• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sözü bozmaliyimiyim:(

sevgiherseydemek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2009
123
1
96
Konya
Arkadaslar iki yildir tanidigim 8 aydirda sözlu oldugum insan iki defadir bana kufur ediyor.ablamlara yemege gittigimizde enistemle sakalasmalarimizi kendine yedirememis sonrasinda tartismistik ben hakli oldugunu soylerken sinirlenip kufur etti teli kapatti ve 20 gun aramadi ben aradim bir sekilde baristik enistemle beni samimi buluyormus buna kiziyor.dun telde konusurken sizin tarafin erkekleri large fln dedi bende terbiyeni takin dedim sonra sesini yukseltme deyip yine kufurler edip teli kapatti ve bidaha aramadi.napicam bilmiom bugune kdr pek fevri hareketini gormedim ama bunlar sasirtti beni simdi yine aramicak eminim.beyaz esyamizi ve kucuk ev aletlerimizide birgun onceden almistik.napmaliyim

Arkadaslar iki yildir tanidigim 8 aydirda sözlu oldugum insan iki defadir bana kufur ediyor.ablamlara yemege gittigimizde enistemle sakalasmalarimizi kendine yedirememis sonrasinda tartismistik ben hakli oldugunu soylerken sinirlenip kufur etti teli kapatti ve 20 gun aramadi ben aradim bir sekilde baristik enistemle beni samimi buluyormus buna kiziyor.dun telde konusurken sizin tarafin erkekleri large fln dedi bende terbiyeni takin dedim sonra sesini yukseltme deyip yine kufurler edip teli kapatti ve bidaha aramadi.napicam bilmiom bugune kdr pek fevri hareketini gormedim ama bunlar sasirtti beni simdi yine aramicak eminim.beyaz esyamizi ve kucuk ev aletlerimizide birgun onceden almistik.napmaliyim

canım çok fena kıskanç ya.. enişteni kıskanmak dışında başka garip kıskançlıkları da oluyor mu?

Canim kiyafetime dikkat etmemi soyluyor gecen gunde sey demisti.cok dikkat cekeci giyiniyosun disardayken ben insanlara bakiyorum sana bakiyorlar mi diye demisti..ailesi kapali insanlar ben acigim ve her giydigimi kendime yakistiririm birde boyum uzun bunlari kendine kompleks yapiyor sanirim anlamadim yani..

Aramazsa aramasın.
Terbiyesize bak!
Yat kalk dua et ki evlenmeden önce çıkmış gerçek yüzü.
Haa bu arada evlendikten sonra düzelmez.
Sana bir abla tavsiyesi,sakın arama ne hali varsa görsün.

Hadi insansın kıskandın böyle gözlerine sokma bari. Bi'de geniş falan deyip işi terbiyesizlik boyutuna taşımış.
Ben olsam galiba düzelmiyosa atardım sözü daha sözlüyken böyle hadsiz bi'de evlenseniz ne yapacak kim bilir.
Benim de ablam evlense eniştemle tabii samimi olurum bi'yerde yiğenimin babası yani elin oğlu değil ki ailemden biri olacak, abi olacak:26:

Yok aramicam zaten ilkinde hakverdim alttan aldim aradim buda ikincisini hazirladi simdi aramicam oda aramicak eminim acaba babamla konusup bozsammi sözü?kisa bir sure sonra babasi dugun yerini tutacakti o zmni bekleyip o anlarda nasil davranacagini mi gozlemlesem bilmiom..istemiyosa beni dugun yerini alttan aldiracaktir babasina yani bu durum yine 20 gunu fln bulur bu kez bu kdr beklemek istemiom ama kendisi ne yuzugu atmaya kalkiyor nede ariyor bos bos duruyor nasil iliski ve nisanlilik anlamadim

Konunu açmadan önce bi bakındm neyle ilgili diye ilk cümleyi gördüm ağzımdan vay ş*refsiz çıktı nedenini bilmiyorum :24:

Şair burda diyor ki;

Ben sapık zihniyetliyim. Etraftaki herkesin seni yiyeceğini düşünüyorum. Sende buna meyillisisn de hadi çaktırma. Abin gibi bir adamla ahlaksız hareketlerin aklımdan gitmiyo. hayatını zindan edeceğim. sen beni bir düşün

Hadi insansın kıskandın böyle gözlerine sokma bari. Bi'de geniş falan deyip işi terbiyesizlik boyutuna taşımış.
Ben olsam galiba düzelmiyosa atardım sözü daha sözlüyken böyle hadsiz bi'de evlenseniz ne yapacak kim bilir.
Benim de ablam evlense eniştemle tabii samimi olurum bi'yerde yiğenimin babası yani elin oğlu değil ki ailemden biri olacak, abi olacak:26:
Onuruma dokundu fln diye kendini hakli cikarmak icin elinden geleni yapti bende hakli olabilecegini dusundum ve aramistim ailesinin hicbsyden haberi yok.kendine gore kurallari var ve bunlari esnetemiyor cok uzun uzun konustum iki yil icerisinde ama durum bu.sanirim birazda dar goruslu

Konunu açmadan önce bi bakındm neyle ilgili diye ilk cümleyi gördüm ağzımdan vay ş*refsiz çıktı nedenini bilmiyorum :24:

Şair burda diyor ki;

Ben sapık zihniyetliyim. Etraftaki herkesin seni yiyeceğini düşünüyorum. Sende buna meyillisisn de hadi çaktırma. Abin gibi bir adamla ahlaksız hareketlerin aklımdan gitmiyo. hayatını zindan edeceğim. sen beni bir düşün

Aynen boyle hissettiriyor halbuki kendime o kdr dikkat ederimki disarida oturdugum yerden kipirdamam bile..bugune kdr hep sakindi bende simdi gercekten sinirlendigini ve boyle tepki koydugunu dusunuom ama gercek karakterimi onu bilemiyorum

Allahın iyi kuluymuşsun ,adam ne mal olduğunu evlenmeden göstermiş.
Kaç kurtul.Şimdi küfür eden evlendikten sonra döver değişecek diye boşa beklersin.

bak cnm bende konular açtım bende nişan atma durumundayım..başta alttan alırsan yada iş düzelir die bakarsan sadece anlık düzeliyor malesef.devamı gelio...gerçekten şanslıyız belkide şimdiden görebiliyoruz..öyle bir kısıtlıyolarki hayatı bize tek onlar oluyo hayatımızda.kendileri öyle yapmıyolar malesef.iyi düşün taşın

küfür etti deyince merak ettim: hakaret mi sinkaflı küfür mü ediyor.
gerçi her ikisi de var ma bu evlilik olsa bile böyle gelir böyle gider canım.değişmez.
sen ona hak verecek kadar kendinden vazgeçmeye başlamışsın bile.
bu gidişi durdurmaya gücün yeter mi bilemiyorum.
hayattan görüp duyduklarım bu şekilde düşündürüyor.

Kader diye birşey gerçekten var.mantıklı olan tabii ki onu unutman...ancak sen kendi çizgini çizeceğini sansan da kaderinde o varsa birşekilde o oluyor.
Görünüşe bakılırsa o sözü kafasında çoktan atmış.
Eskiden olsa "inanamıyorum,elbette ayrıl hemen ,aaa bi de soruyor" derdim.artık diyemiyorum.

küfür etti deyince merak ettim: hakaret mi sinkaflı küfür mü ediyor.
gerçi her ikisi de var ma bu evlilik olsa bile böyle gelir böyle gider canım.değişmez.
sen ona hak verecek kadar kendinden vazgeçmeye başlamışsın bile.
bu gidişi durdurmaya gücün yeter mi bilemiyorum.
hayattan görüp duyduklarım bu şekilde düşündürüyor.
Kufur etti canim

İlerde ne gibi problemler çıkarabilir?
Bunları düşün bugüne bakarak evlilikte nelerle karşlaşabilirsin ölç tart ...
Zorlanacağa benziyorsun,düşünülesi bir durum canım :31::31:

Sana şimdiden küfür eden ilerde neler neler yapar. Ben böyle durumlarda gelecekte doğacak çocuklarımı düşünüyorum; acaba onların böyle bir babası olmasını ister miydim diye. Kendimi senin yerine koydum ve o adamın sinirlenince çocukların önünde bana küfür ettiğini hayal ettim. Eğer evlenirsen bu adam bunu yapar maalesef, çok şanslıymışsın ki onun gerçek yüzünü görmüşsün. İnşallah karşına beyefendi, ne konuştuğunu bilen bir adam çıkar.

Saygı olmayan bir ilişki yürümez

Kıskançlık ayrı bir tez konusu

Küfür hazmedilecek bir şey değil, yolun çok başındasın dönmekte fayda var gibi görünüyor

Back
X