E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
sağolun kızlar cumartesi günü annem rahatsızlandı ve onu hastaneye götrüdüm sabah kadar acile de kaldık bu kötü duruma bile sevinmiş oldum sırf oraya gidemedim için neysee evet gerçekten şimdiden inanılmaz zorlanıyrum ve bu arada sözlümle çok tartıştım yeterrr artıkk dedim bugüne kadar ablası annesi her ortamda nişanıma düğünüme gelmiceklerini sölediler bir düğün evinde nişanda falan ulu orta ikidebir sanki ben çok ayıp birşey yapıyormuşum gibi ben gitmem diyolardı bende bozuluyodum salka gibi kötü oluyodum sanki garip bieşy yapıyormuşum gibi belki binkere söylediler çalglı olursa gelmezlermişş bende sözlüme dedim gelmicekler ablanlar dedim ama dedim bundan sonrada her şeye beni çağırmazlar ne kuzenin nişanı ne düğünü ne doğumu bende artık gitmem evine bile girmicem onlar gelmedende olur diye ama sesimi çok yüksellttim artık patlamıştım bundan snra ne makyajıma ne ojme hiçbirşeime karışmıcaksın dedim o günkü gerdek olayındanda bahsettim kzılar dedim böle yaptılar ya varmı böle bişey deidm oda benden yana oldu öle birşey imkansız çok ayıp asla öle birşey olmaz dedi işte sözlümde o kafada olsaydı ozman çekilcek durumum kalmazdıda...
millet laf etmesin diye beni artık kıstlamicaksın ben sizi değiştiriyomuyum deidm sizde beni değiştirmiceksiniz yetr artık sizin isteğinizle etekta giymicem kapanmicam da dedim böle kabulsen devam ama yok sürekli söz olucka bu artık bitsin dedim rahatladım ya
millet laf etmesin diye beni artık kıstlamicaksın ben sizi değiştiriyomuyum deidm sizde beni değiştirmiceksiniz yetr artık sizin isteğinizle etekta giymicem kapanmicam da dedim böle kabulsen devam ama yok sürekli söz olucka bu artık bitsin dedim rahatladım ya