• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sözlümün kardeşiyle şakalaşması

Ben konu sahibesinin kendini çok iyi ifade edemediğini düşünüyorum.

Evet görünürde şakalaşmada bir sıkıntı yok.
Ama şakalaşmadan şakalaşmaya fark vardır.
İster kardeş olsun ister başka bişey.
Bu devirde her şeyi iyi gözlemlemek lazım.

Ben konu sahibesini anlayabildim, çünkü bizde de öyle bir kardeş vardı ki, neredeyse abisiyle aynı yatakta uyumaya çalışıyordu bana inat olsun diye..Hasta..
Neler hissettiğini o yüzden anlayabiliyorum.

Ayrıca ilk kez misafir gitmiş, ne o öyle görmemişler gibi.
İnsan biraz özen gösterir misafirine.

Ben olsam ben de bozulurdum.

Bence sen tek çocuk olduğun için böyle kıskanmışsın,kendi kendini kurmuşsun.

İnsan tabi ki kardeşiyle çok rahat olur ve şakalaşır bundan daha doğal ne var?

Benim anlamadığım neden kızın bekar olduğunu belirttin?Evli ve ya bekar ne değişecekti ki?Bu kadar kıskanç olma bence önce kendine sonra da ilişkilerine zarar verirsin.

Kusura bakma ama çok tuhaf bu tepkin, iki kardeşin arasındaki muhabbeti şakalaşmayı kıskanmışsın, sonra da asıl seni kıskananın kız kardeş olduğunu idda ediyorsun. Evet iyi anlaşan iki kardeşin gülüp şakalaşmalarından normal birşey olamaz. Bence de tek çocuk olmandan kaynaklanıyor bu tavrın.

Kardeş candır, kardeşin olmadığı için belki durumu çözemedin. Dört kardeşiz biz, biri benden büyük diğer ikisi küçük. Aramıza kocanın feriştahı gelse giremez. Bizim ilişkilerimiz çocukluğumuzdan beri hep çok yakın oldu ve bunun önüne kimse geçemez. O yüzden sözlünü anlayabiliyorum. Ama her birimizin hayatında birer erkek var, kardeşlerimin çocukları da var. Hepsinin yeri ayrı.

Ama sözlünü uyararak büyük hata yapmışsın, biri beni kardeşinle çok samimisin diye uyaracak ; direk hayatımdan çıkartırım. Neden biliyor musun, bu gün kardeşimi kıskanan yarın bana nefes aldırmaz. Umarım sözlünün kafasında böyle bir izlenim uyanmamıştır.

Bunu kendine dert edip büyük bir sorunmuş gibi kafanda tutmana gerek yok.
insanın hayatta vazgeçemediği insanlardan biriside kardeştir.
bana göre tek kardeş olduğun için yada yetiştirilişinde kardeşin olmasa bile kardeşliğin nasıl olduğunu bilmeden yetişmen vardır.

Bu konunu okuyunca şakalaşmalarını kıskanmanı çok yadırgadım ama önceki konunu okuyunca sana hak verdim.Ben de sözlüme sevgilisi varken kız ayarlamaya çalışan görümcemi sevmezdim ve her yaptığı batardı.

sen daha kardeşinden kıskanıyorsan adamı ooo işin var . kardeşi yani tabiki şakalaşır ne var bunda . sende dahil olmaya çalışsaydın konulara .susup oturduysan senle ilgilenmemişlerdir . kıskançlık gördümde senin gibisiinide ilk defa görüyorum kardeş ya ayıp yani

ben de size hak verenlerdenim.
eşime, çocuğuma aşırı ilgi göstermemeye çalışırım ortamlarda.
hele ki bekarların yanında eşime, çocuksuzların yanında cocuguma karsı cooook daha dikkatli olurum.
sevgiliniz kardesiniz olmadıgını biliyor, özellikle dikkat etmeliydi

Aslinda cok yanlis pencereden bakiyorsun.. Ilk defa gitmene ragmen seni benimsemisler ve senin yaninda rahat davranmislar... Tek cocuk oldugun icin anlayamazsin.. Kardes candir...benim kardesim evli ve ayri sehirlerde otururuyoruz.. Ayda yilda bir goruyorum ve gorustugumuz zaman gercekten birbirimizle ilgileniyoruz. Esi bunu.sorun yapmiyor cunku ben onuda seviyorum.. Ayni sekilde gorumcemle esimde oyleler.. kardes arasina girilmez..

Konu içeriği nedeniyle ilgili başlığa taşınmıştır.

canım kusura bakma ama sozlun bıraz cocukca davranmıs kızkardesı senı kıskandıgı ıcın ılgıyı dıkkatı sakalasma yolu ıle cekmeye calısmıs agbısıne sataşmalar fln agbısıde bıraz cocukda davranıp senın yanında abartmıs sanırım bunu acıkca anlat bu tarz davranısların hosuna gıtmedıgını onda hos durmadıgını soylemelısın bence

Tebrik ederim, bu hissinizi kız kardeşe de yansıttıysanız kendinize dişli bir görümce edindiniz. :))

Kardeşinden kıskanmak ne demek ya?
Benim de var abim, biz de şakalaşırız yeri geldiğinde.
Dozajı mı var bunun?
Gelir sarılır,öper,omzumu ısırır falan..
Diğer abim öyle değil ama..
Yani bu kişiye göre değişen bi şey.
Dozajı falan yok.
Siz abartmışsınız olayı.
Araya girmeye çalışmayın, olan size olur. Ben söyleyeyim de. :))

Back
X