Evet çok hoş güzel ve sıcak kanlı benim çok sohbet etme fırsatım olmadı ama o hali yansıyordu zaten güzel bakan gözlerinden
Allah sahibine bağışlasın cidden çokda yakışıyorlardı:81:
Bende olan resimleri ekliyorum.
Şu anda kadar gelen özel mesajlarda resminin yayınlanmasını istemeyen göremedim.
Eğer ki benim resmimi kaldır diyosanız resim ismini bana iletmeniz yeterli olacaktır.
malum kişi kim yavv ben biraz geri kaldım sanırımmalum kişi bana nedense tanıdık geliyor:26:
malum kişi bana nedense tanıdık geliyor:26:
malum kişi kim yavv ben biraz geri kaldım sanırım
vavvvvvv tahminim doğru çıktı desene sanırım şu amcanınmalum kişi tüm kk nın yengesi cnmmm
malum kişi tüm kk nın yengesi cnmmm
aynen tam da tahmin ettiğin gibi cnm amin amin amin allah sahibine bağışlasın gerçekten deee yengemizivavvvvvv tahminim doğru çıktı desene sanırım şu amcanın
makas aldığı çok güzelmiş yaa
allah sahibine bağışlasın inşş
ben kazenle curly de çok görmek isterdim ama sanırım resimlerde yoklar değilmi?:26::26:aynen tam da tahmin ettiğin gibi cnm amin amin amin allah sahibine bağışlasın gerçekten deee yengemizi
:78::78::78::78::78::78: hangisinin sessiz söyle kimse duymasın:79::79::79::79::79::79::81::81:
ben gördüm dün bi foto da vardı ama sonra kazen abi fotosunun yayınlanmasını istemediği için kaldırdı cnm ama ben görmüş bulundummm abimizzziiiiiben kazenle curly de çok görmek isterdim ama sanırım resimlerde yoklar değilmi?:26::26:
.
Hatunlar konu cok sapmis,
isterseniz Kazen bey ve Malum kisi diye bir topik acalim,
asil konumuza geri dönersek iyi olu!!!
,
hanigisi yengemz bilion mu şu amcanın bi bayandan makas aldığı foto var ya işte tam da o bayan yengemizzzz :90: çok sessiz söledim dimi :90:
Hoppp o makas ne oyle amca : )
Bende olan resimleri ekliyorum.
Şu anda kadar gelen özel mesajlarda resminin yayınlanmasını istemeyen göremedim.
Eğer ki benim resmimi kaldır diyosanız resim ismini bana iletmeniz yeterli olacaktır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?