Sözlümün Eski Sevgilisi ve Attığı Mesajlar !!

Hepinizin cevaplarını tek tek okudum birçok bayan aynı fikirde evet söylediklerinizde haklısınız. Bende o kızla muhattap olmak istemezdim ama son yorumda da okuduğum gibi aynı şey bana da olsa bende sözlüme söylerdim. Gizlemek ya da tek başıma halletmek istemezdim. O da bilsin isterdim ki gizli saklı olmasın farklı yerlere yönlenmesin konu diye. Bazı hanımlar kızacaksın bana demiş lakin hiçbirinize kızmadım. Nasıl kızarım sizler dert ortağımsınız bir yerde fikirlerinize ihtiyacım oluyor. Düşündüğünüz şeyler için asla gücenme, kızma olmaz :)

Merhabalar, bu konu çözüldü aslında ama ben yine de paylaşmak istedim sinirim bir türlü geçmiyor çünkü. Geçen hafta sözlümle otururken aşkım, dün gece Seda bana facebooktan mesaj atmış dedi. Seda dediği bayan eski sevgilisi. Cevap vermemiş bizimki. Ben kızdım tabi sakın cevap verme diye. Akşam eve gittim gece sözlüm aradı Seda sürekli mesaj atıyor diye telefonuma. Ertesi sabah mesajları okudum. Senin sözlünden daha çok seviyorum ben seni yazmış. Sözlüm konuşmak istemiyorum sözlüyüm ben lütfen yazma artık falan yazmış. ama kız gittikçe çirkinleşmiş yok seni çok özledim senin sözlünde çirkinmiş zaten, şu an seninle aynı yatakta olmak isterdim falan diye !! sözlüm en sonunda küfür etmiş. Ertesi gün ben kızı aradım terbiye sınırlarını zorluyorsun neyin peşindesin biz sözlüyüz cinsel açlığını başka şekilde gider lütfen ikimizde çok rahatsız oluyoruz bu durumdan dedim özür falan diledi konu kapandı ama bu nedir hanımlar ya? Burda hepimiz kadınız Allah aşkına bunun adı nedir yani? Hala sinirim geçmedi anlayacağınız. Eski sevgilisi dediğimde 2 aylık bir ilişki benden önce. biz 1 yıldır beraberiz.

sözlünün bunları gelip sana sürekli sölemesini geçtim cevap vermemesi daha iyi olurmuş bence. faceden engellesin. telefonunuda değiştirsin olsun bitsin. bukadar sinir krizleride yasamamış olurdun... ne olursa olsun bunlar aklından çııkmıcak... sewgilinnin ufak bi yanlşını görsen hemen aklına bunlar gelecek ve araştırmalara giriceksin.

Back