Sözü atıyorum kv ve kp'e demeli miyim?

sumoshh

İstanbul
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2014
1.689
1.230
Merhaba bayanlar
Bu ayın 23ünde nişanım olacaktı, artık olmayacak. Sözlüme zaten ısınamamıştım, görucu usulü oldu ve hayatımı rahat geçirmek adına kabul etmiştim.. Iyi bir insandı, beni anlardı. Ta ki bugüne kadar.
O Izmirde doğup büyüdü bense başkentte. O bana göre daha serbestti ben de tutucu bi ailenin(bana göre nazi kampı) kızıyım. Akrabayız ve buna rağmen kültür farkı vardı.

Beni bilmeyenler için özet geçtim, konusu açıldı(iyiki de açıldı öğrenmiş oldum) bana daha önce biriyle birlikte olduğunu söyledi. Tam da anladığınız gibi anladiğiniz cinsten. Ben beynimden vurulmuşa döndüm. 23 yaşında erkekmişmiş olabilirmiş ne varmış bunda yoksa ben gerikafalı mıymışım . İzmirde gayet normal şeylermiş. Ben o mesajı gördükten sonra cevap yazmadım kendi kendine söylüyo bunları. Utana sıkıla anneme söyledim. Annem şükür benim yanımda oldu. Yine de istersen evlen bizim için mahsuru yok dedi. Nişan elbisem dikilmişti salonumuz tutulmuştu.Bu benim için kabul edilemez bir şey. olabilir yapabilir özgür birey ama ben kabul edemem ki.Ben hiçbir erkekle öpüşmedim bile, ki benim evlencegim adam mercimegi firina sürecek. :KK43: Ben evlenince o bedene başkasinin el sürdüğünü bilerek yapamam kaldıramam. Şimdi bile bi tuhaf oluyorum.
Onunla konuşmuyorum o mesajindan sonra cevap yazmadım. Kv ve kp sözü ne için attığımı söylemeli miyim? Yani biriyle birlikte olduğunu. En azından ailem söylemeli mi? Anlaşamadık diye kestirip atarsam peşine düşerler ve onunla son kez konuşmalı mıyım? 2 saat içinde nerdeyse 30.cu arayışı oldu hâlâ peşpeşe mesaj atiyor .

klişe bir laf olacak ama
sizden önceki yaşantısını yargılama hakkını bulmayın kendinizde
midem kaldırmaz benim bunu diyorsanız en başından koparın iplerinizi
çünkü siz bunu sürekli dile getirecek gibi görünüyorsunuz buradan
Adam ben pişmanım keşke yapmasaydım demiyor ki. Olabilirmiş 23 yaşındaymış. Olabilir ancak ben kaldıramam

Sevmiyorsan sözü atmana hiç bir şey diyemem.
Sırf bu nedenden sözü atmak bana tuhaf geldi.
Adı üstünde geçmiş ve seni ilgilendirmez.
Senin yaşın daha küçük kimseyle çıkmamışsın ama ilerde hayatına mutlaka birileri girecek evlendiğin adama bunun için hesap verir misin?

Sumoshh ben bu sebeple ilişki bitirmezdim çünkü evlilik öncesi cinsel ilişki benim için ölümcül bir şey değil. Ama birincisi, sizin kendi bekaretini koruyan biri olarak karşınızdakinden de bunu beklemenizi ve "Erkektir, elinin kiri" dememenizi takdir ettim; her ne kadar birazdan kendisi muhafazakâr olmasına rağmen erkekler hakkında böyle düşünen arkadaşların da yorum yapacağını bilsem de.

İkincisi, zaten sevmiyordunuz. Bunu öğrenmeden, sevmediğiniz için ayrılsaydınız daha iyiydi ama zararın neresinden dönerseniz kârdır.:KK14:

Madem ısınamadın, ayrıldın . .

Hakkında hayırlısı olsun canım. .

Bana göre benden önceki hayatı umrumda olmaz..

Sevmiyorsan sözü atmana hiç bir şey diyemem.
Sırf bu nedenden sözü atmak bana tuhaf geldi.
Adı üstünde geçmiş ve seni ilgilendirmez.
Senin yaşın daha küçük kimseyle çıkmamışsın ama ilerde hayatına mutlaka birileri girecek evlendiğin adama bunun için hesap verir misin?
Sevgilisi olabilirdi benim de oldu. Ama bu cinsellik. Kimine göre normal birşey ama ben kaldıramam. Benim sorunum ailesine söylenmeli mi, rezil olurmu

Bence bu tam da senin bahanen olmuş.
Önceden sen yoktun seninle nisanlancagini bilmiyordu.
Bilmiyorum bi bana tuhaf gelmiyor böyle şeyler sanırım.
Benden önce birileriyle olabilir sevdiğim kişi yeter ki Benimleyken bana sadık olsun bende kalsın.
Geçmişinde ben yoktum sonuçta .

Sumoshh ben bu sebeple ilişki bitirmezdim çünkü evlilik öncesi cinsel ilişki benim için ölümcül bir şey değil. Ama birincisi, sizin kendi bekaretini koruyan biri olarak karşınızdakinden de bunu beklemenizi ve "Erkektir, elinin kiri" dememenizi takdir ettim; her ne kadar birazdan kendisi muhafazakâr olmasına rağmen erkekler hakkında böyle düşünen arkadaşların da yorum yapacağını bilsem de.

İkincisi, zaten sevmiyordunuz. Bunu öğrenmeden, sevmediğiniz için ayrılsaydınız daha iyiydi ama zararın neresinden dönerseniz kârdır.:KK14:
Teşekkürler bana göre erkek=kadin dir. Ben bakire olmasaydim beni kabul etmiycegine eminim

Belki sizin fikrinizi merak eetmiştir. Boyle salakca bisey gelmişti arkadasinin basina.
Ayrıcabi erkek hhenüz nisanliyken bi koza acik acik bunlari nazil anlatirki? 3 ihtimal var 1 oyun yapiyordur
2 kizdan ayrılmak istiyordur kiz terketsin ister vicdanen
3 hakikatten yadanmistir :)

Tamam iyi güzel sevişmiş, aferin oğlanımıza da. Olayı neden İzmir'e bağlamış?
"İzmir'de böyle şeyler normal" nası bi, tövbe yareppim, malca cümledir?
Oğlan özenti felanmış herhalde.^^
Ben de İzmirle alakasini çözemedim. Izmire gitmesem bilmiycem. Ha burası ha orası

Merhaba bayanlar
Bu ayın 23ünde nişanım olacaktı, artık olmayacak. Sözlüme zaten ısınamamıştım, görucu usulü oldu ve hayatımı rahat geçirmek adına kabul etmiştim.. Iyi bir insandı, beni anlardı. Ta ki bugüne kadar.
O Izmirde doğup büyüdü bense başkentte. O bana göre daha serbestti ben de tutucu bi ailenin(bana göre nazi kampı) kızıyım. Akrabayız ve buna rağmen kültür farkı vardı.

Beni bilmeyenler için özet geçtim, konusu açıldı(iyiki de açıldı öğrenmiş oldum) bana daha önce biriyle birlikte olduğunu söyledi. Tam da anladığınız gibi anladiğiniz cinsten. Ben beynimden vurulmuşa döndüm. 23 yaşında erkekmişmiş olabilirmiş ne varmış bunda yoksa ben gerikafalı mıymışım . İzmirde gayet normal şeylermiş. Ben o mesajı gördükten sonra cevap yazmadım kendi kendine söylüyo bunları. Utana sıkıla anneme söyledim. Annem şükür benim yanımda oldu. Yine de istersen evlen bizim için mahsuru yok dedi. Nişan elbisem dikilmişti salonumuz tutulmuştu.Bu benim için kabul edilemez bir şey. olabilir yapabilir özgür birey ama ben kabul edemem ki.Ben hiçbir erkekle öpüşmedim bile, ki benim evlencegim adam mercimegi firina sürecek. :KK43: Ben evlenince o bedene başkasinin el sürdüğünü bilerek yapamam kaldıramam. Şimdi bile bi tuhaf oluyorum.
Onunla konuşmuyorum o mesajindan sonra cevap yazmadım. Kv ve kp sözü ne için attığımı söylemeli miyim? Yani biriyle birlikte olduğunu. En azından ailem söylemeli mi? Anlaşamadık diye kestirip atarsam peşine düşerler ve onunla son kez konuşmalı mıyım? 2 saat içinde nerdeyse 30.cu arayışı oldu hâlâ peşpeşe mesaj atiyor .
bu memlekette 18 ini dolduran erkekler koşa koşa bazı yerlere gidiyorlar. içim ısınmadı diyorsan bu durumu bahane etme..

Tamam iyi güzel sevişmiş, aferin oğlanımıza da. Olayı neden İzmir'e bağlamış?
"İzmir'de böyle şeyler normal" nası bi, tövbe yareppim, malca cümledir?
Oğlan özenti felanmış herhalde.^^
Aynen, ben g.antepte oturuyorum ama bi yarım izmirli ve orda da yaşadım.
Bi kizin konusu geçti arkadaşla oturuyorduk. E o kız izmirli dedi. E oğlum biz de izmir gördük hem de senin gormedigin kadar.
Özenti gençlik. ..

Teşekkürler bana göre erkek=kadin dir. Ben bakire olmasaydim beni kabul etmiycegine eminim
Ben de öyle tahmin ediyorum.

Bence ailesine söylemeyin. Gerekirse anneniz annesine "Oğlunuzla kızımın hayata bakış açıları uymuyor" der, olur biter. Hele şahsen hiç söylemeyin. "Ay kızım ne var bunda" cümlesini duymayacağınızın garantisi yok.

X