- Konu Sahibi sevdicegim
aminnnnnn aminn inşallah canım :) heyecanını içimde hissettim ondan, rica ederim yardımcı olabildiysem ne mutlu :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnm cok sevindim sozlenmene.Kiz tarafi takiyorsa yuzukleri bilgim yok, dayin takar tabiki. Guzel bir elbise giyebilirsin sözde. Yasa sik bir gomlek,etek.Mutluluklar diliyorum
kızlar bir sorum daha var, söz kesilince baba mı diyeceğim ? Nasıl dicem ömrüm boyunca o kelimeyi hiç kullanmadım ki![]()
Canım bu arada benden tavsiye soz kesilsinler direkt baba de, sonra daha çok zorlanırsın, hassasiyetini anlıyorum, ama gözünde çok büyütme, yoksa zorlanırsın, yani eşlerimizin anne babalarına, anne baba deyince kendi anne babamizin yerine koymuyoruz ki, bir sıfat gibi duşun amca teyze dediğimiz büyüklerimiz gibi. Hiç sıkma kendini de, Allah Mesut etsin canım...
hayırlı olsun canım darısı tüm bekarlara
bizde adet değişik erkek tarafı takar yüzükleri
benimkini eşimin dayısı takmıştı takı konusunda sadece yüzük olur genelde
ama bazı yörelerde farklı adetler oluyor bunları sorun etme bence
baba deme konusunda ise hassasiyetini çok iyi anladım
baskıcı olduğumu düşünme ama bence baba de sonra daha fazla zorlanabilirsin
içinden geliyorsa tabi
sadece baba demekte zorlanabilirsin,Adi neyse Mesela Mehmet.. Mehmet baba, diyebilirsin. daha kolay olur senin icin
Çook teşekkür ederim, darısı herkesin başına inşallah
O zaman doğru tahmin etmişim, dayımın takması lazım, belki nişanda erkek tarafı takar.. Kıyafet konusunda ben yardımcı olayım sana, sade ama güzel bir diz boyunda elbise giyebilirsin..saçına da fön çektin mi tamam..Malum elbise kızlar için her daim kurtarıcıdır![]()
Böyle diyorsanız tecrübeden ötürü haklısınızdır.. Eninde sonunda olacak bu.. Ancak sanırım başta söylemek daha mantıklı :44: Ne bileyim yabancı bir kelime çünkü.. Baba .. İlginç bir kelime gibi geliyor bana.. Ve bunu kendi babama diyememişken başka birine diyecek olmak... Senin baba eksikliğini elimden geldiğince gidericem, o kelimeye layık olmaya çalışıcam kızım der bana hep.. Sanırım demeliyim.. Umarım çok fazla zorluk çekmem.. Çok teşekkür ederim çok yardımcı oluyorsunuz bana kızlar..
Sanırım Babam hayatta olsaydı (3 yaşımda vefat etti) böyle iyi bir baba olamazdı.. Adam çok iyi, kızları yok, daha doğrusu ailede hiç kız yok tek ben varım diye beni öyle çok seviyor ki.. Aynı şekilde ben de.. Onunla telefonda konuşurken kalbim küt küt atıyor, evi turluyorum gerçekten.. Yüz yüze gelince boynuna atlamak istiyorum ama çekiniyorum hala.. Arkasından konuşurken Babam diye konuşuyorum erkek arkadaşıma.. Ama yüz yüze... Çok prova yaptım olmuyor.. Geçen gün sevdiceğim bana ne zaman baba diyecek demiş çok istiyor biliyorum ama....... aması işte.....![]()
belki haklı çıkar ne dersin
elbette özbabanın yerini alamaz ama eksikliğini gidermeye çalışabilir
eğer bu kadar yüce gönüllü ise baba demende sakınca varmı sence