bence burda fazla abartılacak bir durum yok.olabilir sözlü oldugun kişinin sevmediğin huylarını ögrenebilirsin ve de bu seni sogutabilir.sakın elalem ne der diye düşünme o kişiyle aynı evde yasamak zorunda kalacak olan sensin elalem degil.diğer kşiye gelince hassas bir döneminde güzel sözler söyleyince ona karsı yakınlık duymus olabilirsin.ama bence diğer kişiyle de ilişkini bitir.sözlü oldugunu bildiği halde yazmaması gerekirdi.bir süre zaman ver kendine cnm
sen herikisiyle görüşerek günaha devam ediyorsun aslında canım cesur ol ve sonuçlarınıda düşünerek gerçeği herkese açıkla bu senin hayatın eger böle devam edersen haklı hiçbir yönün kalmaz ki şuan suçlusun bunu gizleyerek suçuna evam ediyosun sözlünüde düşün biran önce kiminle olmak istiyosan onunla olacağını açıkla korkma sonuçlarından çünkü böyle davranarak kişiliğnide düşürürsün ki şuan dışarıdan bakıldığında taraflarıda tanımadığımız için sen kişilik sorunuyla karşı karşıyasın gibi geliyo yani kendin için herkes için herşeyi anlat ve güçlü bir karaktere adım at derim allah yardımcın olsun
konustugum kişi dün gece bılmedıgım bı sebep yüzünden ayrıldı bende.sebebını sormadım sadece bi anlık öfke yada sinirle mi yapıyosun bunları,eğer ayrılmak ıstıyorsan helallik isticem dedım.evet dedı benım hakkım helal olsun,sende helal et fılan dedı.bende uzun uzun mesaj yazıp en sonra hakkım helal sevdam haram olsun dedım.şok oldum ama senağlama
ben hep hayırlsı ıcın dua ettım,böyle oldu.Rabbimin bir bildiği vardır muhakkak.Şimdide sözlüme tekrar ısınmak yeniden aşık olmak için edıyorum senağlama:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?