- 20 Mart 2008
- 141.927
- 213.850
- 1.423
- 60
Yukarıda bir dede teyzeye sarılmış yaa.O dedemi o teyzenin kocası olan.Teyze eşimede yiyecek onu sever eşim bunu sever eşim diye diye tabağı tepeleme doldurdu.Okadar hüzünlü şeyler yaşadık ki sevgiye bak.Allah ayırmasın..
yok canım eşi değildi
Yukarıda bir dede teyzeye sarılmış yaa.O dedemi o teyzenin kocası olan.Teyze eşimede yiyecek onu sever eşim bunu sever eşim diye diye tabağı tepeleme doldurdu.Okadar hüzünlü şeyler yaşadık ki sevgiye bak.Allah ayırmasın..
onlar manitaymış canım
3 kere filan elimde tepsiyle bahçede servis yaptım tabaklarda pastalar vardı verirken bile allah razı olsun ellerinize sağlık iyiki geldiniz ne olur yine gelin demeleri bile varya derinden yaraladı beni .
Çok tuttum kendimi ağlamamak için kendimi bırakmamaya gayret etim ama şu anda gözyaşlarım akıyor yazarken duygulanmamak mümkün değil.
Tam ayrılırken bir teyze bana nasıl sarıldı ağlamaya başladı ne olur ağlamayın dedim tuutum kendimi o anda bırakırsam kendimi daha kötü olacağım..
Bugün orada alınması gereken çok dersler vardı aslında bugün iyiysek yarın neolacağımız asla belli değil.
Kazen ve Curly aslan gibi yüreğiniz var sizleri tebrik ediyorum ....
Arkadaşlar benim de elimde bir çok fotoğraf var fakat yarın evimde olacağım yarın akşam ekleyeceğim kısmetse...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?