galiba sevgiliniz.

Neyse..

Şöyle şeylere kanmayın! Beni sahipleniyor falan diye düşünmeyin. Bildiğiniz kullanıyor. Kendinize de dikkat edin bir adım ötesi taciz biraz daha ötesi... Daha fazla konuşmak istemiyorum.

Yok kiz. Taciz degil. Iliski var. Sevisiyorlar.
Ama kiz istemiyor istemedigi halde adam zorluyor .buna tecavuz deniyor. Konu sahibi pek farkinda degil durumun.

Ben ttam anlayamadim ya. Kusura bakma.

Neden midem bulanyo gitmek istiyosun ?

Konuyu acar misin biraz?

Yok yok taslanmazsin.

Birazdan burdaki muhabbet bu olmayacak zaten.

Akli basinda uyelerimiz konuyla ilgili sahane yorum yapacaklar.

Ve buyuk ihtimalle konu kapanacak.

:KK70:

Bu arada nedense bu yeni uyelikler bana pek perest geliyor :KK70:

Buarada polemik amacli acilma ihtimali %100000

Rahat ol yani. Sanmiyorum bekaret konusu konusulsun :KK66:

Buram buram polemik kokuyor. Ve neden bu cinsellik konusu hep yeni uyeler tarafından aciliyor.

Bu bi tesadüf mü?

Konunun bir kadin tarafindan acildigini varsayarak sunlari diyorum sana;

Seni zorluyorsa bu tecavuzden farksizdir.
Istemiyorsan yapma. Bu kadar basit

Konuya fake demiyorum ama fake demek yasak ti sanirim.

Belinay.
Isine gelen yorumlara cevap veriyosun. GöZünden kaçıyor yorumlarimiz sanirim

1) konu gayet açıkken anlamadığınızı söylemişsiniz. Hayran kaldım anlayışınıza.
2) inanmadığınızı ima etmişsiniz.
3) buna rağmen cevap bekliyorsunuz.
4) ısrar ediyorsunuz
Burada her yazdığınız mesaja cevap yazılma zorunluluğu yok.
Konu hassas, gerçek olmayabilir; ama oladabilir.
İnanmıyorsanız yazmazsınız olur biter.
Hem inanmayıp, hem yazıp, hem de ısrar etmek nasıl bir aklın ürünü merak ediyorum gerçekten.

Ben 10 yıllık evliyim; bir kez bile zorlamadı. Fiziken zaten söz konusu olamaz, sözle bile imâ etmedi.
Atama için nikah ve düğün arasında uzun süre bekledik, o zaman bile ben ne kadar istediysem, o kadar oldu. Olması gereken tam olarak bu. Derhal o adamdan ayrılmalısınız.

Siz istemediğiniz sürece fiziksel temas etmek evlilikte bile olmadı ? Ben anlamıyorum söylediğim halde rahatsız olduğumu anladığı halde nasıl yaşadım bunları ya. Neden yaşadım o zaman
Inanın gerçekten kendinizi o insanla güvende hissetseydiniz bu hisler olmazdi .
Bence sözlünüz normal zamanda da size çok güvende hissettirmiş biri değil.
Ki zaten öyle biri olsa böyle bir durumda hayır dediginiz an kalkardı.
Ben sadece cinsellik degil ilişkinizi baştan bir gözden gecirmenizi öneriyorum

Öyle aslında. Ben aileler varken daha güvende, huzurlu hissediyorum. Bu soğuma, zorlama kısmı olmasa korkum da yoktu.
Konuya fake demiyorum ama fake demek yasak ti sanirim.

Sanırım cevap vermedin dediğiniz buydu. Konu yalan değil. Keşke öyle olsaydı. İnanıp inanmamak size kalmış tabii. Benim bunu sorabileceğim anlatabileceğim başka kimse yok. Oldukça özel bir durum. Yardımcı olacak bir mecra diye burada sordum. Şu an cevapları okurken de yazarken zorlanıyorum. Gecikmenin sebebi de bu.

Yok kiz. Taciz degil. Iliski var. Sevisiyorlar.
Ama kiz istemiyor istemedigi halde adam zorluyor .buna tecavuz deniyor. Konu sahibi pek farkinda degil durumun.
Patatesim şöyle söylemek istedim; kızı zorluyor ve kız da tiksinme pahasına bir şeyler yaşanmasına izin veriyor. Olur da bir gün gerçekten karşı çıkarsa işte o zaman taciz ve tecavüz boyutunda şeyler yaşayabilir. Maalesef.

Sanırım benim sorunum da bu. Bana hep bedenimim ona ait olduğunu söyledi. Görmesi, tanıması gerektiğini söyledi. Şaşırıyorum da bunları okurken.

Hayır değil.
Senin bedenin hakkında senden başkasının karar vermesi doğru değil.
Yaşadığın travmayı atlatamadıgın için bu konuda istismara açıksın.
Sağlıklı bir ilişkin olması için önce senin sağlığını tamamlaman gerekir.
Karşındaki insan sana destek olup, yanında olan, ruhunu iyileştiren biri olsa, o da yanında olsun; birlikte aşarsınız derdim.
Ama değil.

Patatesim şöyle söylemek istedim; kızı zorluyor ve kız da tiksinme pahasına bir şeyler yaşanmasına izin veriyor. Olur da bir gün gerçekten karşı çıkarsa işte o zaman taciz ve tecavüz boyutunda şeyler yaşayabilir. Maalesef.

Evet. Potansiyeli var.

Nisan yada söz . evlilige giden bi yol. Iliski yasaniyor. Konu sahibi de ilişki konusunda kendince zorlaniyor istemiyor. Karsi tarafin zorlamasida var.

Anlayış yok. Belkide konu sahibi burda konuyu açtığı gibi karsi tarafla acik qcik konisabilir ve by durumu beraber cozebilirler.

Yada tam aksi. Konu sahibi kendisine yapilan bu harekete dur diyeblir ve hazir hissettiginde yapabilir.

Yada hic yapmayabilir o beden kimseye ait kendisindem baska.

Ayricada zorlama yapılan bi iliski ne tat verir ne tuz. Iyice kotuye gider.

Aşılmali.

E iyi de madem kötü hissediyorsunuz neden başlıyorsunuz olaya? Hiç yapmayın madem, adamı niye oynatıyosunuz. Yapacağınız tek bir şey var o da psikolojik destek almak. Zaten bunu çözmeden niye evliliğe giriştiniz onu da anlamadım.

Ben yanlış anlamışım galiba. İlk mesaja göre yorum yapmıştım şimdi sonrakileri okudum. İstemediğiniz halde zorlanıyorsanız bu tecavüze girer. Ayrılın.

Son düzenleme:
Midem bulandı. İğrenç bi sevgiliniz var sizi zerre kadar sevmiyor tam bi uçkur düşkünü bedenin benim ne demk. İlk zorladığında nasıl ayrılmazsınız anlamıyorum. Herşey cinsellik mi acaba. Koşarak kaçın derim o hanzodan. Kendinize saygınız varsa yapın bunu başka birşey için değil.

Siz istemediğiniz sürece fiziksel temas etmek evlilikte bile olmadı ? Ben anlamıyorum söylediğim halde rahatsız olduğumu anladığı halde nasıl yaşadım bunları ya. Neden yaşadım o zaman

Öyle aslında. Ben aileler varken daha güvende, huzurlu hissediyorum. Bu soğuma, zorlama kısmı olmasa korkum da yoktu.

Sanırım cevap vermedin dediğiniz buydu. Konu yalan değil. Keşke öyle olsaydı. İnanıp inanmamak size kalmış tabii. Benim bunu sorabileceğim anlatabileceğim başka kimse yok. Oldukça özel bir durum. Yardımcı olacak bir mecra diye burada sordum. Şu an cevapları okurken de yazarken zorlanıyorum. Gecikmenin sebebi de bu.

Yeni uyelik ve acilan ilk konu cinsellik.

Burda o kadar cok kandirmaca konu acildi ki inanmakta zorluk çekiyorum Sana has degil yani. Bide yorumun birinde kullandigin bi kelime pek kaba geldi.
Yani erkeklerin kullanabilecegi tarzda.

Neyse .

Sana demek istedigim su var.

O beden sadece sana ait. Ve sen evlensen dahi sana boyle bi zorlama yapamaz.

Ha seni kesfedebilir. Senin izin verdiğin kadar .

Bilemiyorum karsindi insan böyle hissettigini biliyormu peki?Yani tiksindiginii midenin bulaandığını ? Bilse zorlamaz belki? Konustun mu hic

1) konu gayet açıkken anlamadığınızı söylemişsiniz. Hayran kaldım anlayışınıza.
2) inanmadığınızı ima etmişsiniz.
3) buna rağmen cevap bekliyorsunuz.
4) ısrar ediyorsunuz
Burada her yazdığınız mesaja cevap yazılma zorunluluğu yok.
Konu hassas, gerçek olmayabilir; ama oladabilir.
İnanmıyorsanız yazmazsınız olur biter.
Hem inanmayıp, hem yazıp, hem de ısrar etmek nasıl bir aklın ürünü merak ediyorum gerçekten.

Bilmiyorum ki Bende anlamadım .

Bi an konunun gercek dışio olma ihtimali agir basti. Geneldw boyle oluyor Cunku.

Bide yeni uyelik olmasi da ayri bi sey .

Ne. Bileyim. Saglikli yorumlar yapamaz oldum iyice. Samirim uykusuzluk beynimi sulandırıyor :D

Daha önce yaşadığınız olayı atlatmak için psikolojik destek almalısınız. Kendinize güveninizi etkileyen şey de bu travma sanırım.

Değil sevgiliniz 30 senelik kocanız olsa, çırılçıplak şekilde son aşamaya gelinmiş dahi olsa kişilerden biri "Ben vazgeçtim." dediği an olay noktalanır. Aksi bir ilişki ilişki değildir ve zorlayan kişiden de o ilişkiden de koşarak uzaklaşmalısınız. İstemediğiniz hiçbir şeyi yapmak zorunda değilsiniz.

Evet güvende hissetmiyorum. Aileler

Tecavüze dönüşmüyor ama başındaki her şey zorla oluyor.

Kendine hak görmesi konusunda haklısınız. Vücudum ona aitmiş, tanıması gerekiyormuş hep böyle söylüyor.

Son kısım olmuyor ama oraya kadar zorluyor. Bu durum bile o kadar rahatsız edici ki. İlla içinize bir şeyler sokulması gerekmiyor. Aylarca görüşmedim bu olay ilk olduğunda. Kendi ailemden bile tedirgin olmuştum. Düşünün ne kadar iğrenç bir his olduğunu. Şimdi toparlar gibi oldum ama yine aynı şeyi hissettim. Bütün hayatım böyle mi geçecek diye korkuyorum artık. Anlamıyorum yaşadığım normal mi, ben mi suçluyum, o mu suçlu bilmiyorum. Durumu kanıksamaktan da çok korkuyorum aslında.
Herkesin vücudu kendine ait. İstemiyorsanız istemiyorsunuzdur. Şimdilik tecavüze kadar gitmeyen adam evlendikten sonra bedeninize, hislerinize saygı mı duyacak sanıyorsunuz. Evlenmek için acele etmeyin. Emin olmadan evlenmeyin.

Sizi zorlaması hic hoş degil . Ayrica simdi gelen o tiksinti bi imzaya bakmiyor. Yani evlenince hicbisey degismez diye dusunuyorum. Korkularinizi yenmeniz icin partnerinizin sizi anlayip once duygulariniza dokunmasi gerekiyor bedeninize degil. Kalbinizin sesini dinleyin lutfen ve evlenmek icin acele etmeyin.

Evliliğe doğru giden bir ilişkim var ve korkuyorum.

Aslında bu sorun benimle ilgili. Yaşadığım bazı travmatik olaylar yüzünden sözlümle birlikteyken içimde tiksinme, oradan uzaklaşma isteği oluşuyor. Sebebini yazmak istemiyorum sanırım anladınız. Kendisi de biliyor. Bunu yenmeye çalışıyorum ama olmuyor. Bir anda korkmaya başlıyorum. Bunu ifade edemiyorum ya da etsem de o anlamıyor. Zorluyor. Beni en çok üzen de bu oluyor. Neden bunu yapıyor, normal mi zorlaması?

Şu an da bir kararsızlık yaşıyorum. Evlenince de böyle hisseder miyim diye endişeliyim.

Bu durumu yaşayan var mı? Vazgeçme ya da istememe durumunda ilişkide ne oluyor?

Evlilik için tavsiyeniz nedir? ayrılmayı bile düşünüyorum çünkü huzursuzum. Ne yapmalıyım?

Tatlım benzer olay yaşayan bir arkadaşımın sevgilisi yıllarca elini tutmadı bekledi. Korlularını yenmesi için yardım etti. Evlendikten bi süre snra tamamen aştı nu durumu.
Anlayışsız ısrarcı bir adam sonradan başınıza bile kalkar o yüzden dikkatli ol

Back
X