sözümüzü tamamladık

Kazene ve curly'e çokkkk teşekkürler bizlere bu güzel günde hep beraber olmamızı sağladığı için ...
Kendi adıma çok mutluyum orayı ziyerete gitiğim için bütün arkadaşlarımıda teşekkürler ediyorum :13:

yok canım eşi değildi

onlar manitaymış canım

aboooo kazen çaktırmadan fotoları editliyo
ilk görenler şanslı diğerlerinin suçu ne

Son düzenleme:

Giden gören ziyaret eden onları mutlu eden onlarla sohbet eden yüzlerini güldüren BUGÜNKÜ MELEK KALPLİ İNSANLARDAN ALLAH RAZI OLSUN...
KAZEN VE CURYL seferberliğinde orada olan melek kalpli kanatsız meleklere birkez daha teşekkür ederimmm...

bende kazen'e,churly'e you know'a amonra'ya böyle hayırlı bir şeye vesile oldukları için
teşekkür ederim.

bunu yalakalık olarak söylemiyorum,isteyen istediği gibi anlasın yada
ama kazen varya ADAM sın!yemin ediyorum adamsın...
allah razı olsun böyle bir organizasyon yaptığın için.ve tabiki curly ağbimizdende...
sizlerle birlikte bu hayırlı işe vesile olan kk hanımlarındanda allah razı olsun
onların 5 dakikalık gülümsemeleri bile dünyalara bedel
yemekler hazırlandı,hediyeler verildi,gönüller alındı
sırtınız yere gelmesin ne diyim.harikasınız dan başka söz bulamıyorum...

Hepinizi yürekten tebrik ediyorum,resimler çok duygulandırdı beni..

Elinize yüreğinize ve emeğinize sağlık..Allah razı olsun hepinizden...

İstanbul'da yaşıyor olsaydım kesin ordaydım..Keşke İzmir'de yapsak böyle bir organizasyon,hatta oturduğum yere yakın (Bornova) var bir bakım evi...

onlar manitaymış canım

Vay teyzeme bak.Ama dedeye iyi hizmet etti.kendi yemeden ,durmadan ona taşıdı:)Bide meyve suyunu koynuna saklayan bir amca vardı.kızlardan biri ona meyve suyu verdi hemen koynuna soktu.Ben uzatıncada gülümsedi aldı.Onun sakladığını gördüğümü biliyordu.Boşver canın çekiyorsa al dedim.Sabahtan beri aklıma geliyor:2:

3 kere filan elimde tepsiyle bahçede servis yaptım tabaklarda pastalar vardı verirken bile allah razı olsun ellerinize sağlık iyiki geldiniz ne olur yine gelin demeleri bile varya derinden yaraladı beni .
Çok tuttum kendimi ağlamamak için kendimi bırakmamaya gayret etim ama şu anda gözyaşlarım akıyor yazarken duygulanmamak mümkün değil.
Tam ayrılırken bir teyze bana nasıl sarıldı ağlamaya başladı ne olur ağlamayın dedim tuutum kendimi o anda bırakırsam kendimi daha kötü olacağım..
Bugün orada alınması gereken çok dersler vardı aslında bugün iyiysek yarın neolacağımız asla belli değil.
Kazen ve Curly aslan gibi yüreğiniz var sizleri tebrik ediyorum ....

Tekrar tekrar tebrik ederim hepinizi gururlandim duygulandim ... Duzenlediginiz bu organizasyonu ayakta alkisliyorum.. Gozlerim sulandi resimlere bakarken cok muhtesem birsey gerceklestirdiniz .. Tekrat tekrar tebrik ve tesekkurlerimi sunuyorum emegi gecen herkese

Bende şu an ağlıyorum inan ve resimlere bakarken onu düşündüm biz nasıl olucaz..

Arkadaşlar benim de elimde bir çok fotoğraf var fakat yarın evimde olacağım yarın akşam ekleyeceğim kısmetse...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…