- Konu Sahibi misssunshine86
MErhaba kızlar sizlere bir konuda danışmak istiyorum çünkü gerçekten başkalarının fikirlerine ihtiyacım var. Sözlüyüm ama sorunum şu ki sözlüm öğrenci ben çalışıyorum. Bundan 2 sene önce sevgiliyken o da ben de öğrenciydik ancak ben onu 3. sınıf zannediyordum ilişkinin başlarında aslında gerçekten de 3. sınıfmış ama alttan bir sürü dersleri oldugu için bir türlü okul bitmemiş.Bunu sonradan öğrencim. aradan 2 sene geçti ben mezun oldum üstüne yüksek lisans yapıyorum ve çok da iyi bir pozisyonda işe girdim.Ama o hala öğrenci. Geçenlerde okul şifresiyle baktım ders durumuna tam 2 yıl sonra bitecek okulu.Eskiden olsa belki çok dert etmezdim ancak şimdi artık ciddi ciddi düşünüyorum ne olacağız biz diye. Çünkü artık benm ailemin de sabrı kalmıcak o zamana kadar.Bunun askerliği var iş bulması var. Off Offf.. Zaten şimdiden ailem sen çok güzel bi işte çalşıosun o daha okuyor ne olacak böyle demeye başladı. Çevremden de hep soruolar ne zaman bitecek, düğün yokmu daha diye. Bense onu seviyorum ama aramızdaki bu fark bizi nereye götürür bilmiyorum..