Sözümü ezip geçti

Ruhsuzruhhali

Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2017
92
1
18
27
Yaklasik 1 sene olacak birlikteyiz. Instagramda hicbir kizin resmini begenmesini istemedim. Bi sure once bu konu yuzunden Tartistik. Tamam yapmayacagim dedi konu kapandi. Simdi tekrar oldu bu olay. Arkadaslarinin resmini begenmis. Yapma dedigim halde. Unuttum diyor ozur diledi ama sakinlesemiyorum nasil unutur diyorum ben unutmuyorum onun kizdigi seyleri. Kavgaliyiz nasil davranmaliyim sinirime yenilip yanlis davranmakta istemiyorum sizce napmaliyim

Fotoğraf beğenmek o kıza aşık olduğu anlamına gelmiyor. Zihniyet olarak erişkin olmaya davet ediyorum

Yapma canım arkadaşının resmini sen beğenmez misin.. Bu kadar bunaltıcı olma. Üstelik tamam demiş ama unutmuş olabilir yani.

tuvalete gitmesine izin veriyor musunuz? giderse sinir krizi geçirir misiniz? bence ayrıl adamın hayatını yakma.

Bence zincirini kırıp gitmeli zira adam köpek edilmiş.

bu kıskançlık değil bildiğin hastalık tedavi olmalısın tabi erkek arkadaşın da olmalı o insan kendi kararlarını kendisi veremiyor herşeyine karışmana izin veriyorsa özsaygısı olmayan bir insandır keza aynı şekilde sende

Siz arkadaşınızdan yapmasını istediğiniz herşeyi kendiniz yapmıyorsanız , mesela birinin fotoğrafını beğenmek gibi , bu bence çok yanlış hatayı kendinizde aramalısınız , ama karşı cinsten beklediğiniz istediğiniz herşeyi kendinizde yapıyorsanız ozaman da kendiniz gibi birini bulmalısınız , böyle düşünen davranan bayanlar hayatlarındaki kişilere çok anlam yüklerler , tam bağlılık isterler , kıskançlık duyguları fazla ve güvensizdirler , genelde toplumsallaşmaktan uzak iki kişiliktir dünya kurmayı tercih ederler , bu çağda bunu oluşturmak zor yıpratıcı , seçeceğiniz kişi de önce düşünce uyumu kişilik uyumu arayın , yoksa sizde hayatınızdaki kişide mutsuz olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…