ya evet yaa aynısı bizdede mevcut. bizim imam nikahı konusunuda ben açtım aslında. nişanlıma dedim ki bizim nikahımız ne zaman kıyılıcak. gerçekten vicdanım sızlıyor çünkü, sarılıp elini kolunu tutmadan öpmedende duramıyorum
bilmem ne zaman kıyılır ki dedi, bizde nişanda kıyılır normalde dedm bende
oda babasının yanında konuyu açtı, ne zaman kıyılır ya hiç konuşmadık diye (sanki kendi demiş gibi) kayınpederimde sağolsun, ben söylicektim ama çekindim dedi :) anneme söyledim, iyi olur tabi içiniz rahat eder günaha girmezsiniz dedi. babama o söylicek bakalım..
ya inan benim gözüm malda mülkde değil ama bi bakıyorum arkdaşım nişanlandı (normal zamanda takmasa bile) eli kolu bilezik dolu, burda okuyorum yok bayramıydı yok bilmemne hediyesiydi altınlar bilezikler kelepçeler.. bayram alışverişi için annemle aramızda bir diyalog geçmişti, kızım bayram kıyafeti adettir. damadın parası olmasa dahi bulur buluşturur kızı giydirir, en lüksü olmak zorunda değil dedi. ki benim nişanlımın işi gücü iyi çok şükür. ala ala minicik gözle görülmez bir kolye almışlar, onuda annemgil aldı diyor. illa alınması için söylemek istemek mi lazım. bugüne kadar bana aldığı tek şey parmağımdaki alyans
o kadar içime oturduki bu konu valla, kusura bakma yazdıkça yazdım