• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sözü bozmaliyimiyim:(

Arkadaslarim cok saolun..zor sinirlenen biri ve kirilinca karsisindakinide kirmak istiyor bunu kendiside dedi yanlis oldugunu kabul ediyor ama agir laflar soylemekten de cekinmiyor..dusunuyorum ama bir yol bulamiyorum

kusura bakma arkdşm terbiyesiz bir okadr hadsiz!! nerde duracağını bilsin ne akdr taviz vermişssn boz ya da bozma diyemem ama sakın arama ve alttan alma.şimdiden böle yaparsan tepene çıkar bilesin!

Ablanın eşinden bile kıskanıp küfür ediyorsa,
evlendikten sonra her şeyine karışır,
seni kapı dışarı bile çıkarmaz.

Bile bile kendini ateşe atma...

Arkadaslar iki yildir tanidigim 8 aydirda sözlu oldugum insan iki defadir bana kufur ediyor.ablamlara yemege gittigimizde enistemle sakalasmalarimizi kendine yedirememis sonrasinda tartismistik ben hakli oldugunu soylerken sinirlenip kufur etti teli kapatti ve 20 gun aramadi ben aradim bir sekilde baristik enistemle beni samimi buluyormus buna kiziyor.dun telde konusurken sizin tarafin erkekleri large fln dedi bende terbiyeni takin dedim sonra sesini yukseltme deyip yine kufurler edip teli kapatti ve bidaha aramadi.napicam bilmiom bugune kdr pek fevri hareketini gormedim ama bunlar sasirtti beni simdi yine aramicak eminim.beyaz esyamizi ve kucuk ev aletlerimizide birgun onceden almistik.napmaliyim

Küfür etmesi çok saçma ama erkekler genelde kendi aralarında hep küfür ederler sürekli ağzındaa olmadığı sürece çok büyük sinirlilik anında ağzındn çıkabilir telafi ettiği sürece ve 1-2 defa olduğu sürece sorun yok bence onu sorun etme bnce ailene laf söylemesi biraz sorun şimdiden böyle söylüyorsa ilerde sıkıntı yasayabilirsin ama kıskanması kendince normal bence

Küfür etmesi çok saçma ama erkekler genelde kendi aralarında hep küfür ederler sürekli ağzındaa olmadığı sürece çok büyük sinirlilik anında ağzındn çıkabilir telafi ettiği sürece ve 1-2 defa olduğu sürece sorun yok bence onu sorun etme bnce ailene laf söylemesi biraz sorun şimdiden böyle söylüyorsa ilerde sıkıntı yasayabilirsin ama kıskanması kendince normal bence

Bende senin gibi dusunuyordum ilkinde o yuzden aramistim ama ikinciyide yapinca kafam karisti acikcasi sasirdim yani..aramicam kesinlikle ama boyle nolur bilemiyorum kardesim ve ablalarimda durumu biliyor ve karari ne kdr bana biraksalarda bitirmemden yanalar sanki

Kıskanır kıskanmaz kimse ona birşey demezde kişiligiyle ilgilidir :26:
AMA
Hayatım eniştenle sanki fazla samimimisin bu hoşuma gitmiyor acaba biraz dikkat mi etsen demek var!
BİRDE
Bana bak ***************************** diye küfürler sayıp aile biriylerilerine laf atıp haddini aşmak var:20:
Ben böyle adama haddini bildirmek için yüzügü eline veririm tak sepetini koluna canım ikimizde kendi yolumuza derim:15:

Bitirirsem kendisini aramicam bile babasindan duysun bu isin bittigini..kiskanmakta hakli olabilir baristigimizda dikkat ederim die yuzlerce kez soyledim tepkisinin agir oldugunuda soyledim.erkek olarak gururum cok fazla kirildi fln dedi hala aklina geldikce sinirleniyor.ama sizin tarafin erkekleri large ne demek ya ben onun ailesine saygida kusur etmedim ki.hatta iki yildir taniyorum ufacik bir saygisizligim olmadi oda bunu biliyor cunku benim icin saygi onemli.gerckten sinirlendi olabilir diyorum ama bu durum degismezse evliligim ve hayatim berbat olur onu bilemiom

Bende senin gibi dusunuyordum ilkinde o yuzden aramistim ama ikinciyide yapinca kafam karisti acikcasi sasirdim yani..aramicam kesinlikle ama boyle nolur bilemiyorum kardesim ve ablalarimda durumu biliyor ve karari ne kdr bana biraksalarda bitirmemden yanalar sanki

canım bence bitirmek için acele etme üzülme sonradan ararsa çözebilirseni çözün aramazsada sen arama oluruna bırak şimdilik

Erkek kardesimde oyle diyor fevri hareket etmeyelim simdi ofkeyle kalkip zararlada oturabiliriz diyor saglikli kararlar verelim diyor ama onlarin gonlu yok

Ya haklılar simdi ama aileler arasında ne sorunlar oluyoda çözülüyo söz nisan zamanlarında böyle seyler oluyo yani sürekli olmadıgı sürece sen kendi hislerini düşün onlar kabullenir her zaman düzelir araları

Böyle saygısız seviyesiz adamları nerden buluyorsunuz arkadaş şimdiden küfür eden sonra neler yapar :ssz: kendide enişte olunca neler yapıcak acaba kişi kendinden bilir işi :19:

Bitirirsem kendisini aramicam bile babasindan duysun bu isin bittigini..kiskanmakta hakli olabilir baristigimizda dikkat ederim die yuzlerce kez soyledim tepkisinin agir oldugunuda soyledim.erkek olarak gururum cok fazla kirildi fln dedi hala aklina geldikce sinirleniyor.ama sizin tarafin erkekleri large ne demek ya ben onun ailesine saygida kusur etmedim ki.hatta iki yildir taniyorum ufacik bir saygisizligim olmadi oda bunu biliyor cunku benim icin saygi onemli.gerckten sinirlendi olabilir diyorum ama bu durum degismezse evliligim ve hayatim berbat olur onu bilemiom

Onun erkeklik gururu var da senin kadınlık gururun yok mu? Seni eniştenden bile kıskanması onunhastalıklı bir beyin yapısına sahip olduğunu gösterir. Kendi aklından geçenleri başkalarına yakıştırıyor belli ki. Böyle adamlara yüz vermeyin nolur. Beyefendi hem küfür ediyor hem de 20 gün aramıyor. Tekrar söylüyorum çocuklarının babası olarak görmek istediğin kişi bu mu?

küfür etmesi ayrı bir olayda diğer saçma olan şeyde küfür edip telefonu kapattıktan sonra 20 gün aramaması, ilk küfürde siz arayıp alttan aldığınız için kendini suçlu görmemiş ve aynı hareketi tekrarlamış. Siz onu konu uzamasın diye haklı bulmuş olsanızda aramamlıydınız, haklı değilmiş zaten ama haklı bile olmuş olması onu küfür ettiği için haklıyken haksız duruma düşürürdü. yani teli kapatıp aramaması gereken sizdiniz bence o sizi alttan alıp bir daha aynı şeyi yapmamalıydı. ama siz ona dersini vermediğiniz için ve içinde de böyle bir karakter sakladığı için aynı hareketi yine tekrarlamış.

sözü atıp atmamak sizin kararınız ama böyle giderse bence sözlünüz düzelmez yani değişir diye beklemeyin bence , ama ciddi bir şekilde karşınıza alıp konuşursanız bir daha yapmamak üzere söz verirse biraz daha gözlemleyip ondan sonra karar verebilirsiniz yalnız bu tutumları sergileyen birinin ben düzeleceğini pek sanmam.. hakkınızda hayırlısı olsun...

Arkadaslar dusuncelerini dikkatle okuyorum cogu seyi bende dusunuyorum aramam gerekirdi ama o surec sikici geldi artik aradim bu kez aramicam biraz bekleyip oda aramazsa babamla konusacam söz bozulsun

Back
X