• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sözlümün ailesini anlamıyorum kızlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sağolun kızlar cumartesi günü annem rahatsızlandı ve onu hastaneye götrüdüm sabah kadar acile de kaldık bu kötü duruma bile sevinmiş oldum sırf oraya gidemedim için neysee evet gerçekten şimdiden inanılmaz zorlanıyrum ve bu arada sözlümle çok tartıştım yeterrr artıkk dedim bugüne kadar ablası annesi her ortamda nişanıma düğünüme gelmiceklerini sölediler bir düğün evinde nişanda falan ulu orta ikidebir sanki ben çok ayıp birşey yapıyormuşum gibi ben gitmem diyolardı bende bozuluyodum salka gibi kötü oluyodum sanki garip bieşy yapıyormuşum gibi belki binkere söylediler çalglı olursa gelmezlermişş bende sözlüme dedim gelmicekler ablanlar dedim ama dedim bundan sonrada her şeye beni çağırmazlar ne kuzenin nişanı ne düğünü ne doğumu bende artık gitmem evine bile girmicem onlar gelmedende olur diye ama sesimi çok yüksellttim artık patlamıştım bundan snra ne makyajıma ne ojme hiçbirşeime karışmıcaksın dedim o günkü gerdek olayındanda bahsettim kzılar dedim böle yaptılar ya varmı böle bişey deidm oda benden yana oldu öle birşey imkansız çok ayıp asla öle birşey olmaz dedi işte sözlümde o kafada olsaydı ozman çekilcek durumum kalmazdıda...
millet laf etmesin diye beni artık kıstlamicaksın ben sizi değiştiriyomuyum deidm sizde beni değiştirmiceksiniz yetr artık sizin isteğinizle etekta giymicem kapanmicam da dedim böle kabulsen devam ama yok sürekli söz olucka bu artık bitsin dedim rahatladım ya

bazı arkadaşlar demiş bu aile kro mu diye heralde kro :)
ama dedim ya işlerine nasıl gelirlerse ya lise 1deki kızının sevgilileri kaynıyo anası bili bilmemzliğe vuruyor kızan anne onda kızar dimi ama yokkkkk işlerine nasıl gelirse

affına sığınarak söylüyorum arkadaşım ama bu aile azıcık kro bence.
bu gerdek muhabbeti nedir ya hayret vallaha:1shok:

yok cnm ben herşeyi anlatmışım senin sormanmı ayıp olcak
evett dedim anlattım çok kötü oldum dedim bu nedir dedim öyle birşey olmaz çok ayıp dedi yok sözlümün bunu haber vermicenden adım gibi eminim ben söylemez ben karımımı yaptım dicek ne ayıpppppp ne ayıpppppppppp özür diliyorum bunu yazdım için zaten o gün sırf bu yüzden nikahtan sonra tatile gidicem
hatta görümcem evlendiğinde onun eşinin ailesi sormamış ama bizimkisi genede haber salmış utanmadan biz yaptık diye bide ben haber verdm diyo gururlafisfisfisÇok üzgünüm çoookkötükedihüso:uhm:

Her zaman derim ve yine diyecem...istedikleri kadar iyi olsunlar...kesinlikle fazla samimi ve laubali olmicaksin erkek tarafi ile....:delphin:

Sen simdi ayda bir giden, 2 saat oturup bir cay icen, mesafesini koruyan bir kiz olsaydin inanki kattiyen sana böyle davranmazlardi..:delphin:

Bence elini ayagni cek biraz ordan, simdiden cok yüz göz olmussun bana göre:kahve:

a.sa.s

:)çok komik geldi canım bana.
peki evlendiğiniz takdirde bu aile ile anlaşabileceğine inanıyor musun?her şeyinize karışırlar,rahat huzur vermezler gibime geliyor.

hakılısınız canlarım ama ben zaten ayda bir yada 15de bir gidyordum onların söylediği bunca lafa ragmen gık demedim güldüm geçtim yani daha yüz göz olmadım onlarla onlarda bana sesini yükselterek söylemiyorki sinsice severek gülerek söylüyorlar bende gülerek susuyorum işte şimdi bir ses çıkarsam korkucaklarr en ufak sesimi yükseltişimde çünkü daha ses tonumu bilmezler.... aslında bunun için yazmıştım yüz göz olmadan nasıl hallederim diye onlar benm sorunum olduğunu bilmiyorlar bileee

:)çok komik geldi canım bana.
peki evlendiğiniz takdirde bu aile ile anlaşabileceğine inanıyor musun?her şeyinize karışırlar,rahat huzur vermezler gibime geliyor.

canım sorun şimdi varsa ilerde daha fazla olcaktır bunu biliyorum ama tabiri caizse kavgadan ses tonumu yükseltmekten nefret ederim.. bunu yapmadım bunca şeye rağmen yapmakta istemiyorum bende kendimce tedbirler alıcam evimi uzakta tutucam onların aileisndeki gelinler gibi evlenip işimi bırakmıcam hafta sonu gelemicekler hafta sonuda artık haftada bir gelirlersede yapıcak bişiyim yok eşim içim :çok üzgünüm:

bence kesinlikle mesafe koymalısın çünkü biraz cahil bir aile imajı veriyor(affına ve anlattıklarına sığınarak söylüyorum) mesafe koymazsan fazla gelmeler gitmeler olursa ilerde dedikodu kazanı sürekli kaynar sen de huzur bulamazsın canım

masfeli olun yüz göz olmayın derim...

onlar bi laf siz bi cevap derken arada ne saygı kalır ne mesafe...

tabi altında kalmayın ama siz mesafenizi koyarsanız zaten çok yaklaşamıyacaklardır..

evlenince napıcan nasıl uğraşcan bunlarla Allah yardımcın olsun şimdiden.

bence yanlış yoldasın...daha iyilerini hakediyorsun..nişanlının sses çıkarmaması,redi çekip parasının hesabını bilmemesi bunların hepsi ailesinin kuklası olduğunu gösteriyor..çok üzüleceksin..
adam ailesini takmaz seni korur o zaman anlarım..ama armut dibine dşmüş..hayrlısı olsun..ama iyi düşün doğru karar ver..sana ana baba olcak birini seç..aile olacaksınız..şimdiden ailesinden bahsetmiyor,senin ağzına laf vermemek iççin..çok çok içten pazarlıklı..ne yapıcan bu adamla bir ömür..:1no2:

şimdiden nıye bu kadar ıclı dıslı oldun kı. samımıyet guzeldır ama vıcık vıcık olmussunuz. acilen geriçekilmezsen evlendıkten sonra daha beter olur ilişkiniz

şimdiden nıye bu kadar ıclı dıslı oldun kı. samımıyet guzeldır ama vıcık vıcık olmussunuz. acilen geriçekilmezsen evlendıkten sonra daha beter olur ilişkiniz

canım daha öncede çok söyledim içli dışlı olmadım yüz göz olmadım cıvık cıvık olmadım
aksine sesimi bugüne kadar açmadım yükseltmedim ama artık bir şey söylersem onlarda cevap verirse ozamn yüz göz olurum annesi çok üstüme düşüyormuş gibi yapıyor ama ben öyle değilim daha birbirmize ters konuşmadık
o bana güler yüzle başkalarını övmeler falan ama severek yakıştırmalar yapmalar gibi hiç tartışma kıvamında değil aslında konuyu bu yüzden açtım cevap verirsem artık yüzgöz olmak istemem

Tatlım sende hata yok fakat sık gitmen onlara biraz malzeme vermiş gibi.15 günde, ayda bir gidiyorum falan demişsin o bile bu durum için sık sayılır.
2 ayda, bir saat gitmek yeterde artar bile..Öğlenden geceye kadar durmak daha bu aşamadayken,(onların zorlamasının da olduğunu söylüyorsun zaten)olayı biraz cıvıklaştırmış..
Ailenin sık gitmeye müsade etmediğini söyle..olmaz mı?
Senin iyi niyetin suistimal ediliyor...

2 ay oldu kızlar gitmeyeli halada gitmeyi düşünmüyorum hala kırgınlığım bitmedi ama geçen akşam atladılar geldiler hemde önceden haber vermeden üstelik babamın evde olmadığını bildikleri halde aradılar yoldayız geliyruz üstelik szölümüde kandırmışlar sen gelme arabada yer yok diye arabada bomboş ne yaptılar böle akılları sıra anlamadım

amannn sevgili kardeşimm seni çok ii anlıyorum okurken bende aynen kendimi biri anlatmış gibi oldum ay valla yeter ettiler dimi artık ogullarının akrabaların yanında çok seviolar bas üstünde tasıolar ama kimse yokken lafı soku soku veriyolar sanki biz zorla bizi alın diye yollarına yattık ben artıkdüşünmüyorums ende düşünme güzelim boşver sen onların inadına mutlu ol sözlünle

bende okudum sımdı yazdıklarını gercekten benım nısanlımın aılesıde aynı senınkıler gıbı....
hıc bır eksıklıgım olmadıgı halde sureklı eksıklıgım varmıs gıbı laf sokmalar...cunku CEKEMIYOLARRRRRR.... asıl sebep bu...
ogullarından ıyı olmamızı cekemıyolar....
ne yapacaklar...amacları moral bozmaktan baska bısey degıl...ben artık hıc muhattap olmuyorum gıdıp gelemlerı kestımm...karsılasmalarımızdada ınan bazen herkezı opup onu opmedıgım oluyooo..
asla hıc bır laflarının altında kalmadım kalmam da huyumu bılırler...
ınan kotu olunca basa gecıyorsun.....
sakın takma....
burnun azıcık havada olsun....
ben mıllete elım kolum dolu pasta boreklerle gıdıyorum...bunu goruyolar...
onalra gıderken elı bos gıdıyorum....
dogum gunu anneler gunu 4 yıldır hep aldım..bır dogum gunumu kutlamadılar...
bundan sonra bende onunkılerı kutlamaıyorum...
yapana yapacaksın....
cokta lazım degıller....
gorusmeyerek bı yere varamassın....
gorus ama tavrını koy...
bılsınler yanı....
yoksa halın perısan solıyımmm.bırara benımkıler takmıstı ay SEHER DE OGLUMUZA DELILER GIBI ASIK...
herkezden ben bu lafı duymaya basladım...
bır gun aradım bana bak dedım... oglunun gelıp kapılarda agladıgını ne cabuk unuttun...
az yalvarmadınız dedım...
sevıyosak sevıldıgımız ıcın dedım....
ayy ben olee demek ıstemedım seherde sevıyoo oglumda demek ıstedım fılan dedı..bende dogru konusamayacaksan,hıc konusma bolesı daha ıyıd edım...
yanı asla altta kalma...
bırak sevmesınler....
ınan daha kıymetlı olursun...yoksa tepene bıner bolelerı...

kızlar sağol yrumlarınız için ama dün onlara gittim ve bu iş bitti bugün çünkü bana artık çok fazla dayatmaya kalktılar dayanamadım hiç sesimi çıkaramadım yine ama bitrim yüzüğü falanda verdim artık sözlümde çok pasifti okadar pasif olmayacaktı..
kuzeninin düğünüü vardı dn 20 kere aradı seninle işim var gel diye daynamadım artık akşam üzeri gittim bana elbise alıcaklarmış götürdüler bir mağazata sırf kapalı lar için satılan bir mağaza ki ben açığım bir elbise seçtim dedim lanet olsun burda her yer böyle en azından seçimde dolanmıyım seçtim askılıydı elbise boyu uzundu elbisenin yarım kollu bolerosu vardı ama benim kaynanam yarım kolu kabul etmedi okadar ısrar etmeme rağman abuk sabuk bir renk takımı olmayan uzun kollo bir ceket getirmiş yarım kollu olursa dedikodu yaparlarmış bende yapsınlar ben alınmam dedim oda ben üzülürüm dedi bende ee hep böylemi olucak dedim bende inşallah kapanırsın dedi hayır kapanmicam ben dedim neee diye sesli bir tepki verdi bende bu uzun kolluyu giymem dedim ısrar etmeme ragmen almadlar çıktık başka mağazaya girdik inanırmısınız yine aynı elbiseler ve ceketler giydiridler kroca bir elbise kro bir ceket uzun elbise uzun kollu cekett hiç tarzım değilll aslaa giymem deidkçe sesimi çıkarmadım tama dediler çıakrdım kız kasaya götürüyodu sözlümde üst kattaydı yanına gittim bende 10dk falanda görümce baktı alt katta kendine.. ben ağlıodum sözlüm beğenmediysen alma dedi yapıcak başka bişey yok yarım kollouyu kabul etmiyor alırsa alsın artık karışmıyorum dedim ben gelmicem düğüne falan dedim bu olayda burda bitti dedim telefonu aldım annemi aradım ağlayarak anneme anlattım annedem çık gel dedi
sözlüme dedim ben gidiyorum dedim annesiyle kardeşi alt katta hala bakıyolar neyse geldiler tam kasada ödüyolardı sözlüm dedi alınmıcak onlar almadılar bindik arabaya eve geldik arabada annesi hiç konuşmadı bende konuşmadı sonra arabaya bindik bunalrı biyere bırakıcaktı sözlüm sonrada bemi eve bırakıcaktı bunları bıraktı bende indim öpemey böle sarılmadan falan öpüyo uzaktan sabaha kadar gözüme uyku girmedi sabah da sözlüme anlatıcaktım anlatma dinleyemem falan deyince bütün sinirlerim gitti yüzü falan attım indim arabadan

kızlar sözlümün ailesini anlamıyorum beni aşırı seviyorlarmış gibi yapışıp yapışıp öpüyorlar bende nasıl seviniyodum beni seviyorlr diye nasılda salkmışım inanmışım sürekli beni küçük düşürmeye çalışıyolar halbukii.. ama sürekli öpüp sarıldıkları için sözlüm beni seviyolar sanıyor...
mesela beni yalvar yakar hafta sonları çağırıyorlar bende koşa koşa giderdim hiç boş durmazdım mutfakta işler yapardım ama saçma sapan sözler beni küçük düşürüp bozmaya çalışmalar mesela işte sen liseden başka okul okumadın dimi sanki bilmiyomuş gbi yüzünü acıyarak bakar gibi yaparak...ama babam mühnedistir benim oğulları aöfye kayıtlı diye bişey sanıyorlar yakıştıramıyorlar kendi kızları ilkokul mezunu ama ben çalışıyorum para kazanıyorum sürekli şu kız şöyleymiş böyleymiş benim yanımda övmeye çalışmalar dier gelinleri mesela bilmem neyin kızı varmışda benim gibi çalışıyomuşda ama akşam eve gelir gelmez elişi yaparmışda aklı sıra bana sende yap diyo maşşalh çekmeler başkalarına ne bilim ben çok şanslıymışım oğulları yakışıklıymışda o benim kadar şanslı değilmiş halbuki ben inanın daha güzelim fazlada güzel sayılırm hata sülalerinde benim gibi kız yok bunu söylemek istemem dile getirp ama napim bu saçma şeyler midemi bulandırdı kızlar ya uyuz oluyorum napim yok saçım beyazmış yok ayağım şöyleymiş ayy esmen iftira saçımda birtane beyaz yok kötükedihüso
güzelim böyleleri yuva yıkar fazla yakın olmasan ii olucak derim eşinin yanındada başlar bunlar yakındA elalemin kızını övmeye sen takma onları kıskançlık çok kötü heleki kıskanan kaynana görümceyse vay haline ALLAH YARDIMCIN OLSUN mesafe muhakkak koy araya seni küçültmelerine müsade etme gerekirse eşine söle rahatsızlığını o konuşsun onlarla eşine saygı duyan erkek kim olursa olsun eşine saygısızlık etmesine müsade etmemelidir benceÇok üzgünüm çoook

Back
X