• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sözün bitişi...

jelibon25

3 melek annesi
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2014
3.656
1.188
148
somada çıkan maden ocağı yangınının trafo patlaması sonucu ortaya çıktığı idda edildi. vefat etmişlerin sayısı giderek artıyor ama umutlar hala tükenmedi. allah ailelerine sabır versin. daha demin 4-5 dakika öncede bir ölü işçi çıkmıştı.

merhabalar ,

ne büyük acı dır bu ... sadece somayı yada işçi ailelerini yakmayan tarifsiz bir acı ... birde çıkarılan işçilerin söyledikleri yğrekleri dağlayan ...
takdiri ilahi demekten başka elden gelen birseyin olmaması ne üzücü 76 milyon tekyürek oldu televizyonun karşısında çaresizce gelişmelri izliyor ...
analar ..babalar.. çocuklar.. eşler .. hepsi herkes eş dost akraba olay alanında dünden beri 1cm kımıldamadan bekliyor yüreklerindeki derin kederle ...

Rabbim sen verdin canımızı sen alacaksın hayırlı ölümler nasip eyle inşaallah ... yaralı çıkarılan işçilerimize şifa vefat edenlere rabbimden rahmet diliyorum yakınlarının başı sağolsun ...

Rabbimm sen büyüksün sen yardim et sabir ver gerçekten sözün bittiği yerdeyiz basimiz sağolsun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Gerçekten sözün bittiği yerdeyiz, ocaklar yandı kavruldu, listelerde vefat edenleri isimleri okunuyor, resimleri gösteriliyor. Allah’ım nasıl dayanılır bu acıya. Vefat edenlerin mekanı cennet olsun, ailelerine yakınlarına, sevenlerine sabır yağdır yarabbim.

ölü sayısı 282 olmuş. çok acı çokkkkkkkkkk. 76 milyon=tek yürek. onların bir ömrü=eder bir avuç maden kömürü...

Soma da bulunanlar ölü sayısının daha fazla olduğunu gizlendiğini söylüyor gerçekten kaç can yitip gitti bilemiyoruz. Başbakan desen ayrı bir dünyada abuk sabuk bi açıklama yaptı ortalığı iyice gerdi.

ALLAH ailelerine sabır versin.
Biride güzel öldüler demiş..
Trafo patlasın sende havasızlıktan yer altının 2 km altında öl bizde güzel öldü yanık yok 15-20 kişide sonradan çıkan 5-6 kişide az bi yanık var diyelim.
Ya koca koca adamlar bunları diyen.
Yanarak ölenler var ya sen ne diyorsun.
Elin tencereden yansa tepkini düşün bide vücudunun yandığı düşün üstelik o acıyla havasız kalıp baş ağrısıyla öldüğünü..
Dirisine saygıları yok bari ölülerine olsun.
Onların yakınlarına saygınız olsun.
Ama bunlar tenceren bile yanmayı bilmezler ki çünkü yardımcıları var evde ne bilsinler:47:
ALLAHın adaletine güveniyorum başkada bi adalet yok zaten bu dünyada..
ALLAHım sen en iyisini bilensin.
Bu olayı bile dalgaya alır gibi yorum yapanları açıklama diye güzel öldü diyip veya madencidir olağandır her işçi ölebilir diyenlerin ve bu gibi düşünenleri sana havale ediyorum...

yaaa çok kötü. çatlak bebe sana katılıyorum. nickine tekrar bakmadım. yanlış yazdıysa özür dilerim.

Back
X