Sözlünüz evde tekken sizi çağırdı gider miydiniz?

demek istediğin şey şumu evlilk önce ilişkiye girmem..
galiba bunu demek istedin..
bu devirde evlilik öncesi erkek eli değmemiş vücüt varmıki..
ne yaşanıyosa 2 taraf arasında yaşanıyor
istemiyorsan yapmazsın olur biter..
namustan söz ediliyorsa eğer, iki tarafında namusu var..erkeğinde kadınında namusu var..
kadın yapınca namussuz erkek yapınca namuslumu oluyor..çok yanlış

burası gene reyting olmuş yavv
alan razı veren razı..sinaycığım evlilik öncesi vermek hoşlarına gidiyor.Şeniz
kapatın konuyo tartışmayın yeter yavvv..
bune yaaaa..
tartışma olmuş gene burası..

yurt dışındaydım bi iş görüşmesi için 2 hafta kadar yoktum nete giremedim..
bi giriyim kadınlar kulübüne dedim bide ne görüm bu topik kendinden geçmiş yavvv
yapmayın kızlar..
herkesin doğrusu kendisine.
birileri evlilik öncesi vermeyi ister normal görür..birileride evlilik sonrası vermeyi ister normal görür.. birbirinizin fikrine saygı duyun..
birbiriniz yorumlarınada sataşmayın yav

İki mesajında da nasıl çelişmişsin kendinle...
Önce Sinay ı eleştirdin namus sadece kadına has mı dedin, sonra "vermek" kelimesini kullanarak sen de aynı onun gibi kendi hemcinslerini etiketlemiş oldun bravvo sana :mymeka:

biri bana şu alma veme işini bi anlatsın CADIARZU

puhahahahhaaahahhaahahahahaha vermek mı?
hahahahhaha hakatten ne aliyoz ne veriyoz?
ay sabah sabah çok güldüm hahahahhaha
vermek
puhahahahahahah
el mı veriyoz napiyoz???
cinselliğin ve namusun kuralları kitabında o chapter i atlamisim ben,söyleyin de ne alıp verdigimizi aydınlatın bizi hakkımızı ariyalim!!
hahahahhaha bu tartışma bitmez daha da cirkinlesir benden söylemesi

Son düzenleme:
gittim tabii ki ..
ama daha sözlü bile değildik..
ikimizde lise öğrencisiydik..
16 yasındaydım sanırım..
göze aldım tabii ki bazı seyleri..
cok seviyordum çünkü..
o da beni..
cıktıgımızda evden tabii ki öpülmemiş dudaklarım
el değmemiş vücudum yoktu artık..
ama olsun ..
şimdi artık o ben evde yalnızken geliyor her aksam
ve de ben fazlasnı yapıyorum sempatiksalakcinni

Son düzenleme:
bu bölümde seviye iyice düşmüş...
ne kadar çirkin kelimeler kullanılmış,
yani yazdığınız için mi kolay geliyor,
bu cümlelerin buralara dökülmesi...
lütfen arkadaşlar ,kullandığınız keliemeleri özenle seçin...
bu konu cinsellik bölümüne taşıyorum...
oradan devam edebilirsiniz...

Giderim tabiki çoğu kez de gittim.Sevgilimle aynı evde film izlemek bile çok güzel... :asigim:
Ben ona güveniyorum o da bana güveniyor. Benim istemediğim bişeyi yapmayacağını da çok iyi biliyorum.
Hemen neden konuyu cinsellik olarak görüyorsunuz ki? Aşk sadece sevişmekten ibaret değil. Onunla vakit geçirmek çok güzel.

Bu nasıl yorumlar... Yazdıklarınızı okuyunca sizinle aynı cinste olmaktan utanıyorum..
Bi kadın kendini ancak bu kadar aşağı görür kendini yerin dibine sokar..
Yazık sizin gibi kadınlara gerçekten...

Konuya dönücek olursakta;Giderdim ve gittimde..

niye bunları yazana değil o erkeklerle beraber olan kadınları aşağılamıyorsunuz , o adamlar o işi tek başına mı yapıyor ,adam kadar onunla beraber olan kadınlar da var bunu da unutmayalım .Ayrıca kendimizi aşağılaya aşağılaya değil , bu erkeklerle beraber ola ola kadınlar kendini aşağılıyor ,şimdi bunun suçunu da mı erkeklere atıyorsunuz yuh yani

neden iğrenç olsun ki ,bir insana hitap ederken saygılı olmanız gerekir ,iğrenç filan ,ne var gayet güzel bir düşünce ,yalan mı doğru da hem de yüzde yüz doğru ,her önüne gelenle aşna fişna yapan kadın mı iğrenç oluyor acaba yoksa bu gerçekleri söyleyen mi ...insanlar kendine gelsin biraz ve kelimeleri kullanırken de dikkat etsinler sonuçta ben de bu fikirleri paylaşıyorum bende mi iğrenç oluyorum ama doğru günümüzde ellenmemiş bayan kalmadığı için malesef bizim fikirlermiz iğrenç geliyor birilerine ...neyse sizi biraz saygıya davet ediyorum ..

nerden biliyorsunuz.
o kadınları tanıyormusunuz. her önüne gelenle yattığını nereden biliyorsunuz.
belki sevdi belki evlenmeyi düşündü belki bu pislik ,kandırdı.
bu görüşte olup bu kızlarla yatan herifi suçlamayıp kızları suçluyorsunuz.
kadınlar kadınlara bunu derse erkeklerde böyle aşağılar işte kadınları.

elbette iğrenç.resmen ortalık malı demiş , sevdiğiyle beraber olan kızlara..
burada her önüne gelenle yatandan bahsetmemişki,, o kişi. evlenmeden önce bir beraberlik yaşayana demiş,ortalık malı lafını...
saygılı olana ,saygı duyulur.olmayana da onun gibi davranılır.
güzel demiş, arkadaş helal olsun ona.

Son düzenleyen: Moderatör:
yine ortalık karışmış..neden bu kadar seviyesizce oluor ki konuşmalar yazışmalar...

herkesin hayatı kendine..isteyen gider istemeyen oturur evinde..

gitmeye tereddüt eden bir adamla nasıl sözlenilir bunu tartışmak gerek. Evlilik öncesindeki ilişki kişinin Tanrı ile arasındaki bir sorun. Biz ne hakla yargılayabiliriz ki?

Oh yaa kimse bana elini degmeyecek ben kendimi gocama saklayacagumm gelinligin hakkını verecegim ne hakkıysaaa artık .. Ama kocam kac kisiyi elden gecirecek ben baskalarıyla her sekilde temasta bulunan adama neden damatlıgı yakıstıracagım ..

Olmaz öyle seyy valla herkese saygım sonsuzz insanlar insallah pisman olmayacagı seyler yasarlar ben yasamadım ama karsım da yasamayan erkek isterim erkegin elinin kiriymis yok bilmem neymis ama kadına gelince kirlenmis oluyoruzz .. Uff bu konu uzar gider erkekleri yüceltip kadını alcaltan zihniyetleri kınııyorummm .. Bazı seyler kadına ne kadar günahsa erkege de o kadar günahh!!

Ayy ben daha fala konusursam yarına feminist cıkıcaam:enbuyukkk:

Back
X