Bugün o sözlüm olacak bi türlü içime sindiremediğim martı kaşlı bodurhanla tartıştık.. daha doğrusu ben söyledim o güldü ve alay etti ben de dayanamadım masadaki bardağı elimin tersiyle ittim ve üstüne döküldü içindeki su.. kolumdan tuttu çıkardı beni mekandan (arkadaşının yeriydi) arabaya kadar çekiştirdi, arabaya binince demediği laf kalmadı bana yol boyu ağlattı.. Eve bıraktı o halimle hiç ailemden çekinmeden, tabi hepsi anne baba dediğim insanlar suçu.. Beni ona yamamaya çalışıyorlar sanki hastalıklıymışım gibi öteleyip durdular.. Arabada kriz geçirdim bana vuracaktı sonra sarılmaya falan çalıştı ama birbirimizi hiç sevmiyoruz.. Yarın akşam da bize geleceklermiş annesi aradı.. Babamla annemle de kavga ettim ne hassa bekledğim tepki gelmedi ağla ağla helak oldum. Yarın ben ne yapayım? Kızlarla mesafeli sanırdım onu ama alakası yokmuş 2 tane namustan yoksun kızla msjlaşıp duruyordu, ne dediysem alay etti.. Sanki birbirmizi çok seviyoruz da kıskanıp name yapıyoruz öküze.. Allah bana yardım etsin.
Son düzenleme: