• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sözü bozduk, sinir krizi geçirdim..

Philotes

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2013
92
1
86
Ankara
Bugün o sözlüm olacak bi türlü içime sindiremediğim martı kaşlı bodurhanla tartıştık.. daha doğrusu ben söyledim o güldü ve alay etti ben de dayanamadım masadaki bardağı elimin tersiyle ittim ve üstüne döküldü içindeki su.. kolumdan tuttu çıkardı beni mekandan (arkadaşının yeriydi) arabaya kadar çekiştirdi, arabaya binince demediği laf kalmadı bana yol boyu ağlattı.. Eve bıraktı o halimle hiç ailemden çekinmeden, tabi hepsi anne baba dediğim insanlar suçu.. Beni ona yamamaya çalışıyorlar sanki hastalıklıymışım gibi öteleyip durdular.. Arabada kriz geçirdim bana vuracaktı sonra sarılmaya falan çalıştı ama birbirimizi hiç sevmiyoruz.. Yarın akşam da bize geleceklermiş annesi aradı.. Babamla annemle de kavga ettim ne hassa bekledğim tepki gelmedi ağla ağla helak oldum. Yarın ben ne yapayım? Kızlarla mesafeli sanırdım onu ama alakası yokmuş 2 tane namustan yoksun kızla msjlaşıp duruyordu, ne dediysem alay etti.. Sanki birbirmizi çok seviyoruz da kıskanıp name yapıyoruz öküze.. Allah bana yardım etsin.

Son düzenleme:
Bugün o sözlüm olacak bi türlü içime sindiremediğim martı kaşlı bodurhanla tartıştık.. daha doğrusu ben söyledim o güldü ve alay etti ben de dayanamadım masadaki bardağı elimin tersiyle ittim ve üstüne döküldü içindeki su.. kolumdan tuttu çıkardı beni mekandan (arkadaşının yeriydi) arabaya kadar çekiştirdi, arabaya binince demediği laf kalmadı bana yol boyu ağlattı.. Eve bıraktı o halimle hiç ailemden çekinmeden, tabi hepsi anne baba dediğim insanlar suçu.. Beni ona yamamaya çalışıyorlar sanki hastalıklıymışım gibi öteleyip durdular.. Arabada kriz geçirdim bana vuracaktı sonra sarılmaya falan çalıştı ama birbirimizi hiç sevmiyoruz.. Yarın akşam da bize geleceklermiş annesi aradı.. Babamla annemle de kavga ettim ne hassa bekledğim tepki gelmedi ağla ağla helak oldum. Yarın ben ne yapayım? Kızlarla mesafeli sanırdım onu ama alakası yokmuş 2 tane namustan yoksun kızla msjlaşıp duruyordu, ne dediysem alay etti.. Sanki birbirmizi çok seviyoruz da kıskanıp name yapıyoruz öküze.. Allah bana yardım etsin.

Sizin cıkar ilişkisine dayalı bir birlikteliğiniz vardı yanlış hatırlamıyorsam. Sen evden uzaklaşabilmek, rahat edebilmek icin sözlüydün o da laf olsun diyeydi sanırım.

Düzelir, takma kafana demekten baska birşey gelmez elimizden.

Martı kaşlı bodurhan ay kusura bakmayın ne olur ama çok güldüm bu lafa.
Siz diğer konunuzda ayrılamam bir süre böyle devam etmek zorundayım demiştiniz yanlış hatırlamıyorsam. Öyleyse bırakın kiminle mesajlaşıyorsa mesajlaşsın, görmezden gelin okul konusu halloluncaya kadar idare edin yüz göz olmayın.
Zaten evlenmeyi düşünmüyordunuz siz bu martı kaşlı bodurhanla değilmi?

Bugün o sözlüm olacak bi türlü içime sindiremediğim martı kaşlı bodurhanla tartıştık.. daha doğrusu ben söyledim o güldü ve alay etti ben de dayanamadım masadaki bardağı elimin tersiyle ittim ve üstüne döküldü içindeki su.. kolumdan tuttu çıkardı beni mekandan (arkadaşının yeriydi) arabaya kadar çekiştirdi, arabaya binince demediği laf kalmadı bana yol boyu ağlattı.. Eve bıraktı o halimle hiç ailemden çekinmeden, tabi hepsi anne baba dediğim insanlar suçu.. Beni ona yamamaya çalışıyorlar sanki hastalıklıymışım gibi öteleyip durdular.. Arabada kriz geçirdim bana vuracaktı sonra sarılmaya falan çalıştı ama birbirimizi hiç sevmiyoruz.. Yarın akşam da bize geleceklermiş annesi aradı.. Babamla annemle de kavga ettim ne hassa bekledğim tepki gelmedi ağla ağla helak oldum. Yarın ben ne yapayım? Kızlarla mesafeli sanırdım onu ama alakasyokmuş 2 tane namustan yoksun kızla msjlaşıp duruyordu, ne dediysem alay etti.. Sanki birbirmizi çok seviyoruz da kıskanıp name yapıyoruz öküze.. Allah bana yardım etsin.

Hem begenmiyorsunuz, hem baska kizlarla gorusuyor,fiziksel ve psikolojik siddet uyguluyor.Sebep her ne olursa olsun bile bile lades demeyin.Mazosist bir kisilik yapiniz yoksa tabi.:ssz:

Son düzenleme:
Yazdığından çok bir şey anlamadım cümlelerin oradan oraya koşuyor
Sevmiyorsun fakat kızları kıskanıyorsun.Evlenmek istemiyorsun ama sözlüsün.Ailen ona mı yamıyor ? bu nasıl cümle böyle.
Ben anlamadım pek bir şey varsa bir sorun atın yüzüğü kimse kimseyle zorla evlenemez

Marti kasli bodurhan:-)tatlim supersin:-) Olacaklari soylehim yarin arani duzelecek aile etkisiyle bodurhanla evleneceksin

Akıl vermek haddime değil ama ailenizden uzaklaşmak için kendinizi bir ömür boyu martı kaşlı bodurhana mahkum etmeyin lütfen.

Bunun yerine kpss çalışıp nere gelirse atanıp , gidip ailenizden pek tabii uzaklaşabilirsiniz kanısındayım .

sorunu ayrıntısını bilmiyorum canım ama sevmiyorsan sebep ne olursa olsun evlenme, sevsen bile evlenilecek bir tip değil zaten anladığım kadarıyla. Bir arkadaşın dediği gibi psikologa git derim bende. Ailendende ailesinden de onun yaptıklarını saklama ayrıca, yoksa sen suçlu gibi görünürsün.

Son kullanma tarihi gelmiş onun, kullanmak için başka bir tane bul...

Anneniz babanız sizi "yamamaya" kalkıyormuş , reşit değil misiniz siz? Aklınız fikriniz yok mu?
Her ne olursa olsun, "martı kaşlı bodurhan" nedir yahu? Ne çirkin bir tavır bu böyle.

Ayrıca morla renklendirdiğim kısım; sevgilinle mesajlaştılar diye mi namustan yoksun oldu bu kızlar?

Arkadaş evlenmicek zaten, ailesine karşı özgürlüğü için onu kullanıyor, çocuk da bunu kullanıyordu birşey için ama unuttum şimdi.. Yani saçma sapan bir ilişki...

Hepiniz konu sahibine yüklenmişsin evlenmeyeceksen neden kullanıyorsun diye. E kimse kusura kalmasın da martı kaşlı bodurhan da uslu durmuyor ki. Herif şimdiden kaçak et kesiyor yahu.:ssz: Ne desin yani aferin mi?
KIz bir şekilde nişanlanmış bu çocukla, ailevi sebepler var sanırım. E kız istemiyor diye de hem vurmaya hem de alenen boynuzlamaya hakkı var mı bodurhanın?
Bu arada nişanlın çok mu çirkin kız, merak ettim:27
:

Sozlusun diye senin namusun kurtuldu oyle mi? Ne cirkin bi tavir, itham, uslup bu boyle..

Sevmedigi bi adamla, sirf evden rahat cikabilmek icin sozlenip gezip, tozan sen... Neyse devamini getirmeyecegim...

önce bi zahmet ailenize evlenmek istemediğinizi söyleyin.. geldiklerinde onlara da söyleyin.. kusura bakmayın ama saçma bir iş içindesiniz.. bodurhan da kurtulsun siz de..

Sen basta bile bile Lades demistin , yarin marti kasli
Annesiyle gelirse .. Kararindan vazgecme !!

Bir omur boyle Sevmedem , Sevilmeden , gecmez. .
birakin ve ayrin Aileniz bir omur boyu yaninda olmayacak
Mutsuz bir hayat surdurme ve kendini uzme...

Belli ki ikiniz de birbirinizi begenmiyorsunuz...
Siz isiniz hallolsun diyorsaniz ses cikarmayacaksiniz, keza o da...
Kolay gelsin...

Sizin cıkar ilişkisine dayalı bir birlikteliğiniz vardı yanlış hatırlamıyorsam. Sen evden uzaklaşabilmek, rahat edebilmek icin sözlüydün o da laf olsun diyeydi sanırım.

Düzelir, takma kafana demekten baska birşey gelmez elimizden.

Benim sıkıntılı bi ailem var, hayatım mahvolmasın diye, sırf eğitimim tamamlansın diye ve kpssye girebileyim diye onunla görüşmek zorundayım.

Martı kaşlı bodurhan ay kusura bakmayın ne olur ama çok güldüm bu lafa.
Siz diğer konunuzda ayrılamam bir süre böyle devam etmek zorundayım demiştiniz yanlış hatırlamıyorsam. Öyleyse bırakın kiminle mesajlaşıyorsa mesajlaşsın, görmezden gelin okul konusu halloluncaya kadar idare edin yüz göz olmayın.
Zaten evlenmeyi düşünmüyordunuz siz bu martı kaşlı bodurhanla değilmi?

Ben de anlamıyorum nedense çok kıskanıyorum ama sevmiyorum. Anneyi babadan kıskanmak gibi bişey..

Hem begenmiyorsunuz, hem baska kizlarla gorusuyor,fiziksel ve psikolojik siddet uyguluyor.Sebep her ne olursa olsun bile bile lades demeyin.Mazosist bir kisilik yapiniz yoksa tabi.:ssz:

Daha önceki konularımı okuyanlar bilirler, aileden yana hiç yüzüm gülmedi, beni buna iten onlar.

Yazdığından çok bir şey anlamadım cümlelerin oradan oraya koşuyor
Sevmiyorsun fakat kızları kıskanıyorsun.Evlenmek istemiyorsun ama sözlüsün.Ailen ona mı yamıyor ? bu nasıl cümle böyle.
Ben anlamadım pek bir şey varsa bir sorun atın yüzüğü kimse kimseyle zorla evlenemez

Amacım zaten onunla evlenmek falan değil ki.. diğer konularımı okursanız göreceksiniz. Ben bi süre bu insana mecburum ama yaptıkları zoruma gidiyor, resmen benimle alay ediyor hem de kısıtlıyor.. Ben de sinir oluyorum. Ailem evet yamıyor.. nasıl insanlar olduklarını çözemedim öz ailemin.

Marti kasli bodurhan:-)tatlim supersin:-) Olacaklari soylehim yarin arani duzelecek aile etkisiyle bodurhanla evleneceksin

Allah korusun ne evlenicem onunla.. Baba evinde gülmedim, tek umudum ileriki hayatımda sevgi saygı görmek.

Bence hemen bir psikologa git. Kendi kararlarindan emin degilsin. Adami hem sevmiyorsun hem seviyorsun.

Ailem önlisans dahil okumamı istemiyorlar, şimdiye kadar kazancımı onlara getirdim hep durumumuz iyi olduğu halde. Huzurum hiç yok.. Eğitimimi rahatca tamamlayabileyim diye ona mecburum ben.. Sevdiğimden ya da sevmediğimden değil, tavırları beni delirtiyor.

Akıl vermek haddime değil ama ailenizden uzaklaşmak için kendinizi bir ömür boyu martı kaşlı bodurhana mahkum etmeyin lütfen.

Bunun yerine kpss çalışıp nere gelirse atanıp , gidip ailenizden pek tabii uzaklaşabilirsiniz kanısındayım .

Aynen öyle yapıcam işte.. Arkamda olan hiç kimse yok. Bi ömür bu insanların yüzüne bakmayı hiç istemiyorum.

sorunu ayrıntısını bilmiyorum canım ama sevmiyorsan sebep ne olursa olsun evlenme, sevsen bile evlenilecek bir tip değil zaten anladığım kadarıyla. Bir arkadaşın dediği gibi psikologa git derim bende. Ailendende ailesinden de onun yaptıklarını saklama ayrıca, yoksa sen suçlu gibi görünürsün.

Bakalım Allah yardımcım olsun akşama.. İçimi hangisine döksem bilmiyorum.. Ailemden utanıyorum.

Son kullanma tarihi gelmiş onun, kullanmak için başka bir tane bul...

Öyle mi dersin...

Back
X