Sözlümün arkadaşları

Hakkını yiyemem çok zaman ayırır bana, sabahtan geceye kadar beraber vakit geçirirz genelde. Bana ayrılan zaman konusunda hiçbir sıkıntı yok, ama dediğim gibi arkadaşlarıyla dışarı çıkıp bira içmesi biraz hoşuma gitmiyor. Gerçi bugüne kadar başına bir durum da gelmedi. Ayrıca, sadık olma konusunda da GÜVENİM TAMDIR KENDİSİNE. Gittiği yerleri çok iyi bilir... FAKAT SİZCE ERKEKLER ARKADAŞLARIYLA BÖYLE YERLERE ÇIKIP, ARADA SIRADA STRES ATABİLİR Mİ? YA DA BUNUN SIKLIĞI SİZCE NASIL OLMALI? (BEN Mİ ÇOK ABARTIYORUM YOKSA)

bence abartıyorsun arkadaşım durumu
bira içen insanın başına bir şey mi gelir illa ki anlayamadım yanii:53:
Benim eşim de lise arkadaşıyla çıkar sohbetini eder içeceğini içer yiyeceğini yer gelir
ben de ilk zamanlar takılıyordum ama baktım ki ne kadar takarsam takayım gidecek
onlar bizim gibi'Aman eşim istemiyor gitmeyeyim'demezler ya da nadiren derler gerçekten farklı bir durum varsa o da.
Rahat ol bırak gitsin birasını da içsin eğlensin de efendi efendi
Korkma bira içen her insan bir kötülük yapmaz ne kendine ne başkasına ne de çevreye

sadece kendıne dert arıyorsun baska da bır sorun yok .

yanı sozlunun erkek arkadaslarıyla arada sırada pıknıge gıdıp

bır ıkı kadeh ıcmelerı mı dert oldu ve ılerı de senın ıcın

cıddı bır sorun olarak goruyorsun bunu bırde !

allah askına evlenınce esır mı alıyorsun sanıyorsun anlamıyorum

aynı sey senın ıcın de gecerlı .her ınsanın arkadasa dosta

ıhtıyacı vardır .sozlunun de var tabıkı de .

dostlarıyla bırlıkte pıknıge gıtmesını de cok gorme .

boyle yaparak ılerısı ıcın endıse duyuyorsun yaa ,o zaman

endıse duyacak bır ılerın bıle olmaz benden soylemesı .

adamı zorla kacrıtsın cunku

Kızlar yorum olarak yardımlarınızı bekliyorum...

Nişanlımın çevresinde olan, ona çok yakın insanlardan nedensiz yere rahatsız oluyorum. Evlendikten sonra da sürekli nişanlımı arayıp, dışarı çıkacaklarmış gibi geliyor. Sanki ikimizin hiç özel zamanları, baş başa yapacağımız hiçbir şey olamayacakmış gibi geliyor. Bu arkadaş-dost olayı canımı çok sıkıyor.

Sizce ne yapmalıyım?

canım peki nişanlınla bu konuyu konuştun mu hiç

Mrb canım, evet konuşuyoruz sürekli. Beni rahatlatıcı konuşuyor, ama nedense bu durumu hiç kabullenemiyorum. İkinci plana atılmışım gibi geliyor bana. İster istemez nişanlımın sevdiği arkadaşlarına karşı tepkili davranıyorum.

Ne yapmalıyım? Çok mu abartıyorum acaba? Yani nişanlı bir erkek, arkadaşlarıyla dışarı çıkıp, sohbet edebilir mi? Bişeyler içebilir mi(içki)?

Mrb canım, evet konuşuyoruz sürekli. Beni rahatlatıcı konuşuyor, ama nedense bu durumu hiç kabullenemiyorum. İkinci plana atılmışım gibi geliyor bana. İster istemez nişanlımın sevdiği arkadaşlarına karşı tepkili davranıyorum.

Ne yapmalıyım? Çok mu abartıyorum acaba? Yani nişanlı bir erkek, arkadaşlarıyla dışarı çıkıp, sohbet edebilir mi? Bişeyler içebilir mi(içki)?

Dalga geçmiyorsunuz değil mi? Pek inandırıcı gelmedi tepkileriniz.
O kadar cevap geldi hala aynı şeyleri söylüyorsunuz.
Evet, çok abartıyorsunuz. Evet, arkadaşlarıyla çıkıp sohbet edebilir, içki içebilir.

çok üstüne gitme sonra sıkarsın seni ihmal etmeye baslar
seninle ilgileniyorsa bi sorun yok demektir

benim sevgilim alkol içmez, arada sırada arkadaşlarıyla cafe'de buluşur çay içer, maç yapar, playstation oynar. bara gitmesinden rahatsız olurdum belki. 1-2 tane içip, kendini kaybetmeyecek, içip içip seni yada başkalarını rahatsız etmeyecekse karışma derim. erkeklerin de stres atma yolu böyle. sana zaman ayırıyormuş zaten bence sorun etme. aklıma takılıyor diyorsan otur konuş. evlenince dikkat edersin dimi diyebilirsin. gitme çıkma dersen gidiyorlar zaten.

bir yakınımın sözüdür 1 kadeh bile içen adamla evlenmeyin o bir kadeh olur 2 sonra 5 sonra 10...

eşinin alkol problemi var.

Hiçbir şey anlamadım.. BİRA içmesine takmıyorsan da arkadaşlarıyla çıkmasına niye takıyorsun? Kusura bakma da eğer içiyorsa aklı da başından gider, her şeyi de yapar. Şeytan bi kere başlatmış devamı da gelir diye düşünüyorum.. Tövbe ya ne günlere kaldık!!!!

Hakkını yiyemem çok zaman ayırır bana, sabahtan geceye kadar beraber vakit geçirirz genelde. Bana ayrılan zaman konusunda hiçbir sıkıntı yok, ama dediğim gibi arkadaşlarıyla dışarı çıkıp bira içmesi biraz hoşuma gitmiyor. Gerçi bugüne kadar başına bir durum da gelmedi. Ayrıca, sadık olma konusunda da GÜVENİM TAMDIR KENDİSİNE. Gittiği yerleri çok iyi bilir... FAKAT SİZCE ERKEKLER ARKADAŞLARIYLA BÖYLE YERLERE ÇIKIP, ARADA SIRADA STRES ATABİLİR Mİ? YA DA BUNUN SIKLIĞI SİZCE NASIL OLMALI? (BEN Mİ ÇOK ABARTIYORUM YOKSA)

canım neden çıkamasınlar? sen kız arkadaşlarınla buluşup gezmiyor musun, eğlenmiyor musun hiç? sana zaman ayırması ayrı birşey kendine ait bir hayatı olması da ayrı birşey. bir ilişki ancak öyle güzel olur. iki hayatını bir araya getirip tadını çıkardığında :)

Hiçbir şey anlamadım.. BİRA içmesine takmıyorsan da arkadaşlarıyla çıkmasına niye takıyorsun? Kusura bakma da eğer içiyorsa aklı da başından gider, her şeyi de yapar. Şeytan bi kere başlatmış devamı da gelir diye düşünüyorum.. Tövbe ya ne günlere kaldık!!!!

Nişanlısının içki içip içmeyeceği konu sahibiyle nişanlısına kalmış bir şey. Konu sahibi rahatsız oluyor ve istemiyorsa aralarında konuşup anlaşabilirler.
Ama bu yaptığınız genelleme çok yanlış. Ne demek içki içenin aklı başından gider, her şeyi yapar?
Bira içmesine takmayıp arkadaşlarıyla çıkmasına da takabilir insan. Herkes birayı korkutucu bir öğe olarak görmüyor.
Ama bence konu sahibi ikisine de takmış kafasını.

Genelleme yapanlara yapmayın lütfen diyerek söze başlıyorum. Kusura bakmayın ama bira olsun, şarap olsun ağzıyla içene, kendini bilene bi'şey olmaz. Eğer sözlüsü kaç bardakta kafasının gideceğini biliyorsa, aklı başında da bir gençse içmeyi keser zaten. Tamam doğru mu değil ama yanlışta değil. Bende erkek arkadaşımla akşam yemeğine gittiğimizde, özel günlerde bir kadeh birşey içiyorum ee ozaman benle de evlenmesin kimse, bugün 1 bardak içtiysem yarın 2 bardak içerim, genellemeler ne kadar yanlış oysa...

Konu sahibi arkadaşımın huzursuzluğunu anlıyorum ama bunlar dert değil inan ki sen nasıl Ayşe'ye, Fatma'ya kahveye gidip dertleşiyorsan o da Ahmet'e, Mehmet'e gidip maç izliyor ve ya ne biliyim denize karşı bir kadeh birşey içiyor. Sen sevgilini bilirsin zaten ne kadar içiyor vs diye onu geçtim NASIL içiyor diye. Diyorum ya sevgilim arkadaşıyla buluşur bir yerde 2 bardak bi'şeyde içer eee bu adama şimdi onla buluşma, içme diye tembihlersem boğmuş olmaz mıyım? Arkadaşlarını tanıyorum, ee kontrollü sırf sohbete eşlik olsun diye maç izlerken bir kadeh farkında olarak içtiğini de biliyorum. Bu adam şimdi rahat etmeyecekse nezaman edecek ki? Zaten evlilik olduğunda ister istemez bir ton görev binecek sırtına şimdiden sıkıpta bak evlenince de böyle olacak demenin ne alemi var ki?

Birine onla görüşme dersen daha dip ilgisini çeker ve o tarafa yönelir. Sana gerçek anlamda bir zararı HİÇ olmadıysa kuruntularını ona yansıtma. Sen dışarı çıkıyorsan o da çıkacak illaki evleniyorsunuz diye göbeğiniz bir kesilmedi ya bırakın arada nefes alın ikinizde:ssz:

Back
X